Raligh M-Trax 6000Dr?

Njuuja,tollasen bongasin.

ajamaton runko,ehkä toi on yhekskyt luvun alkupäästä?
Ollut joskus sen verta kasassa että kiekot on ollut,ja keskiö mutta laakerikupitkin on vielä ajamattomat,eli tää on aika siistikuntoinen,joka hiukan harmittaa kun ei si raaskis maalailla tota,josko mieli tekis repiä noi kaapelikiinnikkeet jne huits hemmettiin.

Runkomatsku on reynoldsin 501,joka kai on siis vaan cromoa,ilman 531:sen mangaania.eli tää on kai joku…keskisarjan,tai entry level matkarunko.

Ajattelin että tohon jos pykäis alle 28milliset gummit,sinkulakitin napaan,ja jotkut tukevahkot vanteet niin siittä sais jonkinmoisen fillarin alleen,satulaks joku ruma vihree puikula ja häränsarvet ohjaamoon,semipitkällä stemmillä.

Vaan,mistäpä keula?Samaan diiliin mulle tuli Cinellin ratahaarukka,nätissä kromissa,vaan toi kaulaputki on vaan joku hikinen 14-15 cm pitkä,niin mä aattelin että jospa sen sorvissa katkois ja hitsuuttelis pitemmän kaulan,kun toi runko vaatii 18cm,plus laakerit about 4cm,eli pitäs saada tuherrettua ainakin 22 senttiä mittaa siihen.

Press stop.
Jos joku tästä rungosta tykkäilee ja omaa jotain vaihtoartikkelia,niin ottaa yhteyttä,rupeen varmaan huomenissa tätä raiskaileen,teipit veke ja sitten riivin noi joutokiinnikkeet poies ym.

mittaa keskiön keskeltä vaakaputken yläpintaan aika tarkkaan 62,ja kaulaputken keskeltä satulatolpan keskelle 57. Toi 57 on ainoa mua vaivaava juttu,mieluummin sais olla vielä muutamia senttejä lisää.

Ja anteeks noi karmeen isot fotot.

Pyörätohtorilla olis tuumainen aluhiilarihaarukka ilman kierteitä:

Tohon olis varmasti helpompi löytää se pitkä stemmi ja tulis varmasti quill-stemmiä tukevampikin.

Heh, oon tota runkoo pari kertaa käyny Laukkasella ihmettelessä, mut eipä oo tarttunu mukaan.

Tampereella kun ilmeisesti asustat, niin Teiskontien rauta ja väri -liikkeessä on sie alakerrassa haarukoita (ja muuta palikkaa) muistaakseni ihan hyvä valikoima. Hinnoista en osaa sanoo, saattavat hintalaput olla vie markoissa ja jos ei niin sit on kallista.

juu,samalla näin kans jottain muita ihme kamppeita,liimarunkoja sun muuta.Kuitenkin menin sinne ihan vaan morjesteleen tiedustellakseni sinne aikanaan kulkeutunutta Trek runkoani,joka oli muistaakseni 23" tuumaa korkee,muuten hyvä mutta meini tyhmä luopuun siitä koska en löytänyt tuolloin parempaa joustokeulaa siihen,ja nykyään asentasin siekailematta siihen jäykän keulan.Runko oli siellä edelleen,kun ei kukaan ole noin isoa mtb alurunkoa tarvinut mutta just joku aika sitten tietty joku parimetrinen hujoppi oli sen kai niinkuin ostanut,ja ex runkoni odottaa siellä vielä pari viikkoa ostajaa tuomaan kiekkoja jota sitä päästäis kasaamaan,ja jos ei herraa kuulu niin saatan sen takasin haalia ittelleni.

pirkkalassa asustelen,mutta toi kaleva on wanhaa kotiseutua ja kun tua aktivella olin “hommissa” niin laukkanen tuli tutuks ja sielt löytyy jos ei osia niin aina ainakin vihjettä että mist mitäkin löytyy,kuten tänään että siel kalevassa on yhden kerrostalon kellaria tyhjennelty roskalavalle ja sielt sit pongasin pari raatoa.

teiskontien rauta & väri,siis tää kotipitsan vieresä oleva,activebikee melkein vastapäätä? en o ikinä aatellu ees kysyy josko sinne ois jotain jäänyt vaikka sielt olen jotain vanhaa fillariosaa noutanu ja ostellu lukkoja ym.Hitto pitää aanusta mennä tsekkaan jos ovat auki :).

NKOTB - 18:28, 7.8.2009 » Pyörätohtorilla olis tuumainen aluhiilarihaarukka ilman kierteitä: http://pyoratohtori.fi/kuvat/2007_07_21/kuituhaarukka.JPG Tohon olis varmasti helpompi löytää se pitkä stemmi ja tulis varmasti quill-stemmiä tukevampikin.
Dääm,olis terästä niin innostusin,mulla on hiilarikammo,muutenhan toi ois aika mukavan pitkäkaulanen.

