///Sister City Cat 26.5///Viimeiset paidat jaossa + kuvia tarvitaan!!!

Jee!

Lisäinfoa seuraa pian ja päivä on nyt saatu sovittua 26.5, pistäkää kalenteriin! Kohta ajetaan, ULIULIULI!!!1!

Holler!!

Kohta ajetaan, synttärit tässä välissä, mutta huutelen jo seuraavaa viikkoa!! NYCstä tuli läjä kovia palkintoja:

https://instagram.fhel1-1.fna.fbcdn.net/t51.2885-15/e35/18512989_151431688729539_1351427918001078272_n.jpg

Osa menee älläripalkinnoiksi, mutta koska CMWC tukiällärit/ tapahtuma ajattelin muuta kapailua älläreiden etkoille/ jatkoille. Toiveita saa esittää, mutta perinteisiä lajeja vois olla: Footdown, trackstand, ehkä joku sprintti, tsekkaillaan.

Älläreissä tulee olemaan kaikille ajettavaa, ajomiehet saa VETÄÄ ja hauskaa voi tulla pitämään. Kapa on tehty siten, että HQ:lla tulee käyntiä eli sinne voi tulla chillailemaan tai kapasta ajamaan vain osan. Lisäinfoa tippuu viikon mittaan. Paikka saattaa vielä vaihtua Teurastamosta messcaveen, mutta siitä vielä varmistusta myöhemmin. BOOM!!!1!

Vielä yks juttu, duunattiin Jukan kanssa graffaa tapahtumaan ja mietittiin, että kiinnostaisko jengiä support t-paita!

kiinnosta

Komee grafiikka ja eihän t-paitoja liikaa ole…

Smurf - 20:00, 17.5.2017 » kiinnosta

Juuuuuh!

Kyllä vaan!

UPDATE T-Paita

Yritän saada tilattua kapoihin muutamia paitoja, jos haluat varmistaa itselle, laita PM ASAP!!!

ASAP! Pitää Kotkassa mainostaa.

#UPDATE 1

Tiputtelen viikon aikana lisäinfoa tapahtumasta. Paidat on tilattu, niille jotka laittoi privaa pidän varattuna, mutta jos et ehtinyt no hätä - tilasin ekstraa jonkin verran. Vieläkin voi laittaa viestiä, jos haluaa varmistaa paidan. Hinnaksi ajattelin kustannukset + 5€ > support CMWC eli hinta tulee olemaan n.15€ varmistuu vielä. Otin paidaksi laadukkaimman vaihtoehdon, koska itseä ärsyttää t-paidat jotka venähtävät parin käyttökerran jälkeen.

Vapaaehtoisia olisi huippua saada vielä lisää. Ehdottomasti kannattaa ensisijaisesti ajaa, mutta jos ei nappaa pääsee mukaan meininkiin. Kapassa tullaa käymään HQ:lla useampaan otteeseen eli siellä on hyvä hengailla.

Ensimmäinen paljastus kapasta, viisi aluetta:

Paita hep!

Toinen paljastus kapasta (; Pitää kai lähtee kahvinkeittimen ostoon. Ja toimiva jääkaappikin vissiin tarvitaan, koska firma ajatteli tarjoo ainakin kisaajille ainakin kaljaa.
Paitti et näissähän piti kerätä rahaa eikä syytää sitä mihin lie. No katotaan…

Ja nyt Hellsinki perkele! joka vitun messengeri huutelee työkavereilleen, että perjantaina ajamaan. Jookos? Pliis? Ees vähä? Pääsette (ees vähä niinku) ajaa hei Nykiläisten superstaraläähättien kaa hei kelatkaa hei sitä. NII!

Ja kaikki ovat tietysti tervetulleita. Ja kalusto vapaa. Ite ajattelin ehtii pölliä jostain postin Helkaman ja voittaa sillä yhen entisen Oululaisen exiljoonin :smiley:

Suomen suvi on kaunis. Ja lyhyt.

UPDATE #2

Ällärilähtö 19:00 Lastenlehdon puisto, jos sattuu satamaan niin HQ:ssa eli Pave Helsinki cave, luola, #messcave…Lapinlahdenkatu 9
Puistoon vois kokoontua jo aiemmin 17:30-18:00 niin voidaan ottaa pari muuta lajia pre-eventtinä.

Messiin reppu/laukku, kynä, joku paperi tai vihko, valot, KELLO tai MUU AIKAVÄLINE! Maksu 3-5€ oman fiiliksen mukaan, fyrkat tilitetään Montrealin CMWC kapoihin.

Paljastan vielä lähempänä vähän kapan juonta, mutta jo nyt tiiserinä, että ällärien lisäksi ajetaan ja kisaillaan erillisistä jutuista samaan aikaan, eli kaikille löytyy varmasti omaa juttua, VETÄMISTÄ ja hauskanpitoa! HQssa tullaan käymään kapan aikana useampaan kertaan eli sinne voi tulla hyvin hengailemaan. Edelleen olis erittäin jees saada apukäsiä! Hommat järjestyvät muutenkin, mutta olis hauskempaa (ja mulle iisimpää), jos pari ehtisi vielä jeesamaan. Duuni on tyyliin leimaa paperiin ja voi istuskella terassilla tai puistossa, chilliä hommaa, ei hankalaa.

Pavella yllä viisaita sanoja!! Isosti jengiä messiin ja tehdään hyvä tapahtuma!!!

tässähän on vahva mahdollisuus sössiä ajokunto ennen kisaa, kun tämmöiset matalankynnyksen kikkailut + perjantaibisset noin alussa. Mut pitää yrittää välttää pahempi kipottelu ja lähtee puhtaasti ajamaan voitosta ja ottaa sit voitonmaljaa. Ois tosiaan siistiä nähdä taas joku 20+ tyyppiä ajelemassa, kun just kotkassakin oli niin lepposaa.

UPDATE #3

Muutetaan aluetta tiiviimmäksi eli Kulosaari > Keskusta
Keli näyttää lupaavalta!! Huomenna ajetaan!!!

Jaa, tänään sitten VEDETÄÄN!

Meillä olisi huomenna melbourne/montreal ja mietin että ajaisiko bullittilla vai seburollerilla…

VETÄKÄÄ TÄYSII!!! ULIULIULI!!!1!!1!11

zykkeli - 6:44, 26.5.2017 » Jaa, tänään sitten VEDETÄÄN!
Pääsispä vetämään. Mut babylon :((