Proju: Cannondale Track '93

[i]"Iiro oli yllättävän hiljanen ja vaitonainen eilen, kun nähtiin. Naamasta paistoi hämmennys ja ihmetys. Ei se oikein osannut sanoa miten päin pitäisi olla vai pitäisikö olla mitenkään.

Vaikka kasvot olivat lähes ilmeettömät, pystyin pienellä aavistamisella lukemaan mitä oli kirjoitettu mielen sisäpintaan. Tyynen kuoren alla ei kuitenkaan kuohunut. Eihän Iiro edes koittanut pidätellä innostustaan. Ilmiö oli pikemminkin verrattavissa liedellä olevaan vesikattilaan. Jokainen meistä tietää, että pian alkaa kuplien tanssi, vaikka nyt pinta olikin tyyni.

Ja tänään se tapahtui. Alumiininen pata alkoi kuplia."[/i]

1 Like

Hyvä tulee Cännäristä. Sen speksaaminen on helppoa, koska palikkavaihtoehtoja rajoitetusti, tarvii vaan rahaa.
Oikeasti olen sitä mieltä, että pyörä kasaan, alle ja kovaa ajoa!

Jep it’s just a bike. 120mm stemi ja setback tolppa ja ajoon, niin rungon lyhyys kompensoitii. Hyvin tehty.

Dyykkaa osat

aerowarriorit, EAI takaratas, skeneketju, sugino messengerit tai 75, 3t pro chrome, biltsuriseri ja xl longneckit, flite ja joku hyvä tolppa ja kovaa ajoa tai en tiiä

Muutamat raksit meni ruutuun tolla listalla. Mielessä on tällä hetkellä mustat kiekot ja muuten kirkasta. Vois sopia vai mitä mieltä ootte?

??

Mä en ihan ymmärrä kanssa tota dibs juttua. Eikö Erik ehtinyt tähän junaan kun meni niin nopeasti…???

Itsehän toivon, että tästä tulisi kuskinsa näköinen pyörä, ei mikään foorumin äänestämä kokonaisuus. Hienoa, että tuli sellainen runko kuin itse halusit. Pyörä vois olla kans.

mikkes - 9:51, 19.8.2014 » Mä en ihan ymmärrä kanssa tota dibs juttua. Eikö Erik ehtinyt tähän junaan kun meni niin nopeasti...???
Dibs on ihan kiva juttu, eli jos joskus myyn niin Erikillä on ensimmäisenä huutelijana ostamassa.

Ja kyllä tästä ihan mun näköinen tulee. Pikkuhiljaa kerätää osia, joita haluaa kiinni. Hyvä tästä tulee.

Iikeli - 9:48, 19.8.2014 » Muutamat raksit meni ruutuun tolla listalla. Mielessä on tällä hetkellä mustat kiekot ja muuten kirkasta. Vois sopia vai mitä mieltä ootte?
kaikki mustaks tai kirkkaaks vaan. tärkeintä on nyt että saat pyörän asap ajoon niin ehdit ajaa sen verran ennen liian paskoja kelejä että tiedät mitä speksata.
konkeli - 9:53, 19.8.2014 » Itsehän toivon, että tästä tulisi kuskinsa näköinen pyörä, ei mikään foorumin äänestämä kokonaisuus. Hienoa, että tuli sellainen runko kuin itse halusit. Pyörä vois olla kans.
no tuskinpa tästäKÄÄN forumin äänestämää kokonaisuutta tulee, vaikka asiasta kirjaimellisesti saisi äänestää.

Osat rollerista kiinni, vaikka tarvittaessa quilliadapterilla noi ohjaamohommat. Ja sit ajelet.

Tää ois kyllä hyvä ajatus. Saatais demokratiaa mukaan ihmisten buildeihin.

Joo, tiedän kyllä. Mutta en ymmärrä, koska kyllähän Erikillä oli tähän saumat kerta tää oli myynnissä jo jonkun kuukauden. Toi dibsien huutelu on vähän niin ja näin. Sit taas maitoo ja joku muu ostaa ja sen jälkeen dibs.

Lol. Älkää pahoittako mieltänne. Repeilen jo itekkin tätä kirjoittaessani et kuin koko foorumi hyökkää mua vastaan.

e: ei pidä sössöttää olemattomia. Hieno runko ja onnittelut.

Eiks first dibs tarkoita vaan sitä, että dibsaaja on ekana jonossa jos myyntiin menee? Jos ois velvoittava lupaus niin 2nd dibsejä ei varmaan tarvittas?

^Tämä.

Odie - 9:57, 19.8.2014 »

Osat rollerista kiinni, vaikka tarvittaessa quilliadapterilla noi ohjaamohommat. Ja sit ajelet.

Näin tää tulee menemään, quilliadapteria ei tarvii, kun rungon mukana tuli titskustemmi, Jyriltä sain kivasti lainaan tuumasen tangon, niin ei tarvii heti juosta kauppaan. Ainoo mitkä nyt "jarruttaa" kasausta: sugino 75 keskiön irroitukseen ei itseltä löydy työkaluja ja tarvisti 25c kumin myös.

Rollerin setistä tosiaan lähetään ja sitten päivitellään parempia/kivempia/sopivampia osia.

Iikeli - 10:02, 19.8.2014 » ^Tämä.
Odie - 9:57, 19.8.2014 »

Osat rollerista kiinni, vaikka tarvittaessa quilliadapterilla noi ohjaamohommat. Ja sit ajelet.

Näin tää tulee menemään, quilliadapteria ei tarvii, kun rungon mukana tuli titskustemmi, Jyriltä sain kivasti lainaan tuumasen tangon, niin ei tarvii heti juosta kauppaan. Ainoo mitkä nyt "jarruttaa" kasausta: sugino 75 keskiön irroitukseen ei itseltä löydy työkaluja ja tarvisti 25c kumin myös. Rollerin setistä tosiaan lähetään ja sitten päivitellään parempia/kivempia/sopivampia osia.
mulla on jokseenkin siedettävä espoir elite jossain ja pari "near mint" gatorskinia vaikka ilmaiseksi. niissä tosin on muutama spotti kankaalla mut kyl sä tiärät.
pieni merenneito - 9:45, 19.8.2014 » aerowarriorit, EAI takaratas, skeneketju, sugino messengerit tai 75, 3t pro chrome, biltsuriseri ja xl longneckit, flite ja joku hyvä tolppa ja kovaa ajoa tai en tiiä
HSon FF x Phil Wood 32h/28h EAI Deluxe KMC 510Z Sugino 75 3TTT Pro Chrome tai Mega Chromix American Classic tolppa Selle Italia Flite 93

Onks “near mint” niinku osittain kankaalla? Jännä määritelmä :smiley:

TOISAALTA joku 140mm NJ PRO vois olla täs kans kova jollai Salsan riseril mut toisaalt oon aika kuiva jätkä tet

Iikeli - 10:15, 19.8.2014 » Onks "near mint" niinku osittain kankaalla? Jännä määritelmä :D
se oli vähä niinku läbändeerosta mutta espoireissa vois olla kyllä kilsoja jäljellä, ainakin edessä käytettynä.