Pyörien säilytys

Huh miten upea systeemi. Olisipa itselläkin mahdollisuus tuollaiseen.

Omat pyörät sijaitsee autohallissa (2), työhuoneessa (2) ja (1) osina vintillä häkkivarastossa.

Ulkona ei viitsi pitää, sisäpihalla pyörii kaikenlaista säätäjää ja pyöriä on ihan saatanallinen rivi jo muutenkin ihan sikin sokin. Autohallissa käyttikset, siellä on aiemmin kai murtauduttu autoihin, joten harrastelaitteita en sinne kyllä jätä. Myös pölyn ja lian määrä on suht karu.

Harmittaa tosi paljon kun naapurit eivät saaneetkaan omasta talosta autotallia, vaan se suhmuroitiin jollekkin toiselle (“hups, ette saa sittenkään sillä nää toiset olikin jonossa mutta voi hitsin hitsi kun unohdettiin mainita. Sori siitä!”).

Olisin päässyt osalliseksi ja saanut fillarit + säätämön sinne.

Suunnitelmissa on muutto pois tästä.

Tää on kyllä the dream!

Tää on hyvä.

Ite just rakennan just 4 neliön säilytyskomerosta pyörätallia. Katsotaan mitä tulee…

Reilu vuosi sitten omakotitaloon muuton jälkeen tarvittiin tällanen. Valmis varasto netistä, kattotarpeet ostettu erikseen, kaveri laitto sähköt. Rakennus n. 15neliöö joista tälle puolelle on about 9m2. Pyörätyökalut on vetolaatikoissa. Vielä tarttis pöydän päähän ruuvipenkin, tai mikä se ’vice’ nyt onkaan.

Ja siis ton oranssin pöörän vieressä on nyt 5 pyörää lisää.




24 Likes

Oh my dayyssss tää on unelma! :scream::scream:

väärin postattu

Tää. Pakkanen, uv säteily mutä näitä on. Eihän tietty pyörä näitä elementtejä ajossa kohtaa

doing it wrong

Pyörä nyt kuivatettu kylppärissä ja tungettu ahtaaseen vajaan

3 Likes

Erityisen komea kyllä tuo kasa satulan päällä. :joy:

3 Likes

Meillä on rivarissa tollainen perus viiden neliön ulkovarasto. Nyt kesällä laitoin sinne finnfoamit seiniin lämpöeristeeksi ja lämmityksen, tarkoitus pitää talvella plussan puolella jos vaan näillä sähkön hinnoilla kehtaa.

Seinällä on neljä Motonetin pyöräkiinnikettä, joilla pyörät mahtuu kivasti seinälle. Toisella puolella hyllyt ja pulkat sukset yms talvikamat katossa. Lapsikärrykin mahtuu sopivasti sisään.

4 Likes

Kiva siisteys. Motonetin, Bilteman yms. seinäripustimista, kun katkaisee kaarta lyhyemmäksi, on pyörän laittaminen koukkuun helpompaa, varsinkin koukkujen ollessa korkealla ja tiheään. Itsellä meni asian hoksaamiseen tarpeettoman kauan.

Kiitti, toi olikin hyvä vinkki!

[offtopic]

Meni muutama sekunti ennenkun tajusin mitenpäin kuva oli :grin:

[/offtopic]

Vieläkö niitä stolmen-tolppia saa? Vai mikä ois joku muu hyvä vastaava systeemi tähän takkahuoneeseen, tarkotus ois tohon mustan Canyonin paikalle laittaa kaks pyörää päällekkäin silleen että ne ois irti seinästä ja lattiasta.

Onko ne pakko saada irti seinästä? Stolmenit on vähän vuokrakämppäratkaisu ja muuttuneet mun mielestä ajan saatossa ihme yliarvostetuiksi legendoiksi. Ite laittasin pienen hyllyn ja pyörän siihen, seinästä joku remmi vaakaputken ympäri. Ei heilu, ei vie tilaa, helppo siivota lattia alta.

semisti väärä topangi myös eli

https://www.yksivaihde.net/t/pyoralle-seinateline

Saako renkaat koskettaa seinää?
Eikö sellanen koukku, johon pyörä ripustetaan polkimen varaan olis tossa aika passeli?
Maksaa tyyliin alle 10€ clasulla, siisti, pieni, musta. Mutta siinä tosiaan renkaat nojaa seinään.
Jos lika kuumottaa, niin siihenhän voi laittaa kivan listan/hyllyn sopivalle korkeudelle.

Just joku tollanen. Ite tykkään käyttää remmiä, koska noin on tehty leveille flättipedaaleille ja lukkisten kanssa pyörä nojaa siten turhan ulkona. Ja edelleen siis suosittelen funtsimaan miten sen huoneen imuroi ja moppaa niiden stolmenien takaa, kun edessä keikkuu fillari. Never again. Ai joo, ja stolmenien kanssa pitää kans funtsia etuhaarukan sidonta ja kompaktirunkojen ripustus esteettisesti vaakatasoon, mitä hyllyn/poljinkoukkujen kanssa ei tartte.

Mikäli kohta ei tapahdu asioita viestien järjestykselle, viimeinen viesti ennen seinäteline topikin liittämistä tähän topsuun on tämä.

Rakkaudella, merkkari

2 Likes

there i fixed it