Pyörät sisustuselementtinä

Ei nyt ihan sitä, mitä topic lupaa, mutta naurattipa kun tässä yritin googletella jostakin laminointikonetta (mistä niitä saa – muuallakin kuin stadissa siis, minkä tyyppisistä kaupoista – ja mitä maksavat?)

Niin, asiaan: tyylikäs himmeli vanhasta kiekosta laminointikoneen ja puunlehtien avulla!

http://www.nelonen.fi/retro/jakso07/projekti02.htm

Lidlistä. Clas Ohlsonilta. Halpoja ovat.

A4-paperille sopivan laminointikoneen saa kaikista tavallisista paperi-/toimistotarvikeliikkeistä. Netistä voi tilata vaikka Verkkokauppa.comista.

Isommat koneet on sitten asia erikseen. Ei tietoa mistä saa.

Jos jollakin laminointikone, niin pistäkää ihmeessä Kuinomaan!!! Vaikka osioon Muut (http://www.kuinoma.fi/muut-tuotteet/muut-tuotteet).Sellainen laite ja käyttötarkitus, että helposti saisi muille vuokraamalla koko laitteen hinnan takaisin tai pääsisi oluen verran voitollekin.

nappaanpa toimiston laminointikoneen ja akkuporan himaan ja teen shamaleista himmelin.

shemale shamale

Sulla on Shamalit? uuuuuuhhhh…

Mä oon kelannut enemmän että ripustais aerospoken kattoon tolleen vaakatasoon ja laittais kynttilät pystyyn kehän ympäri, kattokruunu ikään kuin siis.

Aerospoke on harmiksemme optimoitu tietysti nimensä mukaan mahdollisimman aerodynaamiseksi. Jos siihen saisi pientä viistoa lapoihin, niin siitähän saisi oivan katto-/seinätuulettimen. Voimansiirto tietysti matchaavan väristen ketjujen ja suginojen kautta.

Jos seinälle siis ripustaisi kokonaisen (NJS-)filon vasen kylki seinään päin ja korvaisi vasemman kammen vaikka modatulla tehosekoittimella, niin siinähän olisi vallan cooli viilennin.

Tämä syvyyksiin uponnut topicci oli sopivan kaukana aiheestaan, että siihen voisi tällaisen lyödä:

Askastelin paskartelin yllänäkyvän kypäränaulakon fillarihuoneeseen. Kustannukset 0 €.
Tuo varastosta löytynyt paneli on maalattu yli jääneellä seinämaalilla, koukut löytyivät laatikon pohjalta. Tuo lauta roikkuu tuosta liukuoven suojakotelosta. Mitään ei siis ole porattu seinään, joten ei tarvitse poismuuttaessa kitata reikiä umpeen.
Eihän tuo avotakka-tasoinen sisustusratkaisu ole, mutta seinän värisen maalin ansiosta on huomaamaton.