Sinkula & krossirenkaat & lokarit & suoratanko & vaakaputki 51?

Tuttu pienikokoinen henkilö (ei puolisoni) kaipaisi otsikon mukaista pyörää. Mikä olisi paras valmiina ostettava pyörä/aihio? Vaikuttaisi siltä että stongaa ainakin joutuisi vaihtamaan käyrästä suoraan, ja muutenkin yhtälöstä jää aina yksi tekijä puuttumaan.

Pomppis s-kokoisena ja sinkulakiekoilla?

http://www.on-one-shop.co.uk/acatalog/il_Pompino_Fixie_from__499.html

Se on yksi vaihtoehto, mutta liian iso on s.

Paha speksi. 51 cm on kovin snadi. Pienimmän cross-checkin efektiivinen vaakaputki olisi 52 cm, ja se on aika ajettava hyvin lyhyelläkin stemmillä?

Rostsekiin saisi sinkulakitillä kunnon maantienavan eikä mitään bemaksirataskuraa…

Niin, tai maastonavan jos sattuu sellaisista pitämään enemmän. Tuo snadein on sikäli lyhyelle kuskille hyvä, että vaakaputki ei ole vaaka. Vaadittu seisomakorkeus ei siten ole mahdottoman suuri.

Vakiovastaus: Cross-Check. Meiltä löytyy taloudesta yksi pienintä kokoa oleva runko, joka on vielä varustettu kohtuullisen lyhyellä stemmillä. Parempi puolisko ei ole pyörän ajettavuutta moittinut, päinvastoin. Ja lyhyelle ihmiselle tuo pienimpien kokojen slouppaava vaakaputki on ehdoton plussa.

[s]Genesis Day Onesta löytyy melko pientä runkokokoa. Vaakaputki on pienimmässä 52cm.

http://www.genesisbikes.co.uk/bikes/cross/day-one/day-one/geometry/[/s]

545:ltä toi 52:n vaakaputki musta näyttää?

Meinasin itsekin ensin ehdottaa tuota pienintä Genesistä, mutta on pirun pitkiä näkyy noi pienetkin. Cross-Checkistä taitaa löytyä tarpeeksi pieni vaihtoehto, jos ei lähde metästää mitään Voodoon Wazoota.

^hyvä huomio. Tuli näemmä kiireessä huolimattomasti katsottua.
Hyvä että muut huomaa tarkemmin, kun itse koheltaa.

Mistäs ootte noita viime aikoina tilailleet? Vokskompin ylijäämävarastossa ei ollu noin pientä, wigglellä oli mustia pieniä mutta aika kalliilla.

Rollerini tilasin Bike-Mailorderista ja kyseistä kauppaa oisin muuten suositellut -> 369,00 € + 15 € posteja, mut siellä ei oo kuin isoja kokoja jäljellä. Bike-Componentsissa 399 € + postit, mut kun laittaa Price Alerttia, voi kai saada halvemmalla kuin Mailorderista.

EDIT: Siis sehän onkin halpa Wigglessä!!

Soita Tikkurilaan, Ajomies hoiti viimeksi mulle rungon hyvin sopuisaan hintaan.