Pyöräbrunssi 18.6.

Ajattelin vapaaehtoishuoltaa satunnaisten kaupunkilaisten pyöriä Bermuda Helsinki -kontilla Kalasatamassa la 18.6. klo 12-16. Yritämme roudata paikalle kattavan työkalupakin, vähän varaosia, musavehkeet sekä aamiaistarpeet, joista pitäis voida tyydyttää lauantainälkänsä alk. 3e budjetilla. Samoin kuplajuomaa kesäpäivän käyntiin saamiseksi ois tiedossa, omiakin eväitä saa ottaa. Eipä kummempaa. Facebook-eventti on tässä, jos tapahtuman lähestyessä attending-listalla onkin 500 ihmistä niin toivottaisin tervetulleeksi muutkin ruuvaamaan.

brunssin kautta yv-kirppikselle ja sitte yöajelut, EPIC

Konpokirppis on vasta seur. päivänä, mut brunssin kautta jatkobrunssille, sit yöajelut ja seuraavana päivänä kompokirppikselle, EPIC

hyvä että mölisin, oli nimittäin väärä päivä kalenterissa

Epävakaista lupailee mutta pidetään silti. Kun ollaan tuolla Kalasataman perukoilla niin varmaan vaikuttaa kävijämääriin aika tavalla, sataako vai paistaako. Mutta varsinkin jos paistaa niin ruuvausapu olisi erittäin tervetullutta, toistaiseksi lupautuneita on allekirjoittanut. Nytissä oli maininta. Veikkaan että jos sataa, huollontarvitsijoita tulee ehkä kaks, jos paistaa niin viiskyt…

Aamiaismeiningeistä sen verran, että kovin paljon en uskalla ostaa omaksi taloudelliseksi riskiksi, että jos on oikeesti nälkä/jano niin ota jotain omiakin. Mekaanikoille tarjotaan kyllä pari bisseä jos maistuu, “brunssin” saamiseen edesauttaa varmaan aikainen paikalletulo (12).

ollaan tulossa Nikin kanssa. voisin myös auttaa mekaanisissa pulmissa mut taka fillari pitäis rihdata. ois kiva nähdä tuttuja naamoja. on kans mun synttärit. jie!

tämä alkaa ihan nyt.

voisin käväistä täällä.

Kiitti jengi! Karaokekunkkukin kesti loppuroudauksen ja sai nyt uudet ulko- ja sisäkumit. Harmi että nyt on tuplabuukattua menoa, ois ollu kiva jäädä juomaan bissee ja nightridelle.

Pyöräbrunssi 18.06.11

Yöajelulle ei taida olla omaa threadiä… onko sinne menijöitä täältä?

on kai, osa ei ollu ees kuullu yöajelusta ennen brunssia…

Kuulostaa ihan hauskalta. On tuonne yli 130 ilmoittautunut mukaan fbssä.

Kyllä siellä paljon populaa olikin. Ihan hauska tapahtuma vaikka ajo olikin enimmäkseen matelua :slight_smile:

Ei aina tarvi mennä täysii. Varsinkaan ton kokosella porukalla avoimilla kaduilla.
Mut loistava meininki oli ja vihaset taksikuskit oli vaan huvittavia

Offtopic: Kukaan kiinnostunut yksivaihdellaisten grillaus / kaljottelu illasta juhannusten jälkeen?

Laikon, kyllä noita eventtejä kesään mahtuu. Laita vaan tänne uus topic ja ehkä lisäksi facebook-event. Jengi kasaan vaan kokoontumisvapauden nimissä!

yksivaihdelaisten grillaus/kaljoitteluiltahan on joka keskiviikko

TheLVOE - 3:20, 19.6.2011 » vihaset taksikuskit oli vaan huvittavia
No...tuollaisessa ei poliittisessa pyörätapahtumassa se että porukka tukottaa kaksi samaan suuntaan menevää ajorataa, joista toisen pahimmassa tapauksessa ainoastaan pari pyöräilijää, jotka vielä oikein tarkoituksella jäävät siihen auton eteen ajelemaan, ei välttämättä ole sitä parhaiten pyöräilyä edistävää toimintaa. Reclaim The Streetsit ja kriittiset ovat erikseen, ja tavalliset ei liikennepoliittiset tapahtumat erikseen.

Hyvä tapahtuma muutoin kaikin puolin.

Mikan kanssa samaa mieltä, autoilijoiden agitointi oli aika hölmöä. Muuten oli varsin lepposa cruisi.