Sopivaa valmispyörää etsimässä

Pahoittelen jo valmiiksi todennäköisesti useita, harrastajat ahdistuksesta punaiseksi värjäävää asiavirhettä.

Tässä on nyt tullu tippeleipää täytettyä mitä erilaisimmilla vaihtoehdoilla uudeksi pyöräksi, kunnes törmäsin tänne. Huomattuani vielä ajavani nykyiselläkin pyörälläni jalat lähes jatkuvasti vispaten ajattelin, että miksei seuraava pyörä voisi olla sinkula, jopa fiksiominaisuudella.

Olen jo selannut keskieurooppalaisten liikkeiden sivuja ja katsellut sopivaa mallia mutta piruko noista selvän ottaa näkemättä/kokeilematta.

Asia, mikä itsellä pistää silmään on se, että useimmissa pyörissä on maantierenkaat eikä paljon edes tilaa paksummille. Tarvitsisin pyörää ympärivuotiseen ajoon ja siksi alle pitäisi saada nastaratasta, lokaria ja kesälläkin ehkä vähän vankempaa rengasta. Tykkään noiden "käyrä"sarvisten ja mikäbullhornsenyoli laitteiden ajogeometriasta ajatustasolla. kokeilu toki vasta kertoo, ollaanko mettäsä vaiko eikö.

Kertokaa siis, hyvät foorumilaiset, mikä/mitkä pyörämalli(t) voisivat olla passeleita 183cm veijarille. Vaateena siis olisi, että alle saa nastarengasta talvella, jarrut löytyy ja takavanne olisi myös vapaarattaalla varustettu.

TheOne

Go to and play —>