Retrokilpurit2013 Vaasassa

Hyvää Uutta Vuotta 2013,

Suunnitelmissa on tänäkin vuonna järjestää nyt jo perinteiseksi muodostunut Retrokilpurit tapahtuma. Tapahtuma on järjestyksessään toinen. Reitti saattaa olla sama tai jos keksimme paremman, niin se on parempi. Reitti on joka tapauksessa sen verran vähämäkinen, että ratapyörälläkin suoriutuu.
Viime vuodesta on opittu, ja kehitystä tulee näkymään. Ajetaan enemmän yhdessä tai ainakin keräännymme useammin yhteen nippuun. Paidat ja muu materiaali koitetaan saada jakoon tammi-, helmikuun aikana.
Merkatkaa kalentereihinne toukokuun viimeinen lauantai 25.5. Matkaan lähdetään luultavimmin puolelta päivin, jolloin kauempaakin tulevilla on mahdollisuus lähteä aamulla liikkeelle, tai iltasella pyörillä, kuten Tampereelta lähdettiin viimevuonna.

Iltatilaisuus tulee olemaan tilausravintolassa, jossa tarjolla maksusta pientä purtavaa ja toivottavasti elävää musiikkia. Yhteistyökumppaninamme toimii Sweet Vaasa.

Tiedottaminen tapahtuu Retrokilpurit blogissa, monivaihteessa, yksivaihteessa ja facebookissa.

Tervetuloa aurinkoiseen Vaasaan.

Nyt se on varmistunut. Emme voi sallia Lance Armstrongin osallistumista Retrokilpurit tapahtumaan dopingsotkujen vuoksi, mutta te muut olette tervetulleita. Ei sitovia osallistumisia voi ilmoitella osoitteeseen retrokilpurit@netti.fi. Osallistumismaksu lienee 20 Euroa. Maksut vasta lähempänä tapahtumaa.

Voin taas jakaa tapahtuman mainoksia Tampereella.
P.S. Onko reitti ns. Tuubiystävällinen?

tuubeilla pärjää kyllä, reittillä tuli flättejä tuubeille ja avoille

Olikos tässä joku aikakausirajaus osallistuvan pyörän ja osallistujan asusteiden osalta?

Riittää jos kuski + pöörä + vaatetus on yli 25V :smiley:
Vintage-asenne ratkaisee

Suositus on, että edes pyörä tai vaatetus olis yli 25v edes tyyliltään, mutta ei toki ole pakko. Tarkoitus on viihtyä yhdessä, kuten viime vuonnakin.

marlon - 18:59, 16.1.2013 » tuubeilla pärjää kyllä, reittillä tuli flättejä tuubeille ja avoille
Flättejä oli viimeksikin niin vähän että selvinnemme jo olemassa olevilla varakiekoilla.

Paidat tilattavissa

Paitatilauslähtee tällä viikolla, vielä ehtii…

Apuja mainosten levittämisessä kaivataan. Pyöräliikkeet saattaisivat olla hedelmällisintä maaperää. Laita minulle yveenä osoite ja määrä ja kokotoive A4 tai A3. Tai vaikka sopivan yhteistyökykyisen pyöräliikkeen osoite niin laitan suoraan.

Ainakin Triangle bike, Chebici, Bike Classic, Linnabike ja Velosport lähtee nyt suoraan. Mitä liikkeitä muualla Suomessa?

edit: Pelago tietysti!

Pähkäilen tässä logistiikkaa Hki -> Vaasa -> Hki.
Onko stadista lähdössä muitakin ?

^kiinnostas kyl mut logistiikka mietityttää.
Eli lähdössä joo mutta ei mitään millä fillarin sais kulkemaan. Mut messis jos joku kimppa saadaan.

jos mulla on paku silloin käytös, niin Seinäjoki-Vaasa välille mahtuu pyöriä kyytin + 2 henkilöä… mutta tarkemmin tiedän pari viikkoa ennen tapahtumaa.

Paitoja on hajakokoja muutama jäljellä á 18 posteineen. Kyselyt retrokilpurit@netti.fi

Ja sitten asiaan. Olen alustavasti varannut ravintolan Sweet Vaasa illaksi, mitä toiveita? Viintä, bisseä, sormiruokaa, salaattia, leivoksia, suolaista, makeaa, muuta? www.sweetvaasa.fi

Haluaako joku vielä levitellä mainoksia? samaan osoitteeseen meiliä ja muutama mainos lähtee, saa itselleenkin extran jos haluaa tallentaa tulevaa taidehistoriaa :slight_smile:

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla 30.4.mennessä osallistumismaksu 20 Euroa Vanhojen Velojen tilille FI3180001670851881. 1.5.–20.5. välisenä aikana ilmoittautuville osallistumismaksu on 30 €.

Vielä ehtii!

Turusta lähtee kilpurivankkuri liikkeelle lauantaiaamuna varhain. Varmistuneita kyytiläisiä on nyt itseni lisäksi 2 + yksi varaus.
Viime vuonna mahduttiin volkkarin kyytiin “hyvin” viidestään, joten ainakin yhdelle olisi vielä tilaa.
https://lh6.googleusercontent.com/-3GqUJxU0Qfc/UY9uq9i_AyI/AAAAAAAADoQ/uyumy5LjagA/s640/Kes%C3%A4%202012%20004.JPG

Lähteekö Tampereelta porukkaa?
Nimim. kyytiä vailla.

Näillä näkymin mun kyydissä pääsee takaisin stadiin. Menen Vaasan jo aiemmin viikolla viimeistelemään kunnon kauden päätapahtumaa varten.

Olikos vielä niitä kun halusi tsekata, että sää on varmasti aurinkoinen. No nyt ainakin perjantai 24. näyttää hyvältä. Matti myöhäiset (ja Ilkka) nyt kiireen vilkaan ilmoittautumaan jotta saadaan ruuat tilattua.

Tampereelta on Arto lähdössä porukkaa. Ilmanen kyyti lähtee torilta pe illalla klo 21.00 Seinäjoen kautta Vaasaan. Perillä aamulla, kahvit napaan ja kierrokselle.

La iltana yksityiskekkerit Sweet Vaasassa.

jojo411:ltä kannattaa kysellä logistisia ratkaisuja.

Tervetuloa Aurinkoiseen Vaasaan!

Mukana menossa Hartwall ja Radler pyöräilyjuoma sekä Tähtipyörä - Suomen pohjoisin pyörätehdas.