Sankar'ajot 12.8.2023

On aika kaivaa teräsorimme naftaliinista, kiillottaa kromioidut haarukkamme, rasvata satulamme, öljytä ketjumme, tuulettaa jerseymme ja täyttää juomapullomme. SankarAjot 2018 on täällä!

Tahdomme tarjota oman, intoa hersyvän, suorastaa sankarillisen polkutapahtuman vanhoille teräsrunkoisille kilpureille.

Pääkallopaikkana toimii Espoon Automuseo, jonka pihamaalla on mahdollista telttailla ruokailun ja saunomisen ohella. Päivä alkaa klo 9:00 ilmoittautumisella, osallistumisnumeroiden jaolla ja Vintage-rompetorilla Espoon Automuseon pihamaalla. Museon intendentti esittelee museon velocipedit ja korjaamo-dioraman halukkaille. Sisäänpääsymaksu Espoon Automuseolle kyseisenä päivänä on 8 euroa. Lähtölaukaus ammutaan klo 11:00.

Vapaaehtoinen 100 kilometrin reitti kulkee pitkin Espoon ja Kirkkonummen pittoreskeja maisemia, pitStoppon ottaessa paikkansa Lapinkylän Leipomossa, missä nautimme pikkusuolaiset kera särpimien. Tämän jälkeen suuntaamme emaljeeratut kevytkilpurimme kohti Bembölen kahvitupaa, missä tapaamme lyhytmatkalaiset. Sieltä suuntaamme kulkumme takaisin kohti Bodomia ja Automuseota. Letkaa varjostaa huoltoauto, joka korjaamattomaksi osoittautuneen vian ilmetessä poimii epäonniset kyytiin kera velocipedien. Valmiiksi monteerattuja alumiinikehäisiä kumeja on autossa myös reservissä.

25 kilometrin maisemareitin lähtö tapahtuu kello 13:00 kurvaillen kulttuurielämyksien kautta kohti Bembölen kahvitupaa. Siellä tapaamme pitkämatkalaiset, joiden innoittamana poljemme yhdessä takaisin museolle.

Kyseessä ei ole kilpailu, vaan vapaaehtoinen yhdessäajo, joka huipentuu maaliin, sillä jokainen sinne selvinnyt on voittaja, tai suorastaan Sankari! Parhain asu&kuljin-kokonaisuus palkitaan sekä kolminkertaisin Huraköön!-huudoin.

Ajamisen sijaan voi aikaansa viettää myös Espoon Automuseolla tai käydä Kaisankodilla nauttimassa virvokkeita. Maalissa meitä odottaa ruokailu, sauna sekä yhteinen illanvietto musisoijineen ja palkintojenjakoineen. Saunaan ja uimaan menijät ottakaa oma pyyhe ja uikkarit mukaan.

Espoon Automuseon pihamaalla on mahdollista telttailla ruokailun ja saunomisen ohella. Telttailua karsastaville on mahdollista varata hotellihuone Kaisankodista (200 metriä museolta). Ajon jälkeen ruokailun tarjoaa Kahvelo.

Aikataulu: 4.8.2018 klo 9:00 ilmoittautuminen, osallistumisnumeroideN jako, pyöräosa-kirppis, museokierros, Klo 11:00. Startti 100 kilometrin yhteisajoreitille, välistoppi ja huikopala Lapinkylän Leipomossa. Maalissa viimeistään klo 17:00. Klo13:00 Startti 30 kilometrin reitille

Jotta voimme tarjota kisaajille herkulliset ruokailut, niin mainitkaa ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset kasvis/vegaani/gluteeniton ruokavaliot. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia. Ilmoittautuminen viimeistään 20.7.2018 osoitteessa https://holvi.com/shop/monivaihde/

-WauhtiSankarit-

Sankarajot a Vintage Steel Bicycle Ride 4.8.2018 - 100 km & 25 km. Location:
Espoo Car Museum, Bodomintie 35 02740 Espoo , Finland. Hotel Kaisankoti 200 meters
from Museum. Possibility to camp on site. Live music & sauna. Welcome!
facebook > sankarajot2018

Register by the 20th of July the latest at https://holvi.com/shop/monivaihde/

Vielä ehtii

Saatiin hiukan lisää ilmoittautumiseen aikaa ja vielä siis ehtii. Aamusella voi tulla paikalle 10-12 myymään/ostelemaan vain tavaraa, mutta silloin suotavaa ostaa museolle sisäänpääsy 8 eugenia

Tänään sulkeutuu ilmo. Eli vielä ehtii mukaan!

Täällä ollaan jo, Kaisankodissa.
Aamulla kirppikselle ja automuseoon.

Kiitokset kaikille osallistujille. Oli taas erinomaisen kivaa.

https://farm1.staticflickr.com/936/42978829305_1e4bc85f33_b.jpg

Tänäkin vuonna ajetaan! Tervetuloa mukaan:

To the form > ilmoittautumislomakkeeseen tästä

https://forms.gle/CkLiAHMyEhskpzrK7

Maksut / Payments

Tuomo Saarinen / Wauhtisankarit ry

FI24 5790 0920 0525 48

35 euroa (sisältää tapahtumamaksun, ruokailun ja saunan

35 euron (includes event fee, dinner and sauna)

Lisää maksukenttään reitti ja ruokavalio

Include route & special dietery while paying

Maksu / payment 26.7. mennessä / latest

2 Likes