pyöräilypäähineet

Kaikkihan tietty käyttää kypärää, mutta mitä siellä alla? Lippistä, pipoa, bandanaa, putkihuivia, hiuksia vai hikeä?

Oma valintani on putkihuivi, eli kansan kielessä buffi. Istuu hyvin päähän, suojaa pitkiä hiuksia pölyltä ja estää hiuksia myös valumasta naamalle. Estää myös jonkin verran hien valumista. Toimii korville asti vedettynä myös lämmittävänä päähineenä pitkään. Käytän näitä myös töissä, kun pitää hiusten pysyä kohteliaisuus- ja turvallisuussyistä aisoissa, sekä koskessa meloessa.

Itse tosin käytän Had-merkkisiä. Ovat parempia, kuin Buffit. Perustelu paremmuudelle: minulla on ollut kolme Buffia ja kaksi hadia. Buffit on hävinneet, Hadit on jatkuvassa käytössä. Hadit siis säilyvät paremmin tallessa :wink:

Buffi on hyvä, samaten fillarointilippis, elikkä italolätkä. Mulla on alla yleensä Bundeswehrin kolmiohuivi. Plussaa isosta koosta, eikä se näytä niin juntilta kuin bandanas.

Kyl se italolätkä on pop. Ja kylmemmillä keleillä sitten Buff/Had/tms…

http://www.instructables.com/files/deriv/F4W/GQLQ/83BEUR4TV2A/F4WGQLQ83BEUR4TV2A.MEDIUM.jpg

Mulla oli viime talven kypärän alla neonviherä Aimoannoksen mainospipo. Nykyisen kypärän alle ei varmaankaan mahdu :cry:

Löfflerin windstopper -hiihtomyssy. Urheilukaupoista saapi. Näemmä suomeksi perus kypärä pipo.

http://www.rtechsuspension.fi/product_info.php?manufacturers_id=325&products_id=4253&osCsid=8qcj2ej424ft6hqap0a9k47ls0

Joskus syksyllä oon pitänyt huivia korvien suojana. Talvella ohut villainen kypärämyssy. Perus kypärä pipo on ostoslistalla.

Tuommosia on tullut tehtyä eri paksuisia erilaisille keleille ja hyvin mahtuu kypärän alle Tunturi-hattukaava | Shelby .

miks ruotsalaiset käyttää pipoo kypärän sijasta pyöräilles?

no koska kypärä pärähtää paskaks kun sen tiputtaa talon katolta mut pipo säilyy ehjänä.

TIETTY!

siks mäki käytän vaan pipoo, lakkii tai perinteistä, tukkaa!

bongasin kurvin fridasta sellasen pandalakun musta punasen mainos nakkikypärän mut se jäi sinne ku ei ollu kahta euroo. käykää hakee veke. pääsee sit velolle. ja oli makee.

MAINOSMAINOS: kumiluodis on viel tosi ärtsyil kasari kuvioilla ja väreillä muutamia korvien yli ulottuvia lipallisia ajomyssyi jotka mahtuu mainiosti kypärän alle ja suojaa tuulelta. KUUL!

Jos joku tietää mistä noita Buffeja tai vastaavia sais erityisen halvalla, vois jakaa tiedon. Polar Buffia oon käyttänyt kaulaliinana/kaulurina, kunnes hävitin sen. Oli ihan paras, paitsi se venyvä ohut matsku vois olla parempaakin. (Tollasenhan vois ommella itsekin jos olis kone ja osais.)

http://www.worksofantti.com/malli.jpg

Tuon tapahtuman jälkeen, mun “manhood” on kummasti kestänyt kypärän käytön.

kerro lisää

Mul on himassa kaks katkennutta ja yks kasaan painunu kypärä. Pari kertaa oon sitten heränny sairaalasta ja saanu mukaan kivat pääkopan mangneettikuvat, joista näkyy et mulla on vielä aivot ja ne ei oo katki/kasassa.
Myönnän en osaa ajaa saati tulkita kanssaliikkujien mielenliikkeitä ja edesottamuksia liikenteessä, joten pidän kypärää kunnes keksitään varaosia tuonne pääkopan sisälle… kaikki muuhan kropassa onkin korjattavissa/korvattavissa.
Mut kukin tyylillään :slight_smile:
GORE:n kypäränalusmyssy on aivan loistava talven viimaa vastaan, uskomattoman toimiva vaikka on todella ohut.

Mitäs sanotte näistä?
http://helmets.kayakdatabase.com/img-conteudos/26/bern-baker-wht-l-prod.jpg

Ei taida kovin hengittää, mutta vois olla ihan siisti tuommosena ravimallisena.

Rätti ja kypärä yleeensä. Sateella italolätkä ja helsingin talvessa windstopperia, oikeassa talvessa pipo ja anorakki.

Tällaisesta olen haaveillut:

Tuo Bern on kuin tehty poolokäyttöön!

Tota berniä mä olen vähän niiQ hehkutellutkin. Ongelma on se, että sitä ei eurooppaan suoraan tuoda, joten postimaksut on varsin kovat. Itse potta on varsin edullinen (50$ tjtnsnnpn).

Kimppatilaus?

Jos ne tekee yksivaihde special editionin sillä poolopinnakortin grafiikalla ni sit!

takaraivoon se “stagat ojoon” ja otsaan se “hesa” vai?

konkeli - 1 month ago » Tota berniä mä olen vähän niiQ hehkutellutkin. Ongelma on se, että sitä ei eurooppaan suoraan tuoda, joten postimaksut on varsin kovat. Itse potta on varsin edullinen (50$ tjtnsnnpn). Kimppatilaus?
Kävin Stadiumissa katsastamassa laskukypärämallistot talvifillarointikypää etsiessäni ja myyjä vinkkasi, että [Bernin Hard Hateja myy extremevideo.](http://kauppa.extremevideo.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=bakergrn)

On taas tuskaisaa löytää sopivaa kypärää, jonne tämä kuuppa mahtuis. Urheiluaitasta löytyi jopa yksi Lazer todella nopeannäköisillä grafiikoilla, jonne olisi lakki/huivi mahtunut väliin.

Ehkä pitää lähteä Mikan ehdotukseen ja hakea vaan hi5bikesistä Vigor ja vaikka “tuuuunata” siitä mieleisen värinen.

EDIT: tietysti ois tämmöinenkin Bern mukavammalla hinnalla.