Proju: Cannondale Track '93

Hauska “proju” lukea.

“Mielipide on kuin p-reikä - kaikilla on sellainen.”

Kovaa ajoa vaan! Tämmöset projut on vähän kuin viinit, paranee vanhetessa. Hyvää vuosikertaa tämä “viini” muuten :wink:

kid_scientifik - 17:05, 12.2.2015 » eniten tässä vituttaa se, että [s]rungossa ja haarukassa ois oikeesti potentiaalia. ja navoissakin vielä. toki myös yleinen nykynuorison hätäilemällä tekeminen vituttaa.[/s] nykynuoriso nillittää muiden harmittomista tekemisistä sen sijaan, että tekisi itse paremmin.
ChainThug - 20:38, 12.2.2015 »
kid_scientifik - 17:05, 12.2.2015 » eniten tässä vituttaa se, että [s]rungossa ja haarukassa ois oikeesti potentiaalia. ja navoissakin vielä. toki myös yleinen nykynuorison hätäilemällä tekeminen vituttaa.[/s] nykynuoriso nillittää muiden harmittomista [s]tekemisistä[/s] kommenteista sen sijaan, että tekisi itse paremmin.
tässä ois nykynuorisolle nykykeski-ikäisen näkemys [i]buildista[/i]:

mustat seiskafemmat/campat (n. 200e + keskiö); musta vertex (n. 30e); sirompi musta set-back-tolppa, esim. american classic (n. 30e); mustat nipat (n. 5e); musta pearli + kuituriseri (n. 100e); napoja vastaavat violetit tupit tai mustiin lukkotuppeihin violetit renkaat (n. 20e).

ja kuvat ym. skenenkosiskelut sitten kun se fillari on ajossa.

e. lisäsin hinnat, joilla itse olen ko. kamppeita hankkinut.

Näkemyksii monii, joku tykkää et on palaa kaikenlaista erilaista, ja kun ne itellä ainakin tuppaa vaihtumaan välillä tiuhaan niin aika tönköltä tuntuu itestä ajatus että pitäis olla yks yhteen pala palalta.Sekaspeksi erispeksi.

kid_scientifik - 20:47, 12.2.2015 » violetit renkaat
joo tää ois hyvä

jos toi speksi nyt maksaa vaikka sen 1500€ noin ni montako vuotta sitä täytyy tienata jos palkasta voi raapia vaikka 400€ kuussa palasiin?

muodostumiseen meni veikkaan 3min

kuparittaisin rungon

tota täähän oli projektilanka vai viekö tässä nyt joku jotakuta vai hä enkö tajua

niin että vittuako sitä kuvailemaan mitään ei-tule-tällaisena-ajoon-mutta-halusin-ottaa-kuvan-setuppeja.

muutenkin hätäilyt pois (laatu)projekteista.

e. joko on iigees, blogis ja faces laikkei keräämäs?!

Pistää itteenikin kyllä vituttamaan

ite katon ihan mielellään kuvia keskeneräisistä kännäreistä ja projekteista noin ylipäänsä

Tästä tulee just hyvä. En ehkä kammista niin perusta mut muuten

IMO tommoset päivityskuvat on ihan kivoja. Luulen kans että on tolla setupilla ajossa ja ei oo keretty kasaamaan etukiekkoa. Kovasti tuntuu tämmönen “artefaktin pilaaminen” närkästyttävän. Voiks skidi kans kertoo mikä on laatuprojektin ja ihan perus projektin ero? Mitataanko rareudessa, hinnassa, laadussa vai mites?

Jos toi ois mun, niin ahtaisin siihen 28 milliset nakit, jarrut kahvoineen ja vaparin. Sit se olis vaihteita vaille niin nopee buildi kuin kadulle saa tosta rungosta aikaan. Eteen ehkä levarikeula? Hidastuvuudet olis jotain sellaista, ettei peltsip ja josbanze sais ees kahestaan laskettuu.

^^sielukkuudessa. Vai tulikohan se vasta ajamalla. En muista.

lammaspaimen - 21:14, 12.2.2015 » Hidastuvuudet olis jotain sellaista, ettei peltsip ja josbanze sais ees kahestaan laskettuu.
Tää hajotti huolella :D Meinas maidot tulla kahteen kertaan juoduks, kerran kurkusta alas ja tokalla kerralla nenästä ylös.

^^ Noita uskonnollisia juttuja voi puida jossain vauvafoorumilla.

ihan kivaa ama-tylytystä projektilangassa. vanha kunnon mielivaltainen “ei miten vaan voi olla”

qlt - 21:14, 12.2.2015 » ^^[i]sielukkuudessa[/i]. Vai tulikohan se vasta ajamalla. En muista.
Joo, tää tuli sit ajamalla. Mä luulen että tässä kohdassa on kysymys [i]merkityskylläisyydestä[/i].

Skidi troolaa/rullaa silleen jännästi, että vakuuttelee aina välillä olevansa vakaumuksellinen pluralisti, mutta kirjoittaa kuitenkin mielipiteensä sellaisessa sävyssä, että siinä helposti lukija tulee lukeneeksi totuuden julistusta. Lukijan vastuulla on muistaa, että kid on joskus jossakin sanonut, että siistiä että ihmisiä ja mielipiteitä on erilaisia, ja olla hämäytymättä tuosta yksiniittisestä ulosannista.

Tässä mielessä kid muistuttaa savolaisia.

Ihan nyt asiasta off-topiciin.

Nimimerkki Kid_scientifik, olet mennyt paluusi jälkeen vähän turhan paljon pimeälle puolelle.

Olet kuitenkin aikuinen ja mielestäni järkevä, mukava ihminen.

Toivoisin, että ennen kuin aiheutat keskinäistä skismaa muiden nimimerkkien kanssa, miettisit mitä kirjoitat ja jos uudelleen luettuasi teksti on kovin ranccaa, nostaisit sormet näppikseltä, vaikka olisivat eri mieltä kanssasi ja itseasiassa luulen että jengi osaa puukottaa kommenteillaan ihan vaan odottaen mustan laguunin hirviön nousua.

Muistattehan kaikki, ennen kuin “paska foorumi”-kortit lentävät, että foorumi on sellainen kuin keskusteluun osallistujat ovat.

Must foorumi on hyvä, tää pyörä on hyvä, te kaikki ootte hyviä (myös kidi) ja mul on hyvä.

Oho ei ollukaa hyväm mielec topaac, mut menkööt silti. Iikkeli voitas ottaa darramäsäritreffit ni pääsen tyyppaa tätä.

En tykkää