Proju: Päivittäinen ajopeli

Laita 12 vaihteinen deore 6100 ja jotkut 1x maantie/gravel kammet.

Black Friday shoppailut toi alennettua vaihdekamaa ovelle.

1 Like

Kova speks

Oli tarkoitus aluksi mennä GX takapakalla ja vaihtajalla, että saa tarpeeksi laajan vaihdevalikoiman mäkiseen maastoon pakatulle pyörälle. Tuli nyt sitten XOta kun oli hyvä pakettimatkoja. Itselle laitan luultavasti dropin ja joko tangonpäävaihtajan tai modailen takavaihtajan ja sramin kahvan toimimaan yhteen (yksi brittipaja tekee kittejä tähän).

Romin mipsiä istuinosastolle.

Kiekko-osastolle ajattelin WTBn vanteita, SON dynamonapa eteen, ehkä Hope taakse. Teravail Washburn renkaiksi.

Kammet vielä hieman kysymysmerkki. Ja myös mekaaniset levyjarrut tulee, mutta en vielä ole päättänyt mitkä.

Microshiftin tangonpää ollut vuoden hobocrossissa ja se on kyllä miellyttävä nopeutensa ja tarkkuutensa suhteen. Jos mekaaniset jarrut laitat niin paino/hinta/ulkonäkö-akselilla imho Juintech R1/Yokozuna Motoko best.

1 Like

Ensimmäinen runko odottaa postissa noutoa.
Joten kai tätä pitäis taas rupee enemmän speksaamaan. Muutto ryöväsi varoja, joten O: Kiekkosetti (x2) O: lokarit ja sitten voi myöhemmin vaihtaa dynamonapaa tai kasata uutta alle.

The first one has arrived.

Posti päätti ettei molempia voi tuoda kerralla noudettavaksi, mikä sopii tietenkin ihan hyvin, koska en olisi molempia pystynyt kantamaan kerralla myöskään.

4 Likes

Molemmat rungot ovat täällä!

15 Likes

no eipä jyyri :heart_eyes:

Hyvää mieltä

Ooh, nyt elämme mielenkiintoisia aikoja

Kova meno, tyyppi on saanut jostain ei yhden vaan kaks pyöränrunkoa vuonna 2022. En ees haluu arvuutella paljon maksoi.

1 Like

Freshit rungot! Älä laita droppia. Onko kuva otettu Jätkäsaaressa?

Kuva on Kalasatamasta, dropin laitan itselleni. Tyttöystävälle jää tuo color matchattu tanko. Hankin molemmat rungot tuolla tangolla, koska long term plan rungolle saattaa olla commuter sinkula lokareilla yms. Nyt kuitenkin ensimmäinen iteraatio tulee olemaan gravel tourer, joten droppi tulee kiinni. Kiekko speksaussissa päädyttiin taas mustaan, kun vähän hankalasti tuntui olevan kirkkaita kiekkoja.

Kiekoiksi valikoitui Halo Vapour GXC Tour molempiin pyöriin. Voi olla, että jossain vaiheessa etunen kasaillaan dynamonapaan, mutta budjettisyistä ei sitä speksattu heti.

Ainoa asia mikä uupuu vielä on mulle jarrut. Eli pohdin vähän onko Gavenallen vaihtaja + hydrauliset hyvä setti? Onko niiden vaihtaja + mekaaninen levy hyvä idea? Laitetaanko tuo aikaisemmin puhuttu tangonpäävaihtaja ja hydrauliset/mekaaniset? Tähän osastoon otan mielellään ideoita ja vinkkejä.

1 Like

Pari hassua osaa vielä pakettipoikien matkassa, mutta toivon mukaan lauantaina neitsytajolle ennen kun rescue koirat saapuvat taloon vaikeuttaen alkuviikojen vapautta.

7 Likes

Tykkään tämmöisistä sommitelmakuvista. Jos viittit, niin ota kanssa semmoinen missä se palikka lepää laatikkonsa kannen päällä.

En ole uskonnollinen mies, mutta kun Paavi kysyy kuvaa jossa tavaraa on esillä, niin ei siitä haittaakaan voi olla.

Kaikkea en jaksanut poistaa paketeista, mutta tässä lisää.

Matkalla vielä CRC:ltä tangonpää vaihtaja ja vaijerinkuorta. Myös pitää hieman lisää tuumasia speissereitä löytää, ettei vahingossa vedetä ruotoa liian lyhyeksi.

12 Likes

Herättelin turhaan toiveita, että pääsisi ajamaan lauantaina. CRC:n paketti oli maanantaina jo lähtenyt etapille kohti Suomea. Kuvittelin että ehkä ei vaan päivitellä seurantaa vaan ilmestyy ovelle, koska posti. Mutta tänään tulikin sitten ensimmäinen kirjaus postin paketinseurantaan, eli vasta ensi viikolla saan loput osat.

Höh… microshiftin vaihtajan mukana tullut vaijeri liian lyhyt…

Onko varaa lyhentää kuorta? Sillähän sais vaijeria pitenemään vastaavan matkan.