Quill-stemmi runkoon missä on alunperin ahead-stemmi?

Joo eli kymysys on että pystyykö runkoon missä on ahead-stemmi, vaihtaa quill-stemmin. Kysyn nyt sit erikseen omana topikkina, koska oon kyllä tuijotellu tota fiksi-infoa ja yrittäny sieltä löytää vastauksen ja siellä kyllä sanotaan että toi onnistuu ainakin toiseen suuntaan.
Aluksi luulin keksineeni vastauksen dilemmaani, mutta lopulta aloin taas epäröimään joten päätin nyt sitten kysyä suoraan täältä sen sijaan että pohdin ja emmin. Ja jos vaan pystyy ni mahdollisimman puujalka termein vastaukset, että menee jopa täällä läpi, kiitos.

uus kierteellinen haarukka ja laakeri. irtooko rungosta laakerinkupit? mikäli ei niin sitten menee hankalaksi.

Tuolla onnistuu:

Tosta on Bikesnob leukaillut ja sangen osuvasti. Ei voi olla mahdollista että et löytäisi keulaasi sopivaa ahead-stemmiä. Ja sitten kun menee jarru tai tankonauhat niin huomaat että aheadit on kivempia.

Myy se hieno quillisi.

helvetin ruma kyllä toi linkin viritys.

Osta Easton EA-HSA pääsarjansäätäjä, aseta se haarukan kaulaputkelle, rälläköi A-head-kannattimesta varsiosa veks, kiristä kummatkin paikalleen, asenna mutka paikalleen, valmis.

tää menee kyl vähän peppu edel puuhun kiipeilyks

onko 1 1/8 kierteellisiä ohjainlaakereita olemassa?

Suosittelen tätä nittoa:
http://www.hubjub.co.uk/nitto/nittoct80.jpg

1 1/8" kierteellisiä ohjainlaakereita on olemassa.

http://store.velo-orange.com/media/catalog/product/cache/1/image/530x530/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/t/st-0010.jpg
VeloOrangella olis tommonen 1 1/8".

Elikäs homma on helppo: hommaat vanhan mallisen laakerin ja kierteytät haarukan. Velosportin Raikka osaa varmasti auttaa!

Niin, jos nyt ei kyseessä ole semi-integroitu ahead. Mut se tärkein kysymys lienee: miksi.

Ja lisäksi sen quill-stemmin olisi hyvä olla kokoa 1 1/8".

Mull Dundane - 9:18, 31.3.2011 » Ja lisäksi sen quill-stemmin olisi hyvä olla kokoa 1 1/8".
Ei liene vielä selvillä, onko kyselijällä tuumainen vai 1 1/8" ahead. Nätin 1 1/8" mutkan löytäminen ei ole helppo homma, niistä kun suurin osa on tarkoitettu joko mummiksiin tai maastopyöriin.

^ Tosiaan, ajattelin jo automaattisesti että isompi ruotoputki on kyseessä. Korjaan itseäni sen verran että 1 1/8" rööriin tarkoitetun quill-stemmin oma halkaisija on yksi tuuma eli 25.4mm ( kts: http://www.sheldonbrown.com/cribsheet-headsets.html ). Ja jälkimmäiseenkin seikkaan samanmielistä hyminää, painavia ja rujoja ovat sellaiset.

Ketjun aloittaja voisi ehkä selittää kysessä olevaa kuviota tarkemmin?

Joo eli kuvio ei oo sen kummempi kun, että pohdin vaan vaihtoehtoa vaihtaa pyörään eri stemmin. Ei se oo mikään pakko mulle oo ja pystyn ihan hyvin ajamaan nykyiselläkin. Pyörä on siis chargen plug racer ja pää syy tossa on myös se, että ostin nyt ekan fiksin tohon alle kun pyörää oon aina käyttäny, mutta halusin vaan tollasen “kevyt polkuisen” pyörän sen painavan mummopyörän tilalle ja tekis mieli kans oppia tuntemaan koko laitos ainakin jonkun verran ja siksi haluaisin kikkailla sen kanssa. Ja myös sen takia, että olis ihan kiva saada hieman oma näköisempi pyörä.
Mutta kiitos jo tulleista kommenteista, vahvisti kyllä omaa ajatusta/arvailua miten sen vois hoitaa.
Ai niin ja rungon geometria kysymyksiin on vähän hankalampi vastata kun se pyörä on eri mestassa säilytyksessä kun tota lunta on vielä ripotellut. Eli ei oo ihan mitan matkan päässä.