"Sinappi" Fuji Feather

Uusi Fixi kuski ilmoittautuu uudella pyörällä tälle foorumille. Tälläinen pyörä tuli tilailtua kuukauden päivät sitten Englannista.

Frame: Fuji Elios 2 custom butted Cro-Moly with track dropouts,56cm
Fork: Fuji 1" Custom Triple Butted Cro-Moly
Chainset: Fuji Forged Alloy Track Crank
Chainring: 46T
Bottom Bracket: Sealed cartridge bearing ST
Cassette: 16T Fixed
Chain: KMC Z-410
Pedals: FBD pedals, MKS teräshäkit (tallilöytö)
Handlebars: Kromattu tallilöytö
Stem: Fuji Pro forged alloy
Headset: Ritchey LB 1 1/8" Threadless
Grips: Oury
Rims: Fuji Double Wall 36H
Front Hub: Fuji Classic sealed HF
Rear Hub: Fuji Classic sealed HF
Front Tyre: Kenda, 700 X 23c
Rear Tyre: Kenda, 700 X 23c
Saddle: Fuji Superlight Racing

Tuollaisella kokoonpanolla muutaman sataa kilometria takana ja tyytyväinen olen ollut ostokseen. Seuraavana ostoslistalla olisi suoratanko ja isompi eturatas.

Kuva: Fuji Feather

Eipä näy kuva.

miklu - 15:59, 14.7.2010 » /> Chainring: 46T [...] Cassette: 16T Fixed [...] Seuraavana ostoslistalla olisi suoratanko ja isompi eturatas.
Ookkonää Oulusta.

Hjälp edit…

Mistäs puodista tuo on…? Evansilta ainakin oli sinappi jo loppu. Saattaisi tuollainen tännekin kelvata : )

Joo Evansilta pyörä on kotoisin. Oli ilmeisesti viimeisiä tuon värisiä kun toimitus Suomeen keskti reilun kolmeviikkoa tilauksesta.

miklu - 8:48, 15.7.2010 » [b]Uusi Fixi kuski[/b] ilmoittautuu uudella pyörällä tälle foorumille. Chainring: [b]46T[/b] Cassette: [b]16T Fixed[/b] Seuraavana ostoslistalla olisi suoratanko ja [b]isompi eturatas[/b].
Olet todellinen ajomies, nostan hattua!

Tuo välitys on pyörässä vakiona ainakin speksien mukaan. Ei ole ollut niin paljon aikaa että laskisi todelliset hampaat rattaista eli luotetaan niihin. Täällä susirajan lähettyvillä on noi välimatkat sen verran pitkiä et pitää olla pitkä välitys, jotta olisi illasta kotona.

miklu - 14:26, 15.7.2010 » Tuo välitys on pyörässä vakiona ainakin speksien mukaan. Ei ole ollut niin paljon aikaa että laskisi todelliset hampaat rattaista eli luotetaan niihin. Täällä susirajan lähettyvillä on noi välimatkat sen verran pitkiä et pitää olla pitkä välitys, jotta olisi illasta kotona.
Alright, sitten ei mitään :)