Rose Street Bicycle Company

Mainos seuraa:

Olen saanut paperityöt valmiiksi ja otsikossa mainittu yritys tarjoaa rungon tai kokonaisen pyörän rakennuspalveluita Töölössä.

Aloitan pienesti ja oman kaasujuotos kamojen hankkiminen on menossa. Teen tilauksesta messinki juotoksella rautarunkoja.

Tiedotusluotoisen osuuden lisäksi olisi kiva kuulla onko tällä foorumilla kiinnostusta mittoihin tehtävien runkojen hankkimiseen?

Loputtoman kiinnostuksen lisäksi vähäistä vakuutusta hyvästä jäljestä voi lisätä se että olen käynyt kouluttautumassa The Bicycle Academyn kurssilla.

Terveisin
Miika Niemelä
Rose Street Bicycle Company

Daum!

Yleensä on ollut mutta vastaanotto saattaa herkästi jäädä kylmäksi jos et avaa hinnoittelupolitiikkaa, käyttämiäsi putkia jne.

laadukkaasta teräästä valmistetut rungot kiinnostaa aina. kuten merkkari tossa ylempänä kommentoi on hinta usein ainoa este.

töölö on helsinkiläisille- ja lähialueella asuville sopiva sijainti henkilökohtaista keskustelua- ja rungon valmistuksen seuraamista silmällä pitäen ja näiden merkitystä ei pidä vähättelemän.

Niin, kylmät faktat tarvitaan heti, muuten on aika vaikea ajatella että kiinostaako. Sinällään hienoa jos joku viittii yrittää.

Referenssit ja faktat kuntoon.

Teetkö myös haarukoita mittatilaustyönä?

Sanoisin että luottamuksen herättämiseksi olis hyvä myös näyttää aiempia tekemiäsi runkoja (hyvät kuvat, ei mitään kännykkäräpsyjä pimeässä kellarissa) ja esim. nettisivut olisivat kivat. Ei millään pahalla, mutta facebook sivullasi olevat pari kuvaa eivät ole kovin myyviä (ainakaan tämän sivuston käyttäjille).

Mä aattelin ekana et tää onRosen mainoslanka, mut eipä näemmä ollutkaan.

^Aattelin ihan samaa.

Niin joo sellasta vaan, että siis ei tässä mitään muuta kritisoida kuin sitä että sulla on ymmärrettävästi kiire saada homma rullaamaan.

Veistä itsellesi pari tuntia aikaa muotoilla sun tarjoama palvelu siten ettei kellekään jää mitään epäselvää niin oot tehny homman jo kertaluokkaa paremmin kuin moni pidempään alalla toiminut.

Toi palvelun hinta on tärkeä, koska jos sä pyydät vielä vähän määrittelemättömästä palvelusta korkean hinnan, sulle tulee itselleskin paha mieli siitä kun jengi soittelee sulle, kyselee ummet ja lammet mutta eivät lopulta osta mitään.

Ole itsevarma, johdonmukainen, täsmällinen ja rahan arvoinen! Toivon pitkää ikää yrityksellesi!

Merkkari puhuu asiaa. Kyllä tämmöiselle firmalle varmaan tilausta on. Onko ainoaksi elannon lähteeksi asti, sitä en osaa sanoa. Mutta onnea yritykselle!

Mites sen sanoisin… jos juotosvehkeetkin on vasta hankkeilla, ei referenssejä taida vielä olla. Joku kurssityö ei ole riittävä näyttö.

Rungon rakentamisen on oltava äärimmäisen pro- hommaa. Ammatillisuus kehittyy kokemuksen kautta.

Kyse on paitsi hinnasta, myös siitä, että asiakkaan on voitava luottaa työn laatuun mitä tulee käyttöturvallisuuteen.

Repetitio mater studiorum est.

Moi.

Kiitos palautteesta, hankala yleisö on hyvä yleisö.

T Miika

pieni merenneito - 11:39, 23.4.2013 » Yleensä on ollut mutta vastaanotto saattaa herkästi jäädä kylmäksi jos et avaa hinnoittelupolitiikkaa, käyttämiäsi putkia jne.
Hintojen pitäisi olla aika selkeät, ja tämän takia niitä on ollut hankala muotoilla täysin räätälöityjen runkojen valmistukselle. Tätä pohditaan.

Putkia tuskin varastoidaan tämän kokoiseen tuotantoon paljoa, joten putkia tilataan aika usein ja tilausta tehdessä pääsee valmistajaan ja putkeen vaikuttamaan.

FF - 12:00, 23.4.2013 » töölö on helsinkiläisille- ja lähialueella asuville sopiva sijainti henkilökohtaista keskustelua- ja rungon valmistuksen seuraamista silmällä pitäen ja näiden merkitystä ei pidä vähättelemän.
Toivoa sopii että vakuutusyhtiön ja paloviranomaisten hyväksymä tuotantotila löytyisi jostain yhtä keskeiseltä paikalta.
W1N - 12:38, 23.4.2013 » Teetkö myös haarukoita mittatilaustyönä?
Holkkien kanssa on sen verran vähän tullut tehtyä töitä että alkuun en varmasti. Juotoksen reenaaminen holkin kanssa vaatii vielä aikaa.
RoseStreetBicycleCompany - 20:48, 26.4.2013 » Moi. Kiitos palautteesta, hankala yleisö on hyvä yleisö. T Miika
En näe, että kukaan yrittäisi olla millään tasolla hankala. Kyllähän nuo kommentit on hyvin asiallisia ja sisältävät melko pitkälti totuuden. Ala vaatii hyvät referenssit ja niitä saa vain ja ainoastaan tekemällä. Mallia siitä, miten homma kannattaa toteuttaa voi ottaa esim. brittiläisiltä ja jenkkiläisiltä rungon rakentajilta kuten Field Cycles, 44 Bikes, Horse Cycles jne.

Onnea kuitenkin tuoreelle yrittäjälle ja yritykselle!

RoseStreetBicycleCompany - 20:56, 26.4.2013 »
FF - 12:00, 23.4.2013 » töölö on helsinkiläisille- ja lähialueella asuville sopiva sijainti henkilökohtaista keskustelua- ja rungon valmistuksen seuraamista silmällä pitäen ja näiden merkitystä ei pidä vähättelemän.
Toivoa sopii että vakuutusyhtiön ja paloviranomaisten hyväksymä tuotantotila löytyisi jostain yhtä keskeiseltä paikalta.
no ei sillä niin väliä että onko etu-töölössä kunhan on esimerkiksi Kehä III:n sisäpuolella eikä jossain(aseta tähän paikkakunta kaukana itsestäsi) eli säällisen matkan päässä jonne ehtii vaikka duunipäivän jälkeen käväisemään.

Runkoa sulta hankkiva ei ole varmaan ensifiksitopikista™ sun pakeille eksynyt jotenka sopii olettaa että alle löytyy jo konkeli jolla sotkea verstaalle mitattavaksi sekä keskustelemaan tilauksen yksityiskohdista. myöhemmin sitte pällistelemään ja hidastamaan rungon valmistumista. :slight_smile:

makko - 15:21, 23.4.2013 » Mä aattelin ekana et tää on[Rosen](http://www.rosebikes.fi/) mainoslanka, mut eipä näemmä ollutkaan.
Rehellisesti sanottuna, näin jälkeenpäin tuo Rosen nimi menee aika lähelle omaa. Pitänee olla tarkkana nimen käytössä ettei suututa isompia.