Rungon maalaus

En mä oo maalaamassa mitään. :smiley: en tiedä mitä oli Jussilla mielessä.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/auto/Kuva925.jpg
https://dl.dropboxusercontent.com/u/33080121/auto/Kuva926.jpg

ton se maalari maalas mulle aikoinaan

vitullinen purkaminen että saa busan rungon maalaukseen

mee tallille ja aloita projekti.
mä löin ton sentään olohuoneessa käyntiin, ai vittu tossa dualtipissä on parhaat soundit

kurkkupastilli mainoksen papukaija

alotin jo eilen, tsekkaa mun flickr

dual tip, dual flame, nannaa

mistä plastidipiä muuten paukkupullossa?

B-marketista.

asiaa

K-raudasta löytyy myös ainakin mastonin dipsua

pieni merenneito - 8:01, 22.1.2015 » mistä plastidipiä muuten paukkupullossa?
"aidon" plastidipin kanssa taitaa riippua täysin sävystä, neonvihreää jostain syystä piti tilata jostain autotuningkaupasta mutta musta/valkoinen -akselilla ois ollut jyväskylässä ainakin yhdessä paikassa hyllyssä.
Odie - 8:04, 22.1.2015 » [B-marketista.](http://www.biltema.fi/fi/Autonhoito/Maalit-ja-lakat/Kumimaali-3654/)
Onko joku kokeillut tota väritöntä? Tuleeko kuinka siisti jälki. Kiveniskuteipinkorvike kiinnosta.

Olin tosta rungon maalauspalvelun hinnasta eka sillai HUH, koska olin kuullu, että joku tekee jossain kaatopaikan lähellä satkulla jotain. Mutta jos taitoa vaativasta ammattipuuhasta puhutaan, tuo on mun mielestäni vasta työn hinta ja materiaalit tulisi päälle. Elikkäs jos jälki on hyvää - kuten kuulemma on - on hinta suorastaan edullinen. Pieni rahahan se ei ole. Sillä vaan saa hyvää.

Verotusta ja yhteiskuntaa koskevaan ulottuvuuteen pitää todeta, että mielestäni veroja sopisi keventää, mutta leikkaukset kohdistaa muualle kuin vaikkapa noihin Kelan korvaamiin syöpälääkkeisiin.

Rosen dad core biekin musta sävy on black anodized. En tiedä onko oikeasti anodisoitu. Miksei alurunkoja anodisoida vrt. maalaus?

Rungon maalaus alkoi kahden tunnin hionnalla.

Ja siihen se jäi tänään jäi. Vien rungon paikalliselle automaalarille, joka laittaa vielä salaisen värin pintaan ilman lakkausta. Sitten teen vielä salaisella tekniikalla pinnan, jollainen on ehkä nähty lähiaikoina tällä foorumilla. Sitten vien rungon lakattavaksi. Katotaan mitä tästä tulee.

Ettei vaan ois roiskeita tulossa? Raporttia ootellessa! :slight_smile:

Top Dog - 14:04, 25.1.2015 » Rosen dad core biekin musta sävy on black anodized. En tiedä onko oikeasti anodisoitu. Miksei alurunkoja anodisoida vrt. maalaus?
se pinnote on mikrometrien paksuinen vrt. pulverimaali joka on paljon paksumpi elikkäs ei myöskään ihan niin herkkä naarmuille. kaipa se on myös kustannuskysymys ja tietääkseni paljaaseen alumiinin ei kai tartu maali tai tarrat niin hyvin sitten, evt.

Tulee ehkä vähän väärään topikkiin, mutta en parempaakaan löytynyt. Kokeilen eka saada vastauksen täältä. Olin hommaamassa projektiksi kuvan runkoa ja tarkemmassa tarkastelussa selvisi, että toinen vaakaputki on hieman muhvistaan rakosellaan. Vaatiiko mimmosia toimenpiteitä? Tarkoitus olisi hioa vain maalit veke ja paukkupulloilla uusi pintaan. Voi olla, että tarvii vielä jatkaa rungon metsästämistä…

^Ei toi vaadi varmaan mitään jos et halua tehdä. Tossa tapauksessa suosittelisin sitruunahappo+perunajauho+vesi kiisseliä, jota sipaset tonne ruosteeseen, annat vaikuttaa ja peset pois, ja ruoste on tiessään. Sitruunahapolle hintaa apteekissa pari euroa sellaselle muutaman sadan gramman pussille.

Josbanse, jos lukisit mitä kysyttiin. Kaverilla irvistää putki muhvista, ei kysytty ruosteen kanssa pelaamisesta.

Mä pistäisin tuon roskiin, ja etsisin ehjän. Oiskohan mällätty runko?

konkeli - 21:33, 26.1.2015 » Josbanse, jos lukisit mitä kysyttiin
Ei voi kaikkee keretä kun on niin kiire neuvomaan muita?