Juu, siinä active bikea lähes vastapäätä. Nyt on niin tylsää et täytyy kysyä missä päin Kalevaa on kellaria tyhjennetty roskalavalle? En ihan joka pihaan viitti lähtee kurkisteleen.

no tänän se lava rekkoineen notku siinä…mikäs ketu on pellervonkadun ja sammonkadun välissä? missä on autokoulua,ja joku pieni grilli,niin siinä oli rekanlavallinen kellarintyhjennyksissä kasaantunutta roinaa.Ja jos en väärin arvaa niin ne päätyy paikkaan jossa ennen ei ollut aitoja eikä portteja,mutta nyt on perkele,parinmetrin aidat…ja kas,katuvalojakin näyttää sinne tulleen,enää ei pääse dyykkari dyykkaan pimeän turvinkaan :).

hoolie - 18:40, 7.8.2009 » Runkomatsku on reynoldsin 501,joka kai on siis vaan cromoa,ilman 531:sen mangaania.eli tää on kai joku.....keskisarjan,tai entry level matkarunko.
Reynoldsin 501 oli ilmeisesti levystä putkeksi hitsattua kamaa ja 531 taas valssattua "saumatonta", [täältä](http://www.bikeforums.net/archive/index.php/t-150526.html) löytyy lisäinfoa.

juu sauma tossa putkessa mun mielestä on,kun keskiön kautta asiaa tutkin.
sen tiesin ettei tää mitään vimesen päälle hifiä olekaan,materiaali,mutta ainakin parempaa kuin normaali huonekaluputki edes.Mulla on haaveissa etsiä edes yks iso kuningaskulkuri,koska se lienee on edelleen se edukkain tapa päästä hyvään 531 matskuiseen runkoon käsiksi.Mutta tää ny pitäs alottaa,raleigh,jos ei sitä kukaan tahdo,ja kattellaan mitä syksy tuo tullessaan.

hoolie - 20:18, 7.8.2009 » juu sauma tossa putkessa mun mielestä on,kun keskiön kautta asiaa tutkin. sen tiesin ettei tää mitään vimesen päälle hifiä olekaan,materiaali,mutta ainakin parempaa kuin normaali huonekaluputki edes.Mulla on haaveissa etsiä edes yks iso kuningaskulkuri,koska se lienee on edelleen se edukkain tapa päästä hyvään 531 matskuiseen runkoon käsiksi.Mutta tää ny pitäs alottaa,raleigh,jos ei sitä kukaan tahdo,ja kattellaan mitä syksy tuo tullessaan.
Eipä kannata vähätellä ainakaan, jos oikean kokoiseen NOS 501 runkoon pääse käsiksi niin on aika hyvin pullat uunissa ;)

Ja jos sen on pakko olla 531tä niin löytyy niitä Suomestakin vanhoja cressuja, pösöjä ja muita mitä on siitä tehty… mutta toki muutaman kympin poistikuluilla paremmin esim UKn ebaystä.

Tämäkin eteni hiukan kun sain Lakun jeesin myötä tohon keulan,eli toi mun jossain topikissa ollut 531 keula poikki,ja tukiholkin avustamana pidempi kaula kii,ja juotin sen kiinni.Ny o hyvä.

jahans.

maalauskuviot muuttu tosiaan kun maalit keitti,ei niin mitään hajua et miks ja mä oon sentäs maalannu autojakin iha viran puolesta perkele.Jotenka tuo runko alka aoleen ny aivan viittä vaille pellille hiottu kauttaaltaan,joka ikinen maalinjämä pyritään poistamaan.Se ei o ollenkana mun silmään pahan näköinen kun on hiottu,ja jos tuon kävis läpi vaikka pykälää hienommalla paerikarkeudellakin niin aattelin että jos sen vain lakkais,niin se pysys hetken aika mukavan olosena kun muuten tohon pyrin laittamana vain kromia ja muuta maalaamatonta palikkaa.Vaan piru,mulla ois myös vihreetä,turkoosia ja oranssia candylakkaakin…Ja etenkin toi oranssi candy,ilman mitään alla olevaa maalia ois hieno,kun siit paistas vanha hiottu runkomatsku läpi.Sen kanssa sopis edelleen toi valittemani kromi/alu väriteemana,satulan vois ehkä joutua vaihtaan tosin muuksi,ehkä mustaksi.Vai pitäskö vaan lakata vaikka kaikki muut osat ja candylakata muhvit?Tai nin että vino-pysty-vaakaputki ois oranssilla candylakalla ja muu kirkaslakalla.Tossa pihlaksen Jannen rätkässäkin moinen “läpinäkyvä” väri toimii hiton hyvin eikä sitä ole sen kumemmin,putkea kiilloteltu,tais sanoa maestro itte mulle että veti vaan lamellilaikalla pahimmat röpelöt poies ja sit värjätty lakka päälle.

http://image.streetchopperweb.com/f/8737049+w750+st0/0605_stcp_10_z+1955_Triumph_t_100_custom_chopper+engine.jpg

http://www.grappo.fi/kupari.jpg

Siin on candylakattu rahmi. Ei välttämäti huono idea.

maukas on!
ja kiitti vitusti tommosenkin sivuston julkituomisesta,meni yöunet,aivan törkeen hienoja fillareita mun makuun kautta linjan.

http://www.grappo.fi/sikari.jpg