pyöräkaupat nykissä

En ainakaan löytänyt topikkia aiheesta , mutta onko jotain vinkkejä missä kannattaisi käydä

http://prollyisnotprobably.com/2010/08/ask_prolly_what_bike_shops_do.php

Täällä on ainakin jotain kauppoja lueteltu. Ei meillä tainnut ennen ollakaan mitää yleistä NYC-threadia. Piti ihan itsekin käyttää hakua. Siirrän tämän paikallisiin puheenaiheisiin.

EDIT: laitetaas tänne vielä hakusanaksi New York, niin tulevaisuudessa löytyy myös haulla.

Itse olen juuri nyt täällä. Kannattaa kiertää kaikki pyöräkaupat, ei vain metsästää niitä kaikista cooleimpia. Normi putiikeista löytyy paljon enemmän kaikkee, noista “fixi” kaupoista lähinnä runkoja hyvin suppean osavalikoiman lisäksi. Tänään vierailin Continuum Cyclesissä, sinne kannattaa mennä! Paljon kaikennäköstä mielenkiintosta ja lisäks vielä oma mallisto pojilla. Campan NJS osasarja ois myyjällä vielä löytynyt takahuoneesta mutta lähdin karkuun kun se siitä alkoi puhumaan. Tavallisista urheiluliikkeistä löytyy myös jos jonkinnäköstä fixteriä joka petterille, esim Schwinnejä huokeeseen 300usd hintaan.

Niin ja 2 avenuelta Nyc Velosta niitä Super Pistoja 650usd.

Tuolla kannattaa käydä. Paljon hyvää paikanpäällä. Esimerkiksi eka paikka jossa pääsi Bernin kyöstejä oikeasti kokeilemaan. Paljon vaatteita ja osia (sis. runkoja) Paragon Sports

Chari & Co on netissä perhanan suuri, mutta liike todella pieni. Hyvä asenne ja läheltä saa maailman parhaat pizzat Lombardi’s.

sekä huipuksi Chelsea Bicycles. Kaverireilla on huippuasenne ja omistaja jonkin sortin guru ainakin mikä tulee fillarien maalaamiseen. Paljon maantie- ja fiksikamaa myös vanhempiin konkeleihin. Itse kävin tuolla lasikuulapuhallittamassa 1939 DX projektirunkoni, kun sen jenkkilästä ensi olin ostanut. Palvelu oli hyvää ja tuo omistaja putsasi runkoa enemmän kuin pieteetillä. Suosittelen!

Mul on lainata Pedal Speedin numero missä esitellään nykin kuumimmat kaupat. Lehti on kyl viime vuodelta eli ei välttämättä pidä enää kaikki tiedot paikkaansa. Jos osaa lukee japanii niin saa ehkä vähän enemmän myös irti, mut kuvii kaikki osaa kattoo.

Pitäis neljäksi yöksi hoitaa majoitus New Yorkista. Mistä suunnalta kannattais alkaa kattelemaan tai löytyykö suoraan suosituksia sopivan laadukkaista ja ei överihintaisista hotelleista pelipaikoilla.

Muutama vuosi sitten Hotel 17 (17st E) oli aika jees. Ei omaa kylppäriä mutta ihan siisti meininki. Hintataso ei muistaakseni myöskään ollut kovin paha.

edit: http://www.hotel17ny.com/

Halpoja hostelleja ainakin Upper West Side:illa. Rauhallista ja ns. hyvää aluetta. Jos haluaa olla hip, niin varmaan Lower East Side, East Village, tjsp… Hinnat vaihtelee rajusti ajankohdan mukaan. Off season edullista.

Dylan-hotelli oli muistaakseni suht halpa (siis New Yorkin hintatasoon verrattuna). Jos esmes Arcteryx kiinnostaa, Tent&Trails kannattaa käydä tarkastamassa (https://www.tenttrails.com/contact_us.htm). Pyöräilykamoja sieltä ei kyllä löydy.

Vuoden lopussa yövyin Saint Marksilla (8 katu) hostellissa. Loistopaikalla hintaansa nähden. Jaettu vessa/suihku oli likainen vaikka siivooja sen luuttus joka päivä, patterit piti korvia raastavaa ääntä mut ne sai kyllä lopulta säädettyä lähes äänettömiks, työmiehet kävi asentelemassa pari kertaa pehmusteita maton alle ja jyrkät portaat ylimpään kerrokseen loivat mukavan ja halvan tunnelman. Olikohan se nyt reilu 20 dollarii / yö, aika laadukasta hintaansa nähden. Continuum Cycles oli lähellä ja Nyc Velo vielä lähempänä. St marksin ja 2 avenuen kulmassa oli myös kingi burgeripaikka.

09 syksyllä päivän varotusajalla nykiin lähteneenä ainoo hostelli alle 30 dollarilla löyty 165 katua pohjosempana. Erittäin pohjoinen sijainti, edelleen jyrkät portaat ylimpään kerrokseen ja tosi ankee huone. Oma keittiö ja vessa oli plussaa. Ystävällinen omistaja kerto Manhattanin ruutukaavan perusteet, Avenuet = etelä - pohjonen, streetit = itä-länsi. Metromatka esim Central Parkin eteläpäätyyn kesti parikyt minsaa.

Mitä etelämpänä, sen parempi.

Ehkä tänä vuonna vois yöpyy muuallakin kuin Manhattanilla.

Ylihuomenna 10 päiväksi omenaan. Onko jollain lisää ensikäden kokemuksia vierailunarvoisista pyöriin liittyvistä asioista?

Kissena velodromilla kauden avajaisia viikonloppuna.

Jep! Sen huomasinkin, pitäs varmaan koittaa ettiä vuokrapyörä…

Soho place to be - Manhanttanilla. Manhanttanilla on tosin hyviä suuria urheilukauppoja joiden tarjonnassa sekalaisesti kaikenlaista.
Noitten jälkeen kannattaa ihan suosiolla lähteä Brooklyniin, sieltä löytää paljon paremmin.

Manhattanilla on paljon suuria kauppoja… Perushipstereinä meidän huushollit on Williamsburgissa Brooklynissa, ja toivottavasti pyörät vuokralla päivän tai pari. Nuo vuokraamot vaan tuntuu monet edellyttävän hemmetin aikaista, tyyliin kuukautta ennen, ilmoitt<utumista/varausta ja maksua. Njääh. Not supported.

Onko kenellään kokemusta fillarin vuokraamisesta nykissä?

Parin viikon keikka tulossa New Yorkiin syyskuun alussa, pyöräilyyn aikaa 3-4 päivää. Vuokraamoja kattelin jo googlella mutta hinnaltaan tai kalustoltaan sopivaa ei tunnu löytyvän.

Onko foorumin käyttäjillä antaa vinkkejä mistä kiva kiintsari tai maantiepyörä alle? Myös muut pyöräilyaiheiset vinkit/kohteet kelpaavat, kiitos.

craigslist

Sanokaahan tietäjät pitäiskö tuossa olla BMW:n putka vai oonko väärässä paikassa (ns. nyt). Ei nyt sinänsä varsinaista asiaa sinne mutta ois ollut kiva käydä kattomassa.
http://farm6.staticflickr.com/5487/11309494216_f9825c321c.jpg
Untitled by Salomo_fin, on Flickr

E: Selvisi tämäkin, eli osoite oikea mutta paikalla vaan paja, ei kummempia. En mennyt ovea rynkyttämään kun ei varsinaista asiaa ollut, vaikka kuulemma sisään todennäköisesti pääseekin.