Pyörätarvike.com

Terve,

ostettiin Pyörätarvike.comin varasto ja lähdetään sitä nyt kehittämään uuteen uskoon. Tervetuloa tutustumaan www.pyoratarvike.com

Ei tästä enempää sitten täällä huudella. :wink:

Kauppiaanne,
Jari & Tero

Hyvä linkki!

Kiitos, laitoimme koko IT-osastomme hommiin! :smiley:

Moikka! Vettä on taas virrannut Aurajoessa siinä määrin paljon, että tohdin nostella tällaisen pölyttyneen topicin ylös pohjamudista. :grin:

Vaikka threadin aloituksesta ei ole aikaa kuin pari vuotta, niin rohkenen taasen muistutella meidän olemassaolosta. Alkuperäinen kahden miehen yritys muokkaantui alun jälkeen hyvin nopeasti yhden miehen organisaatioksi ja sillä vahvuudella jatketaan. Talvella horrostetaan ja kesäkaudella kiihdytetään sata lasissa isolla rieskalla.

Pyörätarvike.com on siis edelleen vahvasti olemassa ja 6KU pyörien avulla pyritään houkuttelemaan yksivaihteisten pyörien pariin iso kasa uusia harrastajia. Seuraavalle tasolle hakeutuville tarjolla esimerkiksi BLB La Piovraa, tai Aventonin Cordobaa / Mataroa. Pyörien saatavuus ollut varsin heikkoa koko viime kauden, mutta hyvinkin yllättäen Aventon Mataroa ilmaantui saataville tänään kaikkia mahdollisia kokoja. Värinä valkoinen. Jos malli miellyttää, niin kannattaa toimia ripeästi. Midnight Blue sävyä saa kokoina 58 ja 61, vaikka niitä ei kaupassa näykään. BLB:n runkoja samoin saatavilla, mutta saatavuus niin heikkoa, etten ole niitä kauppaan näpytellyt.

Käykäähän kurkkamassa tarjontaa ja kommentoikaa ihmeessä myös kauppaa. Laittakaa mieluusti viestiä mikäli mieleen ilmaantuu akuutteja tarpeita. Kauppa löytyy kun osoiteriville näpyttelee https://pyoratarvike.com/

Hyvää alkanutta kautta!
Toivotteleepi, Jari
Pyörätarvike.comin kauppias

3 Likes