Proju: Cannondale Track '93

http://www.yehudamoon.com/comics/2011-07-18.gif

jännää miten palstalla projektilangat menevät pyörän kommentoinnin sijasta toisten kommenttien kommentoinniksi. minusta näissä pitäisi keskittyä pyörää ja projektia koskevaan kommentointiin. nyt nämä kommentit kehitysehdotuksineen hukkuvat helposti topikit täyttävään turhaan puintiin.

aivan hyvä projekti. itse tekisin monet asiat toisin, ja olen esittänyt nämä konkreettisena vaihtoehtona tässä langassa.

Iikeli - 21:41, 10.2.2015 » http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xaf1/t51.2885-15/e15/10986015_795662777179613_467460073_n.jpg
Iikeli - 10:06, 12.2.2015 » http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/e15/10986101_321177994745808_1032232474_n.jpg Vielä etukiekko kasaan, niin oon valmis kesään!
kuvat oli hukkunu jonneki sössötyksen takaiseen kaukaisuuteen. ihan hiton siisti pyörähän tää on. mielelläni itteki ajelisin kesällä aurinkoiseen porvooseen ja muualle tämmösellä lauantaipäivien ratoksi. tietenkin huolella ja runkoa varoen, ei kai tämmöset hennot 20v++ alurungot mitään rääkkiä enää kestäiskään

^^ eräs peräänkuuluttamasi vaihtoehto taisi olla se ettei postaa mitään

tämä ei taida olla sitä moniäänisyyden ja pluralismin puolustusta

ja nämä vittuilut muiden sos mediassa harrastamisesta voisi myös jättää pois.

taitaa olla cannondalsuleiden dentit enimmäkseen syntyneet toisten ja kolmansien omistajiensa niiden varaan kasaamien odotusten painon alla.

^^voi aivan hyvin jättää pois. toisaalta liittyvät ko. projektiin enemmän kuin esim. oma metapostauksesi.

tässä vielä oma ehdotukseni kertaalleen:

mustat seiskafemmat/campat (n. 200e + keskiö); musta vertex (n. 30e); sirompi musta set-back-tolppa, esim. american classic (n. 30e); mustat nipat (n. 5e); musta pearli + kuituriseri (n. 100e); napoja vastaavat violetit tupit tai mustiin lukkotuppeihin violetit renkaat (n. 20e).

ja kuvat ym. skenenkosiskelut sitten kun se fillari on ajossa.

Meh. Kuvaton projektilanka = zzzz.

Henkkoht tykkäisin enemmän että ois kaikki palikat mustaa. Vaikka stemmi onkin aikas uuh.

kid_scientifik - 13:21, 13.2.2015 » jännää miten palstalla projektilangat menevät pyörän kommentoinnin sijasta toisten kommenttien kommentoinniksi.
Nyt ollaan kyllä jännän äärellä.

Eiks näihin klassikkorunkoihin ole yleensä heitetty biltsun riseri ja vähän erkkaa päälle?

mez - 14:14, 13.2.2015 » Eiks näihin klassikkorunkoihin ole yleensä heitetty biltsun riseri ja vähän erkkaa päälle?
http://viilipurkillinen.kuvat.fi/kuvat/yksivaihde/cannondale/lm.JPG?img=img1280

tuo on kyl hyvä kuva

mez - 14:14, 13.2.2015 » Eiks näihin klassikkorunkoihin ole yleensä heitetty biltsun riseri ja vähän erkkaa päälle?
on semmostaki nähty mut aika ikävältä se tuntuu..

hyvä kuva. nikolai valujevin meininkiä päivittelevä preesens hämmentää kieltämättä hieman. tai en tiiä.

munakorva - 14:47, 13.2.2015 » tuo on kyl hyvä kuva
Tekee aina mieli muuttaa turkuun kun näkee ton

Emmuuten tiiä, voi olla että sitten kun on samanparin kiekot niin ne matalat kehät onkin just jepa.

Antais kaikkien pyörien pyöriä.

kid_scientifik - 14:00, 13.2.2015 » ja kuvat ym. skenenkosiskelut sitten kun se fillari on ajossa.
Eikös se siinä vaiheessa ole sitten enemmänkin ama?

Matalan kiekon kun saa eteen niin on oikein jeppis. Osavallinnat just hyvät, etenkin jos omistaja on valmis elämään niiden kanssa.
Vittuako muut osavalintojs valittamaan, tehkööt omistaja mitä haluaa koska voi… Ostakaa oma ja tehkää sitten paremmin.

Ja mitä tulee hellävaraisuuteen niin eikö näitä kuitenkin ajoon tehdä? Ne on vaan esineitä

Meikästä voi ihan hyvin laittaa projektilankaan kuvia myös keskeneräisistä jutuista. Tai oikeastaan sitä varten nämä onkin.

Toisaalta projektilangoissa pitää voida kommentoida näitä keskeneräisiä setuppeja ja ehdottaa, josko jotkut muut osat sopisi paremmin.

Onneksi Yksivaihteeseen voi edelleen laittaa ihan turvallisin mielin kuvia, koska jos joku sanoo niistä pahasti, tulee kyllä ratsuväki paikalle puolustamaan ihmisten vapautta tehdä mitä lystää. (Ja tämä kommentti on osittain sitä miltä näyttääkin, mutta pitää sisällään myös ihan vakavan totuuden.)


That said, noi eriparikiekot aiheutti mulla saman fiiliksen ku Lauri Tähkän naama (anteeksi, ei sais toisen ulkonäköön tällai puuttua), tolppa ei sovi mihinkään sen edessä, alla tai päällä (itelläni on noita kaksi ja tolpasta tykkään, mutta en tässä) ja ihan sen takia että tiiän tän rungon, tykkäisin siromman näköisistä kammista ulkonäöllisesti enemmän. Jos leikin ettei Track oo tuttu nimi, sitten kammet olis ihan OK.

Varmasti hyvin kuvattuna tuokin näyttäisi paremmalta, mutta ymmärrän ettei keskeneräistä viitsi. En itsekään kuvaa keskeneräisiä huolella, joskus on amakuvatkin iPhonella otettu.

Lopuksi haluan kuiteski painottaa, että jokainen tekee ja ajaa semmosia pyöriä mitä tykkää.

Mun kaks senttiä: toi syvä kiekko edessä toimii. Tarvii riserin ja suoran tolpan ton setbackin tilalle. Omnomit näyttää pirun hyvältä tässä. Kuvia tää lanka tarvii enemmän, kuvia vaan kaikesta.

Wasto - 16:42, 13.2.2015 » Mun kaks senttiä: toi syvä kiekko edessä toimii. Tarvii riserin ja suoran tolpan ton setbackin tilalle. Omnomit näyttää pirun hyvältä tässä. Kuvia tää lanka tarvii enemmän, kuvia vaan kaikesta.
Suoraa tolppaa ei todellakaan enää syksyn jälkeen. Polvet paukkuu.