Puukäsityöt


Joulu”kuusi”

Klikinsäästö: fiilis.

1 Like

lol, eipä tartte klikata :joy:

Mitenkäs tuo jalkajarrun reaktiovarsi toimikaan.

Ihan kivaa puuhastelua, mutta sarjatuotantohaaveet kantsis unohtaa.

Omaan silmään on tehty aika monta reikää taka dropouttien kiinnitykseen, sieltä varmaan hajoaa ekana. Mutta tekijät tekee, muotoilijat vaan dissaa.

Näillehän muuten on ihan oma topikkinsa

No eihän tota ole printattu?

Wat


Tämmönen jalallinen kulho tuli sorvattua. Sisäosan ja pintakäsittelyn kanssa vielä tekemistä, mutta muuten alkaa olemaan valmista

5 Likes

Pieniä töitä pihamaalla. Naulakko tyttären huoneeseen.

Materiaalit jämäpaloja. Mahonkinen liimapuulevyn nurkka, joka seurannut n. vuodesta 2005, tammisen liimapuulevyn soiro vuodelta 2010 sekä mäntyisen liimapuulevyn kappale 2022 tehdyistä hyllyistä. Koukut löydetty varastosta.

Ihan ei sovituksen menneet kohdalleen, mutta ruuvit varmistaa.

5 Likes

Uus köli seuran veneeseen. Seuraavaksi pitäis askarrella peräsin, mutta se taitaa mennä enemmän metallityötopsuun.

1 Like

Fiksu löisi koneeseen mitat ja viisas ostaisi valmiin mutta tässä täysin käsityökaluilla tehty spede työkalu kaiketi tammesta. Vintilällä reikä ja viilalla spoorit, pintaan oma työkalun kahvoihin tarkoitettu puuöljysekoitus. Tuote on valmistettu linjalla jolla käsitellään etyylialkoholia. Polttomerkitsin tällä kertaa ettei taas mene saunapuiden sekaan kuten pari edellistä

23 Likes

Liimapuulevyä ja valkoisen puuvahan jämät. Omat ja lasten romut katonrajaan pois puolison silmistä.

14 Likes

Koivuklapi on köyhille - kunnon kansalaiset polttelee tammea.

Postaan foorumille, kun vertautuu metalliosien valmistelun osalta teräsrungon paskankiillotukseen. Ja tähän lankaan, koska puuosissa enemmän ponnisteluja.

Vesipuhvelin persjuohilla täytettyjen über-luxusvuoteiden antiteesi - #Heteka! Nyt puusälepohjalla! Säleiden kiinnitys ohutlevyankkureilla. Uudet kalusteirtopyörät.





Kuppasimman osan puhdistustulos (ei filttereitä):

Kuva myynti-ilmosta:
Heteka_Ennen(Myynti-ilmo)

Kona-miehen Kayapo…?

#heteka #sälepohja #restomod

12 Likes

Saakeli mitkä fläsärit mummon ja vaarin mökki-Hetekasta. Byää.

Loppu jo häämöttää, mutta kenen? Ihan järkyttävä nykertäninen on kyllä ollut noin pieneen tilaan, olis tehny tässä ajassa jo kolme uudisrakennusta.

Vihdoin pääsin lattiaa laittamaan vinttiprojektiin. Ostin parasta laatua ja puusepänkuivaa, mutta jumalauta mitä ropeleita on seassa. Näitäkin piti odottaa 4 viikkoa että ei auta varmaan valittaa. Tuleepahan rustiikkisempi.

Seiniin tulee vielä gyproc pintainen PIR, ja keskelle väliseinä sitten kun on muuten valmista. Voi purkaa sen sitten kun lapset muuttaa pois.


8 Likes

Tässä kokoaikaisesti Helsinkiin palatessa jouduin kämppään, jonka eteisessä ei ollut muita säilytysratkaisuja kuin jalallinen naulakko. Liimapuulevystä muotoilin hattuhyllyn, jonka nappasin seinälle noilla K-raudan käppäkiinnikkeillä. Lisäksi sitten koukut seinälle, jotta saa lattian vapaaksi kengille. Koukkulevyn päätyä olis ehkä voinut pyöristää, mutta sitä ennen olis pitänyt tajuta pyöristää myös kiinnikkeiden päät ja nyt oli vähän kiire saada tää projekti alta pois. Ehkäpä ajan saatossa uudempi mäntymateriaali tummuu kaappien sävyyn.

8 Likes

Tarttis askarrella eurorack keissi, joka mahtuu tietynlaiseen koloon, näyttäis omaan silmään hyvältä, ja haluaisin maksimoida hp:n eli laitetilan leveyden suhteessa koko keissin leveyteen.
Metalli reunat olis kaikkein kapoisimmat, mutta kuitenkin puuta haluaisin.
Google kertoi minulle meri-vanerista, tai okume-vanerista, jonka pitäis ohuempanakin, esim 6mm:nä pysyä hyvin suorana.

Onko palstan puunikkareilla kokemuksia tälläisestä tuotteesta?

ei tuollasista hienouksista, mutta ookko ajatellu, että tekisit kylet paksummasta kamppeesta, mutta jyrsit tms laitteiden syvyyden verran reunaa ohuemmaks. nii sit olis vähän jäykempää kylkee mut myös enempi hp.

mitään mittojahan et kertonu nii en sitte sen kummemmin ala tässä sönköttään kuhan täs stetson harrisonilla pistelen meneen (: