Pyöräkauppoja Kööpenhaminassa?

Terve!
Olen ens viikolla menossa käymään Köpiksessä ja mietiskelin tässä, että pyöräilykaupunkihan ku se on, niin vois käydä kattelemassa, jos sieltä sattuisi löytymään jonkinlaista uutta pyörää alle. En itse “mahtavilla” googlenkäsittely-taidoillani löytäny mitään fiksua (vain pari jotain randomia), joten pyydän teitä, Yksivaihteen käyttäjiä, auttakaa minua löytämään jonkinlainen hyvä pyöräkauppa köpiksestä, joka mahdollisesti myisi fiksejä. Jos teillä on omakohtaista kokemusta jostain kaupasta, niin se olisi vielä parempi.

Kiitos jo etukäteen!
-Chae

Trackbikeshop toiminee.

Track Bike Shop ApS
Ryesgade 30C
2200 Kbh N
Denmark
CVR NR. 30087097

Käyvät Malmöstä siellä ostoksilla, joten se ehkä kertoo jotain.

Kiitoksia, löysin ton iteki, mut ilmeisesti onnistuin jotenki missaan ton sisällön… :slight_smile:

Hei, kun viime viikonloppuna olin Köpiksessä kävin Pedal Atletenissa siinä ihan Strögetin vieressä pällistelemässä: http://www.pedalatleten.dk/
En ole mikään connoisseur tässä vaiheessa taivalta, mutta voi olla katsastamisen arvoinen paikka. Myyjäjäbät ainakin fiksailivat omia fixejään asiakaspalvelun lomassa.

Siellä köpiksen rautatieaseman vieressä on joku fillarivuokraamo, jonka vieressä taas joku fillarikauppa. En muista nähneeni siellä fiksejä mutta ainakin oli yksi mielenkiintoinen kardaanivedolla toteutettu konkeli. Aika tasan vuosi sitten käytiin joten voi olla että kauppa on vielä olemassa.

On se myymälä siinä rautatieasemalla vieläkin.
Köpiksessä pyörimistä ajatellen vuokraamossa perusfillarin vuokra oli muistaakseni 75 dkk per 24/h, mutta vaatii 500 dkk pantin.

Juu ja ne “citypyörät” olivat aika karmeassa kunnossa. Silti niillä poljettiin ainakin 20 kilsaa öisessä köpiksessä… Oli muuten hauskaa.

Kyl se TBS on näistä Köpiksen kaupoista paras, ainakin jos etsii jotain fiksi-gearii…

Thorhavnsgaden kupeessa(Langebron pää) Islands Bryggessä on kans kauppa, joka myy ainakin Fujin ratapyöriä ja kait Schrödereitä(paikallinen merkki?). Fixie Kingin foorumilla jotkut kans kehuivat Road Bike Shoppia, joka sijaitsee muistaakseni Østerbrossa. Itse en oo siel käynyt.

Nørrebrogadella, lähellä assistans kirkegaardia on Da Vinci Cykler, jossa näin jossain vaiheessa Rossineja, Mercierejä ja jotain muita vanhoja runkoja, mutta niissä oli suht suolaiset hinnat ja paikallisten mukaan tota mestaa tulis välttää(niihkee palvelu tms). En tiedä onko niitä siel enää myynnissä.

Kalliita mutta tyylikkäitä retro-lisävarusteita: Brooks ja esim Søgrenin omia fillaritarvikkeita myy: http://www.sogreni.dk Toi on Sankt Peder Strædella, eli keskustas.

niin ja se kardaanifillari oli varmaan tällänen biomega: http://www.biomega.dk/biomega.aspx

Niitä näkee välillä liikentees.

Kiitoksia kaikille vastauksista (varsinkin Antihyggelle, ku oli kunnolla tietoa)!
Toivottavasti jostain tuolta löytyy joku kiva, ettei joudu ruveta netistä tilailee.
-chae

Toivottavasti löytyy sopiva!

TBS:ssä pitäis varmaan olla hyllyssä pakéja, somia ja sit niiden omia Puolassa(!?) teetettyjä Saligia ratapyöriä ainakin. Noiden lisäksi siel on vaihteleva valikoima käytettyä terästä ja tod. näk. viel Spirittejä, joka on kans ihan diisentti budjetti-fiksi.

Noita Saligia-pyöriä saa nykyään tilauksesta myös täysin custom geometrialla, väreillä ja graffoilla(tekstit jne)… niissä oli aiemmin Columbus/dedacia putkea, mutta nykyään kait kokonaan jotain parempaa putkea(?). En kyl tiedä miten kestäviä/laadukkaita noi on… en oo ainakaan nähnyt mitään valituksia tuol paikallisella foorumilla, mutta en myöskään mitään vuolaita kehuja. Nättejä ne on ainakin… muhvit ja kaikki.

Mul on TBS:stä ostettu soma, jossa michen navoilla velocity fusion kehät… Noi kiekot kasattiin kans tuol kaupassa ja ne on olleet hyvät.

Antihygge - 14 hours ago » niin ja se kardaanifillari oli varmaan tällänen biomega: http://www.biomega.dk/biomega.aspx Niitä näkee välillä liikentees.
Ei ollu ihan tuollainen... Ehkä jonkun oma rakennelma? Oli paksummat runkoputket ja valkoinen. Kuitenkin "sporttinen". En oo löytänyt netistä sitä mallia.

Köpiksestä ei valitettavasti sattunut mukaan pyörää, joten nettitilailuks menee…
Mutta tuolla sögrenillä oli tosi hienoja ilmeisesti käsin tehtyjä tsygiä, joista muutama oli fiksi. Löyty myös puista runkoa ynnä muuta. Trackbikeshopissa kuolailin kaikkea, mutta mukaan ei sitten tarttunut mitään, kun päätin että tillankin palikat netistä. Poistin kyllä Crumpler-kaupasta sellasen kivan bägin. Mukava reissu oli. :slight_smile:

Tuli tehtyä pikavisiitti Köpikseen ja ehdin kurkkaamaan pariin kauppaankin ainakin ulkoapäin (en ehtinyt aukioloaikoina). Joutui todistamaan miten paljon parempi asema pyöräilyllä urbaanissa ympäristössä on Köpiksessä kuin Helsingissä.
http://farm4.static.flickr.com/3607/3621076221_4c4effaecb_m.jpghttp://farm4.static.flickr.com/3402/3621076021_11def5dbfa_m.jpg
Hieman huonot kuvat mutta pyöräilijöille on selkeästi varattu tila ja autoilijat näytti kunnioittavan tätä tilaa kuin myös pyöräilijöitä.

http://farm4.static.flickr.com/3603/3621077441_8f13cdf47d.jpg
http://farm3.static.flickr.com/2460/3621076415_ea4a0f7604.jpg
Track Bike Shopissa oli kiireistä. Ostin vannenauhat kun en muuta keksinyt.

http://farm4.static.flickr.com/3609/3621077695_3aa296c24a.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3626/3621896174_38b0dfe9b0.jpg
Sinkulakauppa Store Kongensgadella.

http://farm4.static.flickr.com/3620/3621078331_105e3c1909.jpg
Sögreni

Yhteenvetona pyöräilyn fiilistely oli selvästi näkyvillä hyväosaisista peruspyöristä. Fixejä ei toisaalta näkynyt sen parin päivän aikana hirveästi. Viimeisteltyjä sinkuloita sitäkin enemmän. Mukava reissu mukavassa kaupungissa.

Jesh köpis ollut hieno ajaa vaikka on satanut 3päivää putkeen, mut nyt kirkastui ja pitäis lähteä tanskan halki. Mut eka etappi Track Bike Shoppiin hakemaan ilmaa renkuloihin ja öljyä ketjuihin, mukavan oloista porukkaa.

Köpis on kyllä näin helsinkiläisen näkökulmasta pyöräilytaivas.
Onko kukaan tehnyt lähempää tuttavuutta Viva merkkisten pyörien kanssa?
On meinaan tyylikkäitä pelejä.
www.vivabikes.com

Nostetaans tätä koskapa kohta mennään köpikseen. Tuoreita vinkkejä saa laittaa…

^Viva-sivuston anti näyttää aika hauskalta; design tavaramummiksia ja tyylitykkejä, wow!

Jos pyörän meinaat vuokrata Köpiksessä, niin suosittelen Baisikelia.
Pyörät on käytettyjä, mutta valinnanvaraa löytyy ja hinnat on kilpailukykyiset.
Plussana iin päälle rahat menee hyvään tarkoitukseen.

^kiitos vuokravinkistä, majoitusvinkkejä otetaan vastaan myös.

Hotel Euroglobe on sieltä edullisemmasta päästä.
Huoneet askeettiset, mutta asuttavat, ei mitään priimaa. Suihkut ja vessat käytävällä.
Toimii nukkumistarkoituksiin.