Rungon ruostesuojaus

Miten ja mitä porukka vedellyt rungon sisään ruostetta ehkäsemään. Neulakärjellinen spray kiinnostais niin sais myös pystyputken kautta suihkittua vaakaputkeen yms.

Ite oon foorumin ohjeiden mukaisesti truutannu ineen Tectyl ML:ää. Mukana tulee pitkä sumutinletku, jolla pääsee nätisti laskemaan aineet putkien sisään. Ennen käsittelyä oon vähän hinkkaillu paskoja putkista pois asetoniruiskulla ja rynnäkkökiväärin, RK62, puhdistusharjalla.
e. sanamuotoja

jos jollain on tollanen ylimääräinen sumutinletku tai tietoa mistä saa irtokamana keskustasta niin pm pls

eio tullu omien tectyl ml messissä (ei greenline)

Motonetistä, pilliletkusarja tulee mukana. Mahtuu pyöränrungon reikiin.

[i]edit: siis samaa mitä jo yllä sanottu

Tectyl ML on ihan hyvä. Reilusti vaan putkiin ainetta, kääntelyä ja lopuksi valuttaa ylimääräiset pois. Asetonilla tai jopa bräkleenillä lähtee jo hiukan kuivanutkin suoja-aine pois.

Miten tuollaisen aineen kanssa (keskiön) kierteiden suojaus?

sinne vaa, kantsii tehdä viimeisenä koska muut putket valuttaa ja joudut pyyhkii sitä muutamaan otteeseen

Rasvaa kierteet eka?

Mikäs on se kotelosuoja nykyään?

Tectyl ML eli skenesuoja vissiin aika kiven alla nykyään, vissiin lähinnä sitä ois tämä: http://m.motonet.fi/fi/tuote/608210/Motox-Kotelosuoja-400ml-spray

Olis motonetiasä myös Dinitrol ML mut mainospuheista käsitin että ois ohuempaa kamaa ja enemmänkin pohjustukseksi paksulle suojalle. Ois parin rungon primeröinti edessä ja pitäis joku hyvä tahna keksiä.

pyrsta - 6:28, 3.7.2017 » vissiin lähinnä sitä ois tämä: http://m.motonet.fi/fi/tuote/608210/Motox-Kotelosuoja-400ml-spray
No tota just laittelin toissaviikolla, eikä oo vielä ruostunu. Ostin, ku oli pienin purkki. Harmi ettet oo Vantaalla, koska saisit jämät.
pyrsta - 6:28, 3.7.2017 » Mikäs on [i]se[/i] Olis motonetiasä myös Dinitrol ML mut mainospuheista käsitin että ois ohuempaa kamaa ja enemmänkin pohjustukseksi paksulle suojalle.
Eiköhän se ole samaa tavaraa. Tuo tarkoittanee vain että on nimenomaan kotelosuojaus ennen alustan massausta.

Jep. Täytyy käydä hakemassa, samalla lailla kai ne rungon sisällä toimii kun ei sinne juurikaan rasitusta tule.

motoxin purkista vaikutti tulevan hirveetä hajua myöden kaikin puolin samaa tavaraa kuin tectyl ml

natsikärkkäiseltä saa vielä tectyl ml motonethintaan jos moraali antaa periksi

Miltä te niitä runkojanne suojaatte?

Menes vittuun siitä näsdäviisastelemasta. Toi keskustelu on jo käyty.

Tai jos sulla on jotain annettavaa tähän topicciin, niin anna tulla kaikki vaan ihan suoraan. Ei tartte piilotella minkään kusipäisten piilovittuilukysymysten taakse.

asb - 8:32, 3.7.2017 » Menes vittuun siitä näsdäviisastelemasta. Toi keskustelu on jo käyty. Tai jos sulla on jotain annettavaa tähän topicciin, niin anna tulla kaikki vaan ihan suoraan. Ei tartte piilotella minkään kusipäisten piilovittuilukysymysten taakse.
Nooooh! Ihan tosissani kysyn, että onko joku tietty uhkaskenaario jolta pyritään suojautumaan Tectyylillä tms? Enkä mää ainakaan tästä topikista löytänyt aiemmin käytyä keskustelua aiheesta.

Mulla ajatuksena oli roiskia jotain Kuningaskulkurin sisuksiin. Mutta se himmeli on vähän kumma masiina, kun satula- ja emäputkesta ei ole pääsyä kolmion muihin. Ovat siis ummessa. Se on aika kummallista. Niin ei taida olla loppujen lopuksi kovasti syytä lähteä leikkimään mähmien kanssa.

vasaraasialainen - 8:51, 3.7.2017 » Mulla ajatuksena oli roiskia jotain Kuningaskulkurin sisuksiin. Mutta se himmeli on vähän kumma masiina, kun satula- ja emäputkesta ei ole pääsyä kolmion muihin. Ovat siis ummessa. Se on aika kummallista. Niin ei taida olla loppujen lopuksi kovasti syytä lähteä leikkimään mähmien kanssa.
Kyllähän siellä huohotusreijät pitäisi olla, jos ei ole niin pora kauniiseen käteen ja drilliumia tekemään.
vanttera - 8:46, 3.7.2017 »
asb - 8:32, 3.7.2017 » Menes vittuun siitä näsdäviisastelemasta. Toi keskustelu on jo käyty. Tai jos sulla on jotain annettavaa tähän topicciin, niin anna tulla kaikki vaan ihan suoraan. Ei tartte piilotella minkään kusipäisten piilovittuilukysymysten taakse.
Nooooh! Ihan tosissani kysyn, että onko joku tietty uhkaskenaario jolta pyritään suojautumaan Tectyylillä tms? Enkä mää ainakaan tästä topikista löytänyt aiemmin käytyä keskustelua aiheesta.
Et sitte vuielä hiffannu, ettei vedätys mene läpi. Älä viitti olla mulkku, vaan anna meidän keskustella rauhassa.

Yksi potentiaalinen tuote rungon suojaukseen on pellavaöljy jota on käytetty lentoteollisuudessakin teräsputkien sisäpuoliseen ruostesuojaukseen. Kuivuu erittäin hitaasti mutta hiipii kuivuessaan niin syvälle huokosiin että pysäyttää jo alkaneen ruostumisen. Ei taida saada tosin aerosolipullossa joten käytto varmaan semihankalaa.