Snow Speeder GT

Pitihän se tommonen rakentaa viikonlopun ratoksi…


Ja se nopea versio:

Ahead-stemmillä ku eks se oo niinku uudempi ja parempi vai miten se meni :wink:

Itseasiassa tossa chopperitangossakin on eräänlainen ahead; haarukka pysyy kiinni “ohjainlaakerissa” valaisinkiinnikkeellä kun normaalisti ratti pitää sen kiinni…
Nahkajakkara askarreltu vanerilevystä, superlonista ja Jompen hienosta nahkapusakasta. Niittipyssy laulaa.

Siisti. pitääkin ottaa omasta rotta-stigasta kuva joulunpyhinä. kylläkin sen stemmi taitaa olla tällä hetkellä käytössä omassa talvipyörässä, joten ei taida päästä joulumäkeen.

Pakko postata yläasteaikojen kelkka! Oltiin aika tosissaan joskus 14-vuotiaana noissa freeztylestigahommissa. Hauskaahan se oli kyllä. Pitäisi joskus koittaa kasata tuo kelkka vielä ja käydä hauskuuttamassa itseään.

eikö tuo ollu joskus 2006 kova juttu tuolla ridefree-palstallakin.

^
SnowScoot ne olivat:

http://web24.web.neitra.ch/uploads/pics/SSBOMY816.jpg

Joo, muistan jokunen vuosi sitten noita jollain palstalla katelleeni ja kelasin että tommonen pitäis kyhää. Nyt sitten sai aikaseksi kun pojan stiigasta oli kate ja etusuksi haljennut ja poistelin käytetyn mutta ehjän kybällä. Tämä oli aika pikaprokkis, ettei tullut mitään ohjainlaakeria ja uutta keulaa asennettua, hitsauksista puhumattakaan. Pitääpä muuten taivuttella noi suksien toiset päät. En oo sen tarkemmin tohon freestylestiigailuun perehtynyt.
Poitsullehan toi menee. Pitää toi stigan hutera peruskeula kyllä vaihtaa jonkinlaiseen ohjainlaakerilla varustettuun. Aluksi mietin saisiko siihen jostain pienestä lastenpyörästä pienen pomppukepin keulille, mutta alottelin nyt noilla.

Noita väsättiin kaverien kans joskus yläasteaikoina. Talveks vaan bemaksista stonga kelkkaan ja jalakset takaakin mutkalle ja menoks. Mopon penkki jeesusuteipillä kiinni nii ei pyllyyn sattunu. Kovimmilla jätkillä oli jopa vanhat laskettelusukset ruuvattu jalaksien paikalle.