Record Pista ja pölysuojien kuusiokolot...

Moi.
Camagoolon keskiö pitäisi vaihtaa/huoltaa, mutta Record Pistan kampien surullisen kuuluisat juustosta valmistetut pölysuojat tuottavat oman haasteensa huoltoprosessiin. Kuusiokolot ovat nimittäin niin pyöreät, ettei niitä ainakaan millään järkevällä konstilla saa auki. Metallin pehmeydestä päätellen en varmaankaan uskalla edes näyttää koloille reiän kokoon sopivaa Torxia…vai uskaltaako? Onko muita hyväksi koettuja kikkakolmos-metodeja? Auttakkee poloista immeistä. Aurinko paistaa ja kahden huntin kammet vituttaa…

(edit: typo)

Mä heitin uusien Record Pistojen mukana tulleet pultit, prikat ja suojat varastoon Teemun vinkin perusteella. Kuulemma niitä ei kannata käyttää kiristämiseen, vaan enemmänkin koristeeksi. Otin käyttöön vanhemmat Campan kuusiokolopultit, jotka ovat kyllä toimineet loistavasti ja niissä oleva muovinen, mutta kromattusuoja lähtee helposti pultin mukana irti.

Poraa kaksi pientä reikää kummallekin kuusiokoloreiän puolelle ja avaa kuppi “pin spannerilla”. Laitoin hakasulkuihin koska hävettää etten muista työkalun nimeä Suomen kielellä.

Kiitos vinkeistä. Poraa käteen vaan, vaikka pahaa tekee… Ja kyllä: nuo orkkispultit ja pölysuojat järkeilin itsekin varastoida miljoonalaatikon pohjattomiin uumeniin. Käsittämätöntä, että noinkin ok-laatuisesta setistä löytyy noinkin ala-arvoista osaa.

Koita nyt sitä torxia ennen kun poraat ja sit on myös se kikkakolmonen eli ASSY-kärki mikä on suunniteltu wurthin ruuveille.

Pin spanner = otsareikäavain