Pyörän kuljetus Saksasta tolkulliseen hintaan?

Hei!

Tietäisikö kukaan tapaa kuljettaa pyörä Saksasta Helsinkiin johonkin tolkulliseen hintaan?

Saksan eBayssa olisi muutama kiinnostava peli mutta pikaisen selvittelyn perusteella joko paketista tulee liian iso tai sellaisen kuljetuskustannus olisi tähtitieteellinen. Posti ei kuljeta niin isoja, DHL:n ja TNT:n hinnat ovat kyselyn perustella sellaista ~1000eur kokoluokkaa.

Joku hidas halpa rekka-laiva rahti jossa paketin koko ei nosta hintaa pilviin…?

Ari

Miten tuo voi kustantaa 1 000 euroa?

Joskus kokonaisen fillarin Amerikkkasta tilasin. Sekin maksoi paljon, muttei kuitenkaan kuin jonkun 200-250 dollaria.

EDIT: Ilmeisesti siis useampaa sieltä hommaamassa? Jos näin, hinta kuulostaa uskottavammalta.

Jos DHL tai TNT ottaa isoja paketteja kuten pyöriä, arvelisin sen olevan sadan euron paikkeilla.

Ihan siis vain yksi pyörä. Sekä DHL:n että TNT tapauksessa lasketaan paketille kuvitteellinen paino pakkauskoon mukaan joka tekee siitä “painavan”. Se sitten lentorahtina… Noh arvioin pakettikoon ehkä aavistuksen isoksi, 120x100x40 mutta vaikka sitä hieman pienentäisi niin kalliiksi se silti tulisi.

Kaupat lähettää sieltä kyllä kohtuulliseen hintaan, mutta etsin nyt ratkaisua josssa ostan saksasta yksityishekilöltä joka lähettää sen tavalla x suomeen. Ja jossa tapa x on riittävän helppo satunnaiselle yksityismyyjälle.

Eli joku hidas halpa rekka-laiva-rahti systeemi…

Ari

Saksan posti on kuljettanut pyöriä n. 50-60 euron hintaan. Sano lähettäjälle että postiin vaan.

Postilla, hah anteeksi Itellalla, voiskin maksaa tonnin, mutta DHL tuo kyllä ovelle asti aika edullisesti. Tästä saa hiukan osviittaa hinnoista, mutta ite Germaniasta lähetelleenä voin sanoa, että pitäis maksaa ihan maksimissaan just ton Marlonin mainitseman 50-60 euroo.
http://www.dhl.de/de/paket/privatkunden/international/paket.html

Pieni runkosen pyöränhän voi osina saada ehkä just tohon 1206060 -pakettiin ja kiloja ei tuu likikään tota sallittua maksimia. Ja zonella yks ku liikutaan niin postiin vaan!