Projekti: Sebu v1

Tällainen sitten tuli ostettua kokeiluun, jos tällä pystyisi hoitamaan kaikenlaisia ajoja ja mielessä kävi jopa, jos ottaisin tän ainoaksi pyöräksi britteihin mukaan kun tää on ehkä vähän monipuolisempi kuin KHSSä.

Palat partsilta kiinni ja tällainen siitä nyt tuli ekalla setupilla:

https://farm4.staticflickr.com/3875/14717881866_2a5ca5c39d_c.jpg


Ekan kuvan takaa isompana.

Vielä mitä pitää kattoa uusiksi: Satulan korkeus, setback tolppa, rengasasioita, ohjaamo, satula, ehkä polkimet, ohjainlaakeri. Noh, siis lue tästä nyt se, että kammet, kiekot ja runko varmaan pysyy samana :slight_smile: Cantien hitsauttamista miettinyt, mutta ei nyt pidä lähtee hätäilemään varmaan sitten joskus vuoden päästä.

Sinkulointi kävi myös mielessä, jos eksyis poluille tai hinkkaa tienlaitaa briteissä tällä, mutta pitää nyt miettiä mitä tässä tekee, koska en haluis jarrutella noilla archetypeillä vaikka niissä pinta sille on.

Kammet mahtuu pyörimään, koska tuo on lommotettu, mutta kun eilen väänsin naama irvessä niin alkoi jo spideri hinkkaamaan, joten laitoin kammet vähän löysemmälle. Ajoin joku 5km äsken ja ihan oklle tuntui. Onhan tää taas lo pron jälkeen vähän shokkia, mutta dropit vois lyödä kiinni ja koklaa taas uusiksi jossain välissä.

e. niin joo, kiitos rungosta mllks:lle.

aivan helvetin hyvä!

Hyvä.
Sebu kiinnostaa, Dodista runkosetti kiertoon ja Sebu tilalle.

jerkku - 14:41, 25.7.2014 » Palat partsilta kiinni
Erityisesti tähän nähden aivan helvetin kova. Sininen Sebu, noi vanteet ja tanwall on kyllä aika komee yhdistelmä.

Olin kanssa tanwalleja tulossa kehumaan, toimii hyvin mustien palojen kanssa!

Kukaan tainnu vielä sanoo että tanwallit käy tähä helveti hyvi? Muutenki sebut aina kovia, rungon sävy on yksinkertaisen hyvä.

e: ulkonäöllisesti en vaihtais muuta ku penkin.

En oo varma, mut saatat olla oikeilla jäljillä tossa ajatusketjussa…
Hieno sebu kyllä, kuis olis jos cambiumin laittaisit tuohon vielä?

^se kyllä kruunais, eikös ainakin Likelillä oo Sebussa?

Oli silloin, kun sebu vielä löytyi. Kiinnostaa rollerin vaihto oikeankokoiseen sebuun. Cambium sopii kyllä sebuum todella hyvin.

Hienoa, että tää pääs näin nopeesti takas ajoon! Kuten moni on jo hehkuttanut, ni tanwallit näyttää kyllä tosi hyvältä. Peukku!

Tämä hyvä niin kuin yleisesti jäbän zykkelit.

Sain tänään tuolla tien päällä idean hommata talveksi Sebun ja laittaa 32mm cyclo-tanwallrenkaat mustiin kiekkoihin ja speksata mustilla osilla. Nyt tulin kotiin ja näen tän.

hienompi ku mun sebu

hotstuff. crimppaa lisää jos on jo lommotetut. löