Radio

Joo sori 4,5 vuotta Bassolla riitti kun alkoi päiväduunit viedä voimat:p BBC 6 Music ja erityisesti Gilles Peterson sanoisin.

Joskus kun tuli hakattua Rocket Arenaa (Q3A), niin servulla soi defaulttina joku radio. Sen sai kytkettyä pois päältä jollain komennolla, mutta biisit jotenkin kolahti aina ja annoin sen soida. Sen kun löytäisi, vaikka tuskin on enää pystyssä.

Mitä vittua. Eikös täällä puhuta Radiosta eikä radiotaajuuksilla lähetetystä roskasta.

azure - 23:34, 7.10.2016 » BBC 6 Music ja erityisesti Gilles Peterson sanoisin.
itse kuuntelin ennen paljon Steve Lamaqcia ko. kanavalta, mut ei oo nyt hetkeen tullu kuunneltua. liekköhän puikoissa vielä. sille soviteltiin John Peelin viittaakin, kun itse päällikkö lähti kääntelemään liukuja taivaan aalloille.

Yle 1 taattu laatukanava. älykkäitten ihmisten kansanmuisti.

Yle Suomen sunnuntai. Ai että.

Sekä Välilevyjä ylen ykköseltä tiätty. :smiley:

Mut mikä “aamuohjelma” olis kuuntelemisen arvoinen? Basson aamukin menny ihan paskaksi.

Kehtaattekin valittaa kun on sentään muutakin valinnanvaraa kuin perus suomipopit, novat, nrj yms. Täällä toivotaan että edes radio Rock kuuluisi. Pohjanmaalla kun ollaan niin paikallisilla kanavilla tulee kaikki mainokset eteläpohjanmaan murteella jonkun saman luokattoman paskan mainostoimiston vetäminä ja tekisi mieli ampua itsensä siihen paikkaan.

Kyllä yle ja basso on ne ainoot joita pystyy kuuntelemaan nykyään. Listojen pyörittäminen on aina ärsyttänyt niin maan pirusti, joten erikoisohjelmat pelastaa. Sain olla mukana tekemässä oifm:lle ohjelmia kolmisen vuotta, ennen kuin se ajettiin alas. Silloin se oli tietysti paras kanava.

Radio Helsinkiä olen kuunnellut vuodesta 2001. Upeaa että on pokkaa/mahdollista lähettää Paskalistan ja Neurosiivujen kaltaisia ohjelmia ns. primetimessä. Vastapainoksi on sitten asiaakin, kuten Rakkaudesta ja Tukevasti Ilmassa. Olis arki ankeaa ilman tätä kanavaa.

Yle Puhe on kans kova!

Eisaatana vihaan paskalistaa. Ja puheohjelmii. Bassoradio viikonloppuna ja iltaisin kova. Arkisin liikaa samoi biisei joka päivä

Hartaita säveliä Yleltä aamuin, että illoin. Kovasti vaan harmittaa, että aamun hartaat sävelet ei löydy Areenasta.

Silloin vielä ennen, kun knalli ja sateenvarjo tuli lauantaisin kello 15.00, niin niitä kokoonnuttiin ystävien kanssa kuulemaan kahvikupin ääreen. Tämä perinne sai meillä nimen, knallikahvit.

asb - 7:34, 8.10.2016 »

Sekä Välilevyjä ylen ykköseltä tiätty. :smiley:

Meillon kivoja radiopersoonia tääl.

Viime päivinä tullut kuunneltua tämmöistä kanavaa kuin NTS. Näiden muutaman kuuntelukerran perusteella ohjelmat ihan jepa, mitä nyt uusintalähetyksiä puskee ajoittain. Suosittelen jos esim. Rinse, tai miksei Bassokin, maistuu.

ritari_s - 22:29, 2.3.2017 » http://www.radiohelsinki.fi/ohjelma/rane-raitsikka-tokela/
joo voi että oli raisua! Musiikkikin vahvasti vähintään 20 vuotta vanhaa eli ihan tuoretta.

Just kuuntelen tallennetta tuolta interwebsistä kun eilen oli jäähallilla wardancet menossa samaan aikaan…

Köpön näköinen tuo pleieri tossa kyl, voiko tota ees jatkaa vaikka huomenna? Olis pitäny ottaa kasetille.

Fusk niin Antraasi, saattoi olla parempi tamppaus kuin about vuosi sitten slayerin kanssa

Oli kyllä kova keikka, among the living kokonaisuudessaan niin kyllä kelpas. Ja black box keikkapaikkanakin oli aika mainio.
Mutta on se Anthrax kyllä aina ollu kova mitä oon 3-4 kertaa nähny.

Mutta asiaan, tuo radio helsingin playeri. Oikeesti siis vain play/pause nappi ja ei mitään hajua missä vaiheessa ohjelmaa on menossa, saatikka mahdollisuutta kelata. No en vissii halunnutkaan kuunnella huomenna loppuun tota… Web 0.2

Ylen lempparitoimittajani: Kare Eskola, Risto Nordell, Lotta Emmanuelson. Kestosuosikkiohjelmat: Aristotelen kantapää, merisää.

Kaupallisella puolella Njassaa ja U. Kojolaa jaksan kuunnella. Muut enimmäkseen sössöttäviä teinejä. Basson Maanalainen radio joskus soittaa kiinnostavaa settiä, vain joskus.