Satula / tolppa ongelma

Kashimax Five Gold 4P aka ass hachet.
Sivut tulee raileihin kiinni ja seatpostin clampin reuna ei mahdu siihen väliin.
Oisko aavistusta minkälaista tolppaa tollasen satulan kanssa pitäisi käyttää, jossa railejen ja satulan sivujen väliin ei jää yhtään tilaa ?

venytä ja asenna?

edit: olikos amunetilla sama tilanne, kun pellizolli niin natisi?

Virallinen leimattu tolppa Nitto SP72 virallisen leimatun satulan kanssa, kuvittelisi toimivan:

http://farm5.static.flickr.com/4013/4545491940_94733db018.jpg

Jep, ei kai tohon mitään poppakonstia ole. Toi nitto ois siisti, lyhyt ja kallis.
Nahka menee vaan pilalle jos clampin reunat hinkkaa siihen.
Laitoin Kashimaxille kysymyksen aiheesta - koko saitti japaniksi, mutta katotaan :slight_smile:

tnts: saattaa natista, itsellä ainakin

suorana tolppana:

http://www.chainreactioncycles.com/Images/Models/Full/6257-1.jpg

mut toi nitto onki sit katu-uskottavampi.

mun mielestä noi ton tyyppiset satulat on tarkoitettu setback tolpalle ja kiinnitettäväksi ihan takareunastaan, ainakin on visuaalisti korrektein tuolloin

vaihda satula, punkt.

lainaan tätä kun ei parempaakaan topikkia löytynyt.

Käsiini osui härkeimmän värinen maasturi mitä oon vähään aikaan nähnyt, purin kaikki osat ja loin pistää pyörää kasaan, mikään satulatolppa ei sopinut(mukana ei ollut myöskään) mittasin ja tönäri tulokseksi 24 piste jotain!!! käsittämätön luku ei nettikään osannut kertoa. Runko on sportsman merkkinen ja siinä oli ysärin shimano osat kiinni. onko nyt sit vaan alistuttava ja etittävä uus runko vai osaako joku neuvoa?

^ roskiin vaan.

shimmaa siihen joku helkama-pamppu (eli se ~22mm) tai jostain joku alumiininen bemaksi-tolppa samassa koossa (jos löytyy) tai sitten anna olla. Voi mennä ens talveen että löytyy oikean kokoinen tai sitten menee hermo noissa shimmailuissa, koska noi rautapatukat vaatii myös sen erillisen kiristimen satulalle ym. Kyllähän niitä puljailee, ei siinä mitään, mutta hampaita saa kiristellä myös.

Tossahan noita olisi mutta varmaan moninkertastaa sun proggiksen hinnan?

prokkiksen hinta tähän asti 0e tota, eli roskikseen.

Käyppä kurillas kattomassa Herttoniemen Työ & Toiminta ry:n pyöräpajalta. Siellä on erilaisia satulatolppia (myös kaikkee mitä ei muualla) Ainakin laatikollinen.

siis toi mikä on myllypurossa?

Lainaan topiccia. Mulla on rungossa 26.4mm satulatolppa missä on setbackia vähän yli omien tarpeiden. Toi 26.4mm on turhan rare ja satulaputki hivenen löysä. Elättelen toiveita jos siihen sais sujautettua 26.6mm tolpan. Omasta takaa ei moista löydy. Enkä halua alkaa ostelemaan ennen varmistumista.

Olisikohan kellään avuliaalla Aatulla 26.6-tolppaa kokeiltavaksi keskustan liepeillä? Tuon olusen vaivasta.

Samankaltaista ongelmaa kuin edellisellä kirjoittajalla elikkä pitäisi saada 0,2 milliä liian suuri tolppa sujautettua runkoon,tolppa on anodisoitu ja suht kevyt joten näinköhän uskaltaa tolppaa alkaa esimerkiksi hiekkapaperilla kevyesti ohentamaan?Anodisoinnin poisto käsittääkseni heikentää rakennetta.Kysymys kuuluukin mistähän mahtaisi löytyä pk seudulla joku ns nyrkkipaja joka hoonaisi satulaputkea sen pari kymmenystä tilavammaksi?kyseessä teräsrunko,tuskin tuo rakennetta merkittävästi heikentää?

No huhhuh, aika tarkka meno. Se mitään heikennä, pinta vaan naarmuuntuu vähä helpommin kun suojaava oksidikerros häipyy.

No tota toi nyt oli vaan korkeemmalta auktoriteetilta kuultua,tolppa on kcnc ti pröö lite,aika ohkasta vois kuvitella olevan,siks just meinasin et rungosta raapasis mut ei tuu mieleen mitään mestaa mis tollanen onnistus,ei jaksa ite alkaa rassaa arvokasta runkoa.kellään mieles mis tämmösen vois toteuttaa?

arvokas runko + liian iso ohutseinämäinen hipotolppa = jompikumpi vaihtoon

Heh,kylhän nyt ain välil pitää tehä vaikeemman kautta,kustomointi kunniaan.

Toi tolppa on kyllä ainakin niin helvetin ohut, että en lähtis pelleilemään sen kanssa yhtään. Osta vaan suosiolla joku muu oikean kokoinen tolppa siihen runkoon.
http://img543.imageshack.us/img543/6503/c3mj.jpg