Pyörä löydetty, kiitos ja kumarrus.

Sinkula pyörä pöllitty! Hopean harmaa, vanha Nopsa National. Oli projekti aluillaan, joten omaa uutta osaa jonkun verran: Suora tanko violeteilla tupeilla, uusi metallin/mustanvärinen eturatas, pelkkä etujarru. Pyörä hopean värinen. Aika leveät vanteet / pyörät.

Pyörä varastettu taka-töölöstä sisäpihalta. Juuri olin päässyt alkuun laittamisessa, joten pistää surettamaan tällainen.

Ei nämä taida löytyä, mutta jos näkyy niin laittakaa lukkoon ja pistäkää viestiä tänne. Tai voi myös soittaa tähän numeroon: 040 706 3093.

sulla ei kuvia ollu vielä?

Ei valitettavasti kuvia.

Kaveri tais löytää tän. Joku kannuttanu mustalla sprayllä päälle, mutta harmaa näkyy alta. Violetit tupit check. Toi puhelinnumero oli VÄÄRÄ, koska ei oo kuulemma filoa pöllitty. Fillarin tavottaa numerosta nol nel nol 1 5 4 2 3 4 kolme. Prrr!

edit. yhdys sana

Hei mahtavaa! Sori, mun numero onkin tuossa vahingossa väärä! Keskimmäinen numerosarja on 705 eikä 706… Kuulostaa meikäläisen pyörältä. Pistän soittoa. Kiitos!

harmi kun varas raiskasi pyörän kannulla…

Kerro sitten miten kävi

Sehän se oli! Kiitos Mikolle, joka bongasi pyörän ja kallemanille, joka pisti vinkin tänne! Pyörä oli kahden korttelin päässä meikäläisen talolta lukitsemattomana jonnekin puskaan heitettynä. Oli maalattu tosiaan mustaksi koko pyörä ja vieläpä niin, että kammet ja rattaat olivat olleet kiinni ja näin mustia täpliä täynnä. Jarrut oli myös maalattu mustaksi jostain syystä. Penkkiä oli vähän puhkottu ja tupit rikki. Ei mitään isoa ja nuo maalit saa kyllä pois. Rahallisesti tuo pyörän menetys ei olisi ollut iso mutta enemmän pistää ärsyttämään tällainen meininki, kun tullaan jo sisäpihoiltakin pöllimään. Oma moka tietenkin, kun ei ollut u-lukolla kiinni vaan vaijerilla ja munalukolla. Toivoa löytymisestä on siis aina varsinkin jos huutelee täällä yksivaihteen forumilla! Kiitos vielä.

ps. pystyykö otsikon vaihtamaan ja miten?

editoi ekaa viestiä