Sellon Pyörä

Uusi kauppa on avattu Sellon kupeeseen Leppävaaraan muutama kuukausi sitten. Spessun yksivaihde osastoa on ja jopa Surlyn fiksirattaita oli hyllyssä. Ystävällisen oloinen palvelu, spessun tankonauhat tarttui mukaan. Huoltoa tekevät myös.

Taisi olla yksi Steamrollerikin esillä.

Kotisivutkin näköjään on. Kiva, se on lauantaisinkin auki. Täytyy käydä tutustumassa.

Taitaapi olla “Specialized specialized” liike. Ainakin liikkeen fontti on melkolailla sama kuin spessulla ja tosiaan myynnissä on aika pitkälti niiden kamaa.

Ja asian vierestä: nuo spessun tankonauhat on mun mielestä varsin hyvä hankinta.

Liimapinnan sijaan niissä on silikoni, joten saman tankonauhan voi irroittaa ja laittaa takaisin esim. ohjainkannattimen, jarrukahvojen tai ohjaustangon vaihdon yhteydessä. Eikä tarvi putsailla liimatöhnää tangosta kun päivittää nauhan uuteen.

^^Ihan kivat noi kotskasivut. No tuskinpa se homma siitä jää kiinni, menestystä liikkeelle!

pacstar - 8:33, 10.6.2010 » [Kotisivutkin](http://www.sellonpyora.fi) näköjään on.
Komeat on sivut vuonna 2010. Mutta eihän sitä sivuilla pyöriä myydä, joten miksi panostaa.

Edit: hidaz

Poikkesin viime tai toissaviikolla katsomassa valikoimaa. Koottuna oli yksi iso Steamroller ja toisen runko oli seinällä. Hyvän oloinen valikoima ainakin niiltä osin.

Olen muutamaan otteeseen hyödyntänyt ko. liikkeen huolto- ja korjauspuolta. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää, joskaan huolto ei ensiyrittämällä saanut korjattua sinkulani keskiöstä poljettaessa kuuluvaa mystistä naksuntaa, jota en omatoimisesti saanut lakkaamaan, peelo kun olen. Korjaus vaihtoi keskiölaakerin, mutta se ei auttanut - oikeastaan vika hieman paheni. Toisella kerralla kiristivät pultteja (ilmaiseksi), mutta siitäkään ei ollut apua. Seuraavalla kerralla sanoivat, etteivät tiedä missä vika on ja että kampisarjan vaihtoa kannattaisi harkita. Saattoivat toki olla oikeassa kampien suhteen, mutta itselle tuli ehkä vähän sellainen fiilis, etten jaksaisi viedä romuani heille samasta syystä kolmatta kertaa. No mutta, tällaista toki sattuu. Vaikutelma paikasta oli kuitenkin ihan positiivinen, ja Steamrollerit pyörävalikoimassa olivat mukava yllätys.

Joo, sivut on vähän… Mutta sieltä löytyy nuo aukio-oloajat, niin mie oon tyytyväinen. :slight_smile:

OT: ^^Mulla kuuluu mystistä naksuntaa ja tiedän että se kuuluu eturattaan pulteista/rattaan liitoskohdista. Kun sataa ja vettä roiskuu sinne niin hiljenee. Kokeile vaikka kastella ne pultit ja ajele hetki, jos vaikka syy selviäis sillä? Syyllinen voi toki olla muuallakin.

Toi “satanic eyeburning red” -fontti on kyllä tuskallisin kaikista noilla nettisivuilla. Isoveli huollatti kommuuttericyclokrossarinsa tuolla ja kehui myös ystävällistä ja nopeaa huoltoa.

Pari työkalua ja sisäkumia on tullut noudettua tuolta, hyvä sijainti ja mukava palvelu, hinnatkin ihan kohdillaan.
Toivottavasti työkaluvalikoima kasvaisi vielä hieman ja ehkä varaosavalikoimakin, niin siinä ois hyvin kattava, lähellä oleva pyöräkauppa ainakin itselle.
Ja hei, oli siellä ainakin joskus Dimensionin lukkorengaskin hyllyssä!

MFFF - 10:03, 10.6.2010 » OT: ^^Mulla kuuluu mystistä naksuntaa ja tiedän että se kuuluu eturattaan pulteista/rattaan liitoskohdista. Kun sataa ja vettä roiskuu sinne niin hiljenee. Kokeile vaikka kastella ne pultit ja ajele hetki, jos vaikka syy selviäis sillä? Syyllinen voi toki olla muuallakin.
Kiitti vinkistä! Mulla naksunta alkaa silloin, kun kampea vääntää vähänkään raskaammin, esim. ylämäissä tai paikaltaan lähdettäessä. Kovempi meteli kuuluu vasemman jalan puoleisesta kammesta (tai melko likeltä kammen ja akselin välistä liitoskohtaa) sen ollessa lähellä ala-asentoa, mutta myös oikeanpuoleinen kampi naksuu hieman. Jos ei polje, ei myöskään naksuntaa kuulu - luojan kiitos.

Hyvä puoli tässä on tietysti se, ettei liiemmin tarvitse kelloa rinkuttaa, jos lähestyy jotakuta fillarilla takaapäin: uhkaavasti voimistuva klik-klak-KLIK-KLAK varoittaa allekirjoittaneen välittömästä läsnäolosta, minkä seurauksena pyörätien tukkivat mummelit dyykkaavat refleksinomaisesti lähimpään ojaan.

Sori ooteet.

Jos noist sivuista pitää jotain sanoa niin vitun 2.0 pellesukupolvi vois ottaa tästä mallia. Ei ajaxia, ei mitään vitun 928374298374238974 eri sivulle 5 tuotteen ryhmissä käpälöityjä “SORT BY POPULARITY LOL” paskaa ja tuotekuvat defaulttina sen verran reilun kokoisia ettei pahemmin zoomia jää kaipaamaan.

Vitun vittu, ja kohta varmaan jotkut kiusatut blogaajaluuserit tulee nauraa tableille hyväillen javascriptiään tahmeiden stylesheettiensä välissä.

Vähällä kokemuksella mitä mulla on näistä natina-asioista sanoisin, että jotakuinkin näin. Liikkuvaa irti, jotain rasvaa tjsp ja uutta yritystä.

Konkeli vinkkas taannoin että tsekkaisin myös istuintolpan, ja totisesti, sitäkin voi olla syyttäminen. Natina tuntui kuuluvan keskiön suunnalta mutta persuuksistahan se oikeasti.

pacstar - 10:57, 10.6.2010 » Mutta sieltä löytyy nuo aukio-oloajat, niin mie oon tyytyväinen. :)
Tämä kommentti sen kiteyttääkin. Uusi lafka pystyssä mut ei oo osaavaa netti-ihmistä tai graafista silmää omavaa niin prioriteetti on informaation saaminen esille mahdollisimman nopeasti. Tästä kiitos ja monella muulla kaupalla voisi olla opittavaa tästä. Uskoisin että netti on yhä yleisempi ensimmäinen askel asiakkaaksi tulemisessa näinä päivinä.

Jos uhallakin jatkan tosta narista, niin joo, satulatolppa ja polkimet on varmaan yleisimmät. Olen itse huollossa yhden jannun kanssa väitellyt näistä, kun mun keskiöni kyllä aiheutti tämän ääntelyn, mutta piti todistella sanoin paljon ennen kuin jannu itse testasi. Tuli semmonen nainen autokaupassa -olo silloin. Mutta onneksi paikan toinen jannu oli asiakaspalveluhenkinen ja mainio. :slight_smile:

edit: en puhu nyt Sellon pyörän huollosta

pieni merenneito - 11:30, 10.6.2010 » Jos noist sivuista pitää jotain sanoa niin vitun 2.0 pellesukupolvi vois ottaa [tästä](http://www.sellonpyora.fi/Tarvikkeet.html) mallia. Ei ajaxia, ei mitään vitun 928374298374238974 eri sivulle 5 tuotteen ryhmissä käpälöityjä ...
Toiminnallisesta puolesta ilman muuta voi ottaa mallia, yksinkertainen lämmittää mieltä. Se mikä ei lämmitä noissa sivuissa on tuo otsikkojen ja taustan väriyhdistelmä. Toisaalta otsikkoa tiirailemalla hommattu päänsärky on hyvä syy lopettaa työpäivä tähän :)

Vakavasti OT: Web kaks-piste-nollien ja BestPreisGarantien sijaan musta sais asiakkaan kuka tahansa kauppias joka osaisi kirjoittaa ja kuvata myyvänsä tuotteet yhtä hyvin kuin Rivendell Bicycle Works. Esimerkkinä hyvästä ja selkeästä katalogista suosittelen lukemaan mitä tämä jenkkiläinen firma kirjoittaa meille kaikille tutusta Trangia-keittimestä. Useita kertoja hyödyllisempi selitys kuin yhdelläkään suomalaisella kauppiaalla.

OT loppuu, kiitos.

joo, näkyy punaiset pilkut edelleen silmissä, mutta olen tosi kiero ihminen… diggasin noista köpöistä sivuista.

Mahtava keskustelu. Natinaa ja internettiä vuorotellen.