Pyörävarkaat syö kaikkia

taitaa mennä omavastuuseen tollaset, mutta tottakai rikosilmoitus jos vaikka nistikämpän ratsaisivat ja löytyis tuttua tavaraa.

2 Likes

näin meille vittuillaan.

5 Likes

Mä oon johkuu pyörää laittanu sen pultinkannan täyteen kumiliimaa. Sen kaivamisessa pois menee hetki enemmän aikaa, mutta ei se toki estä pöllimistä jos jaksaa sen vaivan nähdä.

eikö tuommoisen kauppapaikan saisi flägäämällä poistettua? ei kai fb:ssä kukaan rehellinen ihminen pyörää myy?

Jos rälläkkää käytettäis aina tulityösäännösten mukaan niin suunnilleen kukaan rehti ihminen ei käyttäis rälläkkää. Eikä kauppojen tarvis imho edes myydä noita kortittomille.

Oma korttihan meni vanhaks jokunen aika sitten mut vois hankkia vaikka lidlin akkurälläkän sit kun niitä tulee taas myyntiin ja näyttää muutamalle pihan romupyörän lukolle laikkaa.

e. toisaalta aika moni homma jäis tai ois jääny tekemättä jos aina menis sääntöjen mukaan. Mut ei kuulus ruokakauppoihin jne. tollaset.

(btw. pointtini tuli selväks ja varmasti myös ymmärretyksi ja oisin moderoinu tän keskustelun sinne pyörävarastobaan mutta siihen siirtoprosessiin liittyvä haku on jotenkin aivan solmussa nytten eli jatketaan takaisin aiheessa ihan muiniksina)

edit: jaa että sosialistin kauhu, ok bro.

1 Like

unnamed

halusitko kirjoittaa: “ok , boomer”?

1 Like

“marxists steal toothbrushes”

Ei vaan meneeköhän nyt teoreettisen sosialismin yksityisomaisuus ja henkilökohtaisen omaisuus sekaisin, koska polkupyörä ei käsittääkseni ole ns. tuotantoväline.

(Saa iskeä pehmeästi päähän jos vaan ruokin trollia)

6 Likes

Yksityisomaisuus palkansaajalle: läppäri, tsygä, ehkä rullasukset.

Yksityisomaisuus työnantajalle: tehdas, 10 sijoitusasuntoa, 10000000 euroa, tunturi Lapin käsivarressa.

Kokoomusta äänestävä työläinen: Samasta asiasta kyse.

STNA:n aion tehdä, kunhan pääsen taas projektien ääreen.

3 Likes

Joo, kyl toi vähän kirskahtaa omaankin korvaan.
Sosialismillahan tarkoitetaan sitä että työn tekijät omistavat tuotannon välineet. Ei suinkaan sitä että varastetaan toisten satulatolpat.

Taitaa Normaalikin omistaa tuotantovälineitä?

ite kelasin vaa et normaali meinaa käytännössä sosialisoijaa.

ite kelasin et toi pelkuri ei uskalla myöntää et on tosi kyistä meininkiä sanoo kaikkia fillareita ja niitten osia varastavia ihmisiä nipoiksi. varsinkin kun tossa hänen satulan ritsaamis tilanteessa hän ei ilmeisesti nähnyt henkilöä joka varasti. eli puhuu siis paskaa. ei sitä osaa tai osia narkomaani vienyt vaan varas.

:smiley:

3 Likes

mitäs sä siinä irvistelet?

vähän samaa mietin. ite tajusin jossain vaiheessa että tommoset ivalliseksi tulkittavat pohjimmiltaan täysin sisällöttömät lyhyet tylyt sanat ja hymiöt on pääsääntöisesti (poikkeuksia on) aika tymiä jollain keskustelupalstalla jossa ei voi niin välittömästi reagoida tommosiin juttuihin. tilan hukkaa.

1 Like

en tiiä sillee kiinnostaako ketään joku tämmönen itsesuoritettu tapaustutkimus nyt tän keissin vaikutuksista ja korrektiudesta, mutta en koe tulleeni loukatuksi. silti alusta asti pidin arveluttavana tän projektin nimeä.

my five cents. enempään en pysty.

1 Like

uskotko olevasi niin suurella todennäköisyydellä oikeassa asiastasi että koet tarpeelliseksi tai oikeutetuksi ennakoivasti lannistaa diskurssia tämmösillä jutuilla?

tää tuntuu musta ihan oikeasti huomionarvoiselta asialta, koska sen se tekee.

Harrastusvälineitä, harrastusvälineitä.

Eikä tosin tuotantovälineidenkään yksityisomistus vapaahkojen markkinoiden yhteiskunnassa ole sosialismia.

oon ihan helvetin kyllästynyt siihen, että asiatopit muuttuu muutamassa postauksessa päihteidenkäyttö/mielenterveystopikiksi. oon yrittänyt antaa tälle paikalle mahdollisuuksia, koska rakastan sen käyttäjiä ja oon lapsellisesti kuvitellut, että hyvä sisältö tois tänne vielä uusia pyöräilijöitä.

voit rolleri lukee lankaa ylhäältä alas ja kriittisesti tutkailla mikä oli asiadiskurssia ja mikä ei. merkkari voi alkaa katteleen tänne jotain intialaisten muuntohuumefirmojen bannereita, koska niillä tulee varmasti hyvin klikkauksia.

Meinaakko, että harmittaa kun valkoihoinen lihaa syövä heteromies ei enää saa sanoa mitään?

2 Likes