Rakenteluhammasta kolottaa.

Hojo hojo.

Erilaista mankelia tekisi mieli ;D Joku sporttisempi malli ja selkeesti pienempi kun toi jööti 61cm kressu.
Hakusessa olis pystympi ja rennompi ajoasento. Kevyt on kiva. Onko se sitten näppärä ratarunko ratkaisu? Vai onko niissä edes helpompi asento? Empä ole koskaan sellaista testannut. Arvostan kauniita muhviliitoksia, mutta olisko alumiini seuraava? Alurunko on kaiketi kovempi eli eikai se ajoa rennommaksi tee?
Kuinka kevyttä teräsrunkoa saa?

Aivan kamalasti ei ole rahaa käytettävissä tällähetkellä. Tämä on tämmöstä alustavaa fiilistelyä.

Eikös ne vispilät olleet edullisia?

Tarviit selvästi jotain aidosti erilaista eli 26er Cannondalen - mielikuvaharjoituksena kevyt ja uniikki Bad Boy Single Speed -tyylinen ratkaisu slickseillä. Mieluiset tarrat runkoon sitten ebaystä.

Nimim. oma lehmä ojassa :wink:
https://www.yksivaihde.net/old/16216

heheh… ihan vieressä on yhtä surkeesti otsikoitu keskustelu samasta aiheesta. Perus SS vs Täysiverinen Track -pyörä - Pyöräily - Yksivaihde.net

mut ratkaisu kuitenkin löytyy täältä.

[x] <61cm
[x] Ratarunko
[x] Kauniit muhvit
[x] Kevyt
[x] Edullinen

Löytyy täältä.

mustakaapu - 12:06, 2.7.2013 » [x] <61cm [x] Ratarunko [x] Kauniit muhvit [x] Kevyt [x] Edullinen Löytyy [täältä](https://www.yksivaihde.net/old/14945).
Joo. Minä jo tuota kattelin. Koko olisi hyvä. Onko 200 paljon vai vähän tuosta? Miksi se on musta?

^Omasta mielestäni tuo hinta on ns. “kelpo markkinahinta”. Ei kallis, mutta ei todella halpakaan. Loppujen lopuksihan tämän määrittelee tietysti yhteisö täällä yksivaihteessa - tai kysynnän ja tarjonnan laki. Väristä en osaa kyllä sanoa sen tarkemmin. Miksi ei musta? :wink: