Sähköpotkulaudat ja yhteisomisteisten tilusten käyttö puliveivarien ansaintakenttänä - arvostelu ja puinti topäng

älä turhaan pidättele, en minäkään

missä kategorista täyskieltoa ajava kansalaisaloite btw?

1 Like

Jos näet tekemättömän työn, niin tartu siihen.

1 Like

tänään koettua: tasa-arvoisessa puskee tier - joku kassi ofkoos ohjaustangossa killuen - vasemmalta vahvasti eteen, tilannenopeutta sen verran että molempien jarruttaessa ite töksähdän trackstandiin, tierillä lähtee keula alta ja kaveri tonttiin.
kauhee ristiriita kun toisaalta huolehtii että kun ei nyt vaan sattuis mitään (ei sattunu) ja toisaalta päässä kaikuu että syö se skuuttis! oo kunnolla! ärsy!

6 Likes

rima ei oo kauheen korkeella selkeesti

8 Likes

Toissakesänä olin et wou uus fiksibuumi mut sit hoksasin et vittu nehän on nää skuuttipellet jotka liiraa eikä fiksyt :frowning_face:

4 Likes

https://www.instagram.com/p/Ch9MxU7KQ1t/

2 Likes

Tää voi olla ikävä totuus tässä asiassa. Pitää varmaan ruveta ite taas piirtään kumilla viivaa asfalttiin. Eilen ehkä 3s kerta koko kesänä ku ajoin fixil, eikä tullu ees juuri luisutettua, paitsi ilmalan pyörätierampissa vähän.

1 Like

En muista ennen nähneeni tällasta

mä muistan. vittu olishan se pitäny jo nimestä arvata mistä tässä on oikeasti taas kyse.

10 Likes

Pidän mahdollisena, että tämän sähköhärveli-invaasion rahoittaminen on Venäjän hybridisodankäynnin yksi pikku nyanssi, kuten on varmaan huumekaupankin laita. Ainakin näillä on saatu pilattua useiden kaupunkien viihtyisyyttä, sekä horjutettua osaltaan yleistä ihmisten turvallisuudentunnetta.

3 Likes

tuosta voi tarvittaessa kiristää jarrua nopeasti ilman työkaluja
oispa kauheaa jos se olisi ajamaan lähtiessä liian löysällä

Yhtiön Tier Mobility Finland Oy liikevaihto oli 1,53 miljoonaa ja tilikauden tulos 33 tuhatta. Liikevoittoprosentti oli 2,2%. Tiedot perustuvat yhtiön viimeisimpään tilinpäätökseen vuodelta 2020.

:thinking: mitä arvioisitte yksittäisen sähköskootterin arvoksi?

1 Like

Siis meidän kaupungit on pilattu jonkun hikisen 30 tonnin voiton takia?

28 Likes

2 Likes

Tällä hommalla voi oikeasti vaikuttaa muuhunkin kuin omaan mielenterveyyeen.

Äsken night rideltä himaan ajellessa hämeentien fillarikaistaa, siinä edessä koko fillarikaistan leveydellä ajelee valkonen vuokrapaku, joka huomattuaan meidän porukan kytkee hätävilkut päälle. Nooh ajoradalla ohi paahtaa just dösä joten pomppaan tuhmasti kävelytien puolelle ohittaakseni tän pakun ku ovi aukee eteen ja sieltä pamahtaa tyyppi käpälöimään siinä kadulla lojuvia sähköpotkulautoja. Sanoin nää perus et onx pakko koko fillarikaista tukkia, ja ne sit duettona huutelee että vaihetaan näitä potkulautojen akkuja, huoltoajo, näin saa tehä :smiley:

Eilen oli aamupäivällä kinaporinpuistossa vähän tollanen kasa.
Olin vähän myöhässä menossa kokoukseen ni ei valitettavasti kuvaa ehtiny napata.

Eiköhän ne isot rahavirrat mee johonkin verovapaaseen paratiisiin missä Tierin emoyhtiö kirjoilla. Ihme ettei muka koko toiminta miinuksella verotussyistä.

Kukahan ravintolayrittäjä keksii ekana rakentaa terassin sähköskuuttien eli ”oskalautojen” päälle? Niillä kun saa varattua jalkakäytävältä tilaa liiketoimintaansa varten ihan ilmaiseksi.

9 Likes