Redline 925 askarruttaa

Vuosimalli on jotain 2008 - 2011 väliltä. Tämän perusteella 2011, sillä tuossa on samanlainen banaani ohjaustankona. Dekaalit myös täsmää. Web archiven kautta löytyy 2009 redlinen katalogi, jossa on tuon speksit. Ne eivät päätä huimaa. Runko kaksoisohennettua cromoa (ei siis paskinta HiTeniä) ja putkiosat, vanteet, jarrut perus nimetöntä bulkkitavaraa. Ei mitään erikseen mainittavaa.

Ihan ajettava pyörä ja jollekin hyvä ensifiksi. Vanteista ja yleisilmeestä voi olla mieltä. Sekä hyvää että huonoa.

Käypä jälleenmyyntiarvo omasta mielestäni on 150€.

Siinähän se näyttäisi olevan, kiitoksia! 250e eräs tuttava tästä jo ennätti tarjota, mutta nyt tuon hinta-arvioin lukeneena mietin että kehtaakohan sitä toista noin rokottaa…

Moraalipuntarin kalibrointiin, mars. Ei tuossa tosiaan muuta “merkkitavaraa” vaikuta olevan kuin nuo Alexrims G2000 vanteet.

Saattasin olla mieltä, että jos kaveri on 250 tarjonnu, niin 200 ei käytännössä ajamattomasta ohennetusta cromosta tehdystä sinkulasta oo vielä mitään basaarinylkemistä.

Nostetaan omaa arviota kahteensataan eypoon, jos tosiaan lähes ajamaton ja uudenkarhea. En myöskään näe ongelmaa jos joku on valmis maksamaan 250€.

Onko noissa ihan tosissaan tuollaiset jarrukahvat uutena? Näyttää niiltä muinaisjäänteiltä jotka on yhdistetty aina tourney ja weinnman jne jarrujen kanssa.

Onhan tässä tietenkin sellainenkin vaihtoehto, että ottaisi ihan omaan kaupunki/lenkkeily/höntsäilykäyttöön maasturin ohelle. Ehkäpä suurempi ilo ja hyöty irtoaisi tästä tällä tavoin!

Itse vain vieroksuin hieman testilenkeillä noita Kendan 28c Cosmoksia, olivat melko karkeat alla. Katoin kuitenkin, että ainakin 35c menisi noihin vanteisiin huoletta.

Mitähän muuta tähän olisi fiksua päivitellä renkaiden ohella? Ohjaamo on tällä hetkellä ihan mukavan tuntuinen, joten ehkä jarrut? Vapaaratas lonksuu myös, ilmeisesti näillä halpisrattaille melko ominaista. Onko tässä käsillä kuitenkin sen verran järkevät raamit että tätä raaskii päivitellä hieman runsaamminkin?

Ty.

Ite vaihtaisin tämmöseen peruskäyttöosaa sitä mukaa, kun tarvetta ilmenee. Jarrujen päivitys ei välttämättä tuo suurta muutosta mihinkään, tuossahan näkyy linkin mukaan olevan Tektron dual pivot -tyyppiset jarrut, jotka on ihan käyttistä tavaraa. Jarrupalojen vaihto voi olla sitten aiheellinen, jos tuntuu, että jarrujen teho ei riitä. Kontaktipisteet (satula, polkimet, tanko, tupit ja myös noi mainitut jarrukahvat) kannattaa ehkä ensimmäisten joukossa laittaa itselle mieluisiksi, satulasta aloittaen. Koska pyörän päällä sais olla mukava viettää aikaa.

Myy äkkiä pois, jos ostaja löytyy.

Toki jos oma fiilis sanoo, että ajoon niin eihän sille mitään mahda. Mutta nyt vaikuttaisi siltä, että olet päivittämäsä halpisraiskaan renkaita, jarruja (miksi?) ja vaparia. Niihin uppoaa aika helposti muutama satanen ja sen jälkeen olet käytännössä laittanut sialle huulipunaa.

Noh noh. Perus tuplaohennettu kromorunko. Ei välttämättä kaupungissa sinkulointiin sen pöllömpi kuin vaikka pomppis tai vaikkapa joku Fuji. Eli aivan passeli käyttöpyörän lähtökohta. Edit: jos sille käyttöpyörälle on käyttöä.

Tietty jos pitää olla artesaaniterästä, ennenku kantsii mitään tehdä pyörällee, niin

Lähinnä koitin parin oluen jälkeen rationalisoida ketjun aloittajan rahankäyttöä :stuck_out_tongue: Itsellänikin on hieman vastaavanlainen rohjo ajossa ja en tiedä mitä mieltä jälkikäteen olisin siitä, että olen päivittänyt about jokaisen osan matkan varrella.

En nää vikaa tuossa lähestymistavassa, jos lähtökohta on jo tallissa ja sille on käyttöä. Voihan sitä sit lopuksi päivittää runkosetin :smiley:

RTZ - 22:03, 23.7.2018 » - -Voihan sitä sit lopuksi päivittää runkosetin :D
Melkolailla tämä draaman kaaren vaihe on käynnissä itselläni paraikaa.

Kyllä pyörä nyt taitaa pikaisen fundeerauksen jälkeen jäädä talliin, ja ajoon. Eiköhän tästä ihan kiva rassi saada ympärivuotiseen ajoon.

Renkaat ja jarrukahvat tulee varmaankin laitettua tosiaankin ihan ensimmäisinä. Sen verran kuitenkin tulee erkaanuttua hiekalle päivittäisessä ajossa, että noilla orkkiksilla Kendoilla en siihen touhuun kovin mielelläni lähde.

Ihan treenimielessäkin luultavasti mukavaa vaihtelua perinteiseen polkujen tamppaamiseen, jota pääasiassa tulee harrastettua. Eikä tuo tämänhetkisessä ajossa oleva endurojäykkis muutenkaan ole kovin optimaalinen peli tarveajoihin yms. puuhiin!

Kiitoksia kaikille aivoriiheen osallistuneille.

Stage1One8 - 23:05, 23.7.2018 » Renkaat ja [u]vaihdevivut[/u] tulee varmaankin laitettua ...
Tarkoittanet [i]jarrukahvat[/i].
Okw - 23:18, 23.7.2018 »
Stage1One8 - 23:05, 23.7.2018 » Renkaat ja [u]vaihdevivut[/u] tulee varmaankin laitettua ...
Tarkoittanet [i]jarrukahvat[/i].
Ayet, those indeed.. Kaikenlaista sitä tuleekin rustattua.

Lokarit!