Retkipyörät ja maastopyörävaelluspyörät

Npertj - 15:26, 19.9.2015 » en oikeasti myy vaan tekis mieli lähteä tänää övernaitterille johki ns. näreeseen olisko halukkaita kavereita vähän ajamaan ja nuokkumaan #hammocklife #pohjolanrädävistit #noromance #notsausta #ehkä
Kyllä juu, mikäli oon asettunut etelään siihen mennessä. Tosin pikkanen fillariprobleema saattaa ilmetä, katotaan.
mannine - 17:44, 13.1.2015 » ajolanka tulee tästäki.

juu ei perustetaan oma lanka

täällä voi sitte hätäillä kaluston kanssa ni ei mee päivämäärästä inttämisen kanssa sekaisin

Vai onko tämä yksivaihteen evoluution sojotuskaudessa se hetki. Speksaamiset speksattu.

im ready already

Npertj - 15:26, 19.9.2015 » en oikeasti myy vaan tekis mieli lähteä tänää övernaitterille johki ns. näreeseen olisko halukkaita kavereita vähän ajamaan ja nuokkumaan #hammocklife #pohjolanrädävistit #noromance #notsausta #ehkä
Messis yo


Kun tuo porttööritartsi kerran käsiini jäi, niin virittelin sen sitten tuohon kokeeksi kiinni. Kiinnitystapa kestää helposti sen reilut 15 kiloa, mitä tuolla tulee kaupasta kotiin kuskattua, mutta voisi tuon takakiinnityksen järkevämminkin hoitaa, jos jaksaisi nähdä vaivaa.

Mitkä kumit?

Grand Bois Hetre EL

E: tubelessina

Nordavinden muute hubjubilla tarjouksessa £274.99

oli viikko sitten vielä £349

pitäskö vaihtaa lht nordavindeniin? vastaus: ei pitäisi.

on kyl siisti peli tekis mieli vähän tutkia

Niitä harvoja pyöriä, joihon voisin kommentoida: dibs.

Herkku. Oispa myös isommissa koissa 650B.

eikö niihin sitten voi laittaa? Minkä verran pitäisi olla brake droppia?

Soman grand randonneur on 650B ja suunnilleen saman hintainen. Tosin 1" kierteelliselle keulalle pieni http://gt5.rippingsilk.com/forum/images/smilies/facepalm_icon.gif.

Speksien perusteella vain BB-dropissa eroa, joten eiköhän siihen voi laittaa.

mustAfa - 14:31, 11.9.2015 » [Swiss Army MO93 by Condor](http://www.benvanhelden.nl/Condorclub/Fiets/Switserland/MO93/model93.html) [käkikellontekijäsotaleikissä.jpg]
No nyt! Noissa kuvissa näytti kyllä aika hajoittavalta poljettavalta. Tosin, taisi sitä lastiakin olla. Vähän salaa kyllä haluaisin tuollaisen.
Kaktus - 11:57, 22.9.2015 » Soman grand randonneur on 650B ja suunnilleen saman [hintainen](http://sella-berolinum.de/rahmen-und-gabeln/1522/650b-soma-grand-randonneur-rahmen-gabel-set). Tosin 1" kierteelliselle keulalle pieni http://gt5.rippingsilk.com/forum/images/smilies/facepalm_icon.gif.
Tuota on moituttu kovaksi, esim. [tossa](http://lovelybike.blogspot.fi/2015/07/grand-designs-impressions-of-somas-low.html), verrattuna vaikka tohon Nordavindeniin joka on jotain 7/4/7 tms. Tohon Somaan on ton ekan version jälkeen ainakin geoa vähä päivitetty, en tiiä onko muita muutoksia. Ja tossa ois noi kaikki korvakkeet.

Isompikokoisia Nordavindeneitä on moitittu woblaamisesta. Tiiä sitte. Kaikki kai ne low trailit neulalaakeria kaipaa.

747 ja plaanaus kiinnostaa. Kyse on siis rungon päätykolmion putkien paksuuksista ja jonkinlaisesta jousimaisesta fleksauksesta polkiessa?

Jeh.
Tosin eräät ovat mieltä että tuokin on liikaa, kun putket on ns. oversize, pitäis olla 25,4, jos kuski ei ole iso. Vai mikä vaakaputki Nordavindenissä halkasijaltaan on?

Voisivat testata fiiliksensä myös vaihteetta voimalla ajaessa.