MYYTY:Rottainen(RÄÄD), mutta tehokas sähköistyskitti akulla ja laturilla

Myydään uuden katulaillisen moottorin tieltä vanha ja hyvin palvellut motti pois. Jälkiasensin tuon siis Bakfietsiin keväällä 2013, mutta moottori vaihdettu takuuna uuteen keväällä 2014.

Moottori on mallia ketjuvetoinen keskiömoottori. 450W ja järkkä 48V. Kontrolliboksi, käsikaasu, kammet&rattaat ja kaikki johdotukset ja asennusteline tuollaiseen Bakfietsin kuorkkiin (Santun tekemä). Menee tuolla telineellä aika moneen runkoon.

Ei ole niin nätti, hiljainen ja kaikkea kuin nuo uudemmat, mutta tehoja löytyy kuin pienestä kylästä. 56km/h otin pelkällä kaasulla polkematta vauhtia Bakfietsilla eikä ollut edes isoin välitys päällä kun loppui uskallus ja ajo-ominaisuudet. Ylämäkiin riittää vääntöä eli tuota Tapolan nousua on kiivetty vaikka millä kuormalla ja koskaan ei ole mäkeen jääty. EI OLE SIIS POLKUPYÖRÄÄN MILLÄÄN MUOTOA LAILLINEN SETTI!

Akku on Kuetronin kasaama 10Ah akku luonnollisesti 48V. Laturi myös heidän 48V/2A. Akkua on pidetty hyvänä eli ajettu tyyliin kerran vuoteen kuiviin ja ladattu täyteen ja muuten sitten ladattu säännöllisesti. On siitä varmasti vähän kapasiteettia tippunut, mutta ei ole tullut vastaan kun tällä setillähän moottori ei huuda jatkuvasti vaan kääntää kahvasta silloin kun tarvitsee.

Toimii ja purettu juuri ns. suoraan ajosta.

200e olisi koko setti. Tarpeen mukaan saatan pystyä toimittamaankin pääkaupunkiseudulla.

nice

kerro mitä laittelit tilalle vai kokonaan uus pörä

Tuli 750W Bafang rajoittimella. Tuo jälkiasennus tuohon runkoon asettaa aika paljon rajoituksia.