Shim 600 tai vast tavaraa maantiepyörään- kaik löyty

Hei
Kaipaan Shimano 600 EX tai vastaavaa (Suntour, Campagnolo - 80-lukua ) tavaraa:

  • kammet rattaineen LÖYTYI !
  • tuumainen kierteellinen ohjainlaakeri ( 22,2 mm:n hanhenkaulalle )LÖYTYI !
  • 27,0 mm:n satulaputki LÖYTYI !
  • maantiejarrusettiäkin saa tarjota Joo LÖYTYI

Mielellään koko hoito kerralla hyvällä hinnnalla hyvää tavaraa, jos
vaan löytyy. Kiitos.

JT

kammet saattais ainakin löytyä, tarkistan viikonloppuna.å

Tämmöisen käyttämättömän Shimano 600 AX -jarrusarjan vuodelta -81 kävin eilen ostamassa
http://koti.mbnet.fi/solfin2/jarrutpieni.jpg

Mulle päätyi ihan äskettäin todella kulunut ja kärsineen näköinen AX-kampisetti Lookin polkimilla ja kierresovittimilla. Käyttökohde (yksivaihteinen) on jo mietittynä, mutta vaihto voisi onnistua johonkin toiseen JIS-viisteelliseen kampisettiin.

27,0mm satulaputken ostin taannoin muistaakseni juuri Jiiteeltä. Tuon voisi kyllä kierrättää takaisinkin, juuri nyt ei tarvetta sille ole.

Ohi aiheen: Kannattaisiko tänne perustaa “satulatolppapörssi”? Eli kaikille yhteinen kiinteä myynti-ilmoitus, jossa listataan ensisijaisesti myyjien nimet ja myytävien tolppien millimetrivahvuudet, mahdolliset hinnat/hintapyynnöt ja näiden jälkeen tarkemmat tuotetiedot, kuvalinkit jne.?

Unkka.T.Kumiankka - 21:02, 30.9.2010 » Tämmöisen käyttämättömän Shimano 600 AX -jarrusarjan vuodelta -81 kävin eilen ostamassa http://koti.mbnet.fi/solfin2/jarrutpieni.jpg
Nam, nam mistäs löytyisi mullekin ? Juha
Mull Dundane - 16:38, 1.10.2010 » Mulle päätyi ihan äskettäin todella kulunut ja kärsineen näköinen AX-kampisetti Lookin polkimilla ja kierresovittimilla. Käyttökohde (yksivaihteinen) on jo mietittynä, mutta vaihto voisi onnistua johonkin toiseen JIS-viisteelliseen kampisettiin. 27,0mm satulaputken ostin taannoin muistaakseni juuri Jiiteeltä. Tuon voisi kyllä kierrättää takaisinkin, juuri nyt ei tarvetta sille ole. Ohi aiheen: Kannattaisiko tänne perustaa "satulatolppapörssi"? Eli kaikille yhteinen kiinteä myynti-ilmoitus, jossa listataan ensisijaisesti myyjien nimet ja myytävien tolppien millimetrivahvuudet, mahdolliset hinnat/hintapyynnöt ja näiden jälkeen tarkemmat tuotetiedot, kuvalinkit jne.?
Tuossa voisi olla järkeä. Muistaakseni se sulle myymäni satulaputki oli Cannarin koko 27,2 mm .... tai 27 mmm. Ei olisi ihan eka kerta kun ostan myymäni tuotteen takaisin , jopa kalliimmalla hinnalla :)

JT

Kuvassa varastosta löytyneitä vanhoja/uudempia Shimano 600 osia + dura-acen remmipolkimet (vastaavat 600set löytyy myös). Likaisia kyllä ovat, mutta ilmoittele, jos kammet kiinnostaa.

http://img69.imageshack.us/img69/8031/02102010131.jpg

PM:ää syclonelle.
JT

Ja homma kondiksessa , kiitoksia.
Juha