Pyörävarkaat syö kaikkia

Ei mitään, kyllähän tää miunkin viestiin liittyy. Kiitti palautteesta :slight_smile:

Koskeeko tää myös esimerkiksi rasistisia ja seksistisiä tölväisyjä, vai onko sulla Eetulle nyt eri säännöt ku muille ja mistähän se johtuisi? Kai säkin ymmärrät ns. epätasapainon voimasuhteissa, jos sorretun pitää yksin käydä henkilökohtainen taistelu jokaisen sortajan kanssa erikseen?

Ajat muuttuu. Muistan ajan, kun real life YV tapahtumassa oli ok kirjoittaa asfalttiin romaneja halveeraavia iskulauseita, koska pyörävarkaudet… Onneksi enää ei oo tuutausarii.

2 Likes

Onko ihan varma että kannatti linkittää alkuperäiseen ketjuun.

Tirskis.

Itse tolppanarusta oikein hyvää mieltä ja mukavaa että tämmöistä värkkäillään ja postaillaan.

Nisti- ja sosialistiprovoiluista luonnollisesti samaa mieltä kuin muutkin.

1 Like

liittyy sikäli tähän topiciin että tarkoituksenani oli siirtää toi keskustelu asianmukaiseen tobaan mutta jostain syystä topic haku jumittaa siinä ja tutkin miksi

1 Like

erittäin epäkunnioittavaa viestintää sun taholta joka tapauksessa @normaali

mun mielestä sun ei kannattais loukkaantua tästä palautteesta vaan ennemmin miettiä että miks tällästä palautetta annetaan

peili

1 Like

idea on helvetin hyvä ja epäilemättä toimiva mutta

sellanen huomautus kuitenkin että kaikki päihdeongelmaiset ei oo pyörävarkaita eikä kaikki pyörävarkaat päihdeongelmaisia niin jos noi nipaläpät vähemmälle jättää

15 Likes

Osa pyörävarkaista on tosiaan ihan ammattilaisia alalla ja työt tehdään selvinpäin, mut jotain satulaa ja tolppaa vohkivan kansanosan huumeongelma-% on aika turvallisesti oletettuna tosi suuri.

Tietysti tää ei vaikuta siihen että osalle nisteistä käyttö ja hallussapito on suunnilleen ainoat arjen laittomuudet, ja niitä en voi oikeina rikoksina pitää. Nistien demonisoinnin lopettaminen voisi tyrkkiä arvoilmapiiriä sellaiseksi että sairautta kohdeltais sairautena ja tämä olisi hyvä suunta.

2 Likes

joo, annoin pimeän puolen viedä.

3 Likes

(unohtu vielä kourallinen postauksia siirtää ja nyt on aikajana vinossa mutta mennään eteenpäin)

1 Like

Jos tavoitteena on saada palaute perille ja autettua toista ymmärtämään mikä meni pieleen, voi olla hyvä miettiä millä tavalla palautteensa antaa. Hyviäkin esimerkkejä tässä oli.

Eikä tätä periaatetta ole pakko vääristää niin pitkälle, että ainoastaan joku yks asianosainen saa huomauttaa loukkaavuuksista, pelkästään yv:llä ja kieli keskellä suuta.

Jos miettii miksei palaute mene perille, on muitakin vaihtoehtoja kuin sanoa kovempaa ja osoittaa mitä se toinen tekee palautteen vastaanottamisessakin väärin alkuperäisen töppäyksensä lisäksi.

1 Like

no mitkäs toimenpiteet sä näkisit just nyt epäonnistumisiksi?

1 Like

no siis tästäkin selvittäisiin jutilanvarmasti eteenpäin molemminpuolisella empatialla

2 Likes

Keneltäs sitä nyt sitten puuttuu?

Haluatko auttaa soveltamaan tätä tietoa nyt käytävään keskusteluun?

tärkeintä on osallistuminen

No voihan vittu. Kävin kaupassa niin joku oli nappassut pyörästä työkalulaukun mukaan. Kai joku vissiin oikeesti tarvitsi niitä muovisia rengasrautoja, poljinavainta ja kahta välipalakeksiä. Vittujen kevät, toivottavasti rosvolla on keliakia.

Sitä koittaa elää elämäänsä silleen että ajattelee ihmisistä hyvää eikä erakoidu haulikon ja kolmen lemmikkihirven kanssa johonkin hirsimökkiin mutta voi kelju kun tämmöset keissit sit aina syö sitä luottamusta.

15 Likes

esimerkillistä kielen käyttöä: tunne välittyy, mut ei oleteta.

kusinen juttu kyl : /

1 Like

joo, en mä jaksa olettaa mitään. kerran luulin että pihapiirin teinit huvikseen viilteli satuloita auki, mutta jäin kerran kytikselle ja ne olikin varikset jotka haki täytettä pesiin. elämä on niin ihmeellistä että ei uskois, tämmösinäkin hetkinä.

24 Likes

Iltap*skan tyyliin raflaava otsikko, mutta kyseessä on kaupallinen palvelu. Sopinee kuvauksen perusteella tähän ketjuun hyvin:

näin vilauksen tulevaisuuden dystopiaa missä joudun jättää pyörän parkkiin 0,5-1km päähän töistä kun siellä oli lähimmät ilmaiset paikoitusalueet, sitten vaan siitä kätsysti vuokrattava sähköskootti alle ja töihin. JA ASUIN TURUSSA xD

no ei, joke joke, kunhan ei tulis pakolliseks kaikenmaailman maksut re: pyöräily

6 Likes