REKRY: Web-graafikko/-kehittäjä

Yksivaihde.net hakee palvelukseensa motivoitunutta, osaavaa ja innokasta web-graafikkoa/-kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Voit olla kaikki samassa henkilössä tai useamman tyypin tiimi. Tulisit toimimaan osana dynaamisesta ja luovaa kehitysorganisaatiota haasteiden ja haaveiden ristiaallokossa.

Osaamiseesi tulisi kuulua HTML-, CSS-, PHP-, MySQL- ja JS-kirjainluhenteiden takana olevien tekniikoiden hallitseminen sekä sinula tulisi olla vahvat näytöt web designin ja käytettävyyden todellisena osaajana. Mobiilien päätelaitteiden ja sosiaalisen median palveluiden tunteminen on iso etu.

Projekti, jota tulisit hoitamaan, on yli 2300 rekisteröityneen käyttäjän ja 3500-5000 päivittäisen käynnin verkkoyhteisösivuston järjestelmän ja ulkoasun uusiminen. Sivusto on toteutettu WordPress- ja BBPress-alustoilla, joiden tunteminen on hakijalta mittava etu.

Työstä maksetaan palkka tarroina ja sanallisin kiitoksin.

Yhteydenotot ja vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen webmaster ät yksivaihde.net

http://cg.nic.in/nlep/Images/s_handshake3.jpg


Eli:
olisiko kukaan vailla esim koulun harjoitustyöaihetta, jota voisi ylpeydellä näyttää esim tuleville työnantajille portfoliossa? Itselläni loppuu tarvittavat taidot kesken, eikä haluttaisi 2.0 versiosta tehdä samanlaista purkkaviritystä kuin mitä tämä nykyinen saitti on.

Voitais istua kunnolla alas ja miettiä mitä kaikkea tehdään ja miten. Osaavalta kaverilta homma ois valmis varmaan muutamassa illassa. Pointtina olisi saada nykyiset järjestelmät päivitettyä uusiin versioihin ja pitää ominaisuudet samanlaisina tai parempina sekä toteuttaa monia parannuksia ja uusia featureita.

Mää menin vasikoimaan tästä Metropolia AMK:n mediatekniikan opettajalle joka hoitaa harjoitusprojektien nakituksen.

Nice!

uppista. bbpress2.0:n eka beta on ulkona ja taidetaan odottaa tuosta lopullinen julkaisu ja siirtyä siihen myöhemmin. jos kiinnostuneita tekkijeesaajia löytyy, niin jaan mielelläni hommia.

En osaa sanoa onko meikäläisen taidoista hyötyä, mutta portofolio tyylistä nettisivua löytyy täältä: Juuso.kivinen.org.
Elikkä täydellisesti puhun html:ää, CSS:ä ja jQuerya(javascript “kirjasto”). Mielelläni voin auttaa jos esim. tuolta minun sivulta löytyy jotain kiinnostavaa, niin osaan kyllä implementoida sen tännekkin.

Jos kiinnostaa osallistua YV2.0:n kehitykseen, niin CSS-Seppo/Graafikko-Make saa paikan. Palkka t-paitoja ja tarroja sekä olalle taputtelua.