Ruotsin armeijan polkupyörä M/42

Klassikkopyörä, jossa armeijafillareille tyypilliset matalapainerenkaat. Pyörässä on alkuperäinen varustus ja sen saa pienellä pusaamisella taas ajokuntoon. Tämä on selvästi painavampi (n. 26 kg) kuin kotimaiset vastaavat. Pyörä pääkaupunkiseudulla ja hinta on 85 euroa. Google kertoo enemmän itse pyörän taustoista ja ominaisuuksista. Tiedustelut 040-5412131

Ja tän siviiliversiohan on sitten kronan.
Painaa kuin synti, mutta jos ydinsodan kestävä pyörä on hakemassa, niin tätä ei saa ajokelvottomaan kuntoon edes dynamiitilla.

Minulla on juurikin ydinsodan kestävä pyörä hakemassa. Aiemmassa pyörässä katkeilivat taka-akselit, tarakat irtoilivat, kiinitysruuvit katkeilivat ja kerran katkesi tarakan putki kesken ajon. Ostin töyssyjä vaimentamaan isoimmat kumit, jotka sain pyörään mahtumaan. 50mm kumeilla välystä takahaarukkaan oli kolmisen millimetriä suuntaansa. Koska etuvaihtaja ei enää mahtunut pyörään, jouduin asentamaan alavetoisen vaihtajan, jota vaijeri veti kuitenkin monimutkaista reittiä kulkien ylös päin. Kun takanapa hajosi, vaihdoin kilpavarusteltuun mummo-ögländiin, josta katkesi runkoputki töyssyttäessäni lasti päällä nimismiehenkiharaa täyttä höökiä. Tarvitsen SYÖKSYLASKUVARUSTELLUN ALAMÄKIRAHTIPYÖRÄN, joka on myös PANSSAROITU ja jolla voi ajaa kilpaa ERIKOISTÖYSSYTETYLLÄ ALAMÄKIRAHTIRALLIRADALLA.

Tai no loppu meni vähän trollaamiseksi mutta on kuitenkin varsin lähellä totuutta