Seinäjoki anyone?

Moi,
Löytyykö mopoautojen seasta yhtään foorumilaista? Oon tässä puolen vuoden sisään kokonaista kaksi vaihteetonta spotannut.

Epäsäännöllisen säännöllisesti synnyinkaupungissani vierailevana olen itsekin ihmetellyt yksivaihteisten olematonta määrää katukuvassa. Seinäjoki kun on kuitenkin vireä maakuntakeskus ja länsimaisen sivistyksen kehto.
Onnea ja menestystä, spock, aatteen levitykseen!

Seinäjoesta ei ole mitään muuta hyvää sanottavaa kuin Provinssi ja kaksi yksivaihdebongausta. Noin viiden vuoden ajan olen pitäjässä vieraillut silloin tällöin ja 6kk jopa asustelin Sjoella täyspäiväisesti, mutta onneksi päästiin muuttaan pois. Bensalenkkarien luvattu valtakunta…

Viime keskiviikkona näin Mallaskosken terassilta kaksi yksivaihteista, toinen taisi olla sinertävä ja toinen naistenmallinen valkovioletti. Ehkä. Ja jollakin tyypillä näin Chromen laukun.

Onhan Seinäjoelle tulossa yksivaihteisia kaupunkipyöriä, Jopoja!

Seinäjoki on musta kyllä ihan kiva pyöräilykaupunki, autot antaa tilaa ja pyörällä on hyvä lenkkeillä kun pääsee iisisti maantielle.

-Seinäjoki on musta kyllä ihan kiva pyöräilykaupunki, autot antaa tilaa-

rofl

itse oon nähny liikenteessä vaaleanpunaisen konversion. Pakko myöntää kuskille vilpitön peukku - kyseinen värikoodaus on melko punk-statement lakeuden huudeilla.

Jususterilla on vissiin toisensuuntaisia kokemuksia? Kätevästi täällä mun mielestä pääsee pyörällä, vähemmän täällä on ajoradalla ajaessa tööttäiltykin kuin Helsingissä.

Eikö tosiaan löydy wallriveristä käyttäjiä? Tänään spotattu keskustassa hatarasti bianchi pistaa muistuttava vempele auton katolle suksiboksin kylkeen parkkeerattuna.

noniin… nyt näitä sitten vilajaa joka puolella :smiley:
dropillinen somethingsomething Areenan kupeessa, katosi taakse parkkipaikoille päin noin klo 7 aikoihin ja ysin jälkeen vilahti Koulukadulla valkoinen? dropillinen ja kuskin siniset shortsit ja tyylikkäät arskat pisti silmään.

heh tulipa mieleen:

alkukesällä tien toisella puolella olevaa kelviä pikin ajoi konversiolla Nick Simmonsin kaksoisolento jolle koitin vähän huudella ja huitoa, mutta katsekontaktin saatuaan kääntyi hämmentyneenä seuraavasta liittymästä pois ja tunsin oloni tyhmäksi…
noh kyseinen heppu tuli parin kilsan päässä sitten samaan risteykseen, mutta huomasi minut ja lähti tykittämään karkuun, niin että sekosi poljinhäkkien kanssa ja melkein kaatui…

joten kaikille malttia ja varovaisuutta sitten kaltaisensa kohdatessa, ettei tarvitse Ilkasta lukea seinäjokelaisia pyöräilijöitä ahdistelevista hulluista

Moroja

Lakialla on enempi näitä vaihteellisia kuntopyöräilijöitä kuten meikä kuin yksivaihteellisten veivaajia.
Hyviä kuntolenkkejä täältä löytyy ihan jokaiseen makuun , mm. Seinäjoki-Munakka- Ilmajoki- Seinäjoki vaikka Tuomikylän kautta on kiva päästellä. Ja meitä keski-ikäisiä fillarisetiä on jo aika monta täällä …:slight_smile:

Tyypillinen fixiharrastajahan on parikymppinen opiskelija, kun taas täällä lakialla hyvin monilla opiskelijoilla on jo oma moottorikumijalka alla… fixikäyttäjät ovat täällä 10-15 -kesäisiä likkoja maalatuilla jopoillaan ja mummiksillaan…

JT

Laitappa nyt Anselmo siitä sun tunturista kuva!

Pakko tänne on verkostoitua, ku Hvo jo nikinkin mulle valitsi :slight_smile: mut joo, Tunturin retkirungosta väsätyllä valkoisella fiksillä oon tämän kesän sulostuttanut kauniin kotikaupunkini katukuvaa…enkä kyllä liikkuessani oo pahemmin muita yksvaihteisia nähny, ellei niitä tyttöjen jopoja lasketa mukaan

nii ja se kuva :slight_smile:

siis, jos vain osaan…ei nörtin vikaa oo koskaan mussa ollu

polkimet toki kokeneet jo päivitystä…

Nonni!

Seinäjoki on täällä! Yksivaihteinen tosin vielä puuttuu.

basst0r1 - 21:48, 15.4.2013 » Seinäjoki on täällä! Yksivaihteinen tosin vielä puuttuu.
Täällä työn alla.

Teillähän on siellä ihan alan baarikin. Still Trackstanding!
Itsehän aion aloittaa Provinssini juuri sieltä.

:DD

noniin, meitä on kohta ruuhkaksi asti :slight_smile:

Otetaas kokoontumisajot, kun kesä vähän lämpenee. :slight_smile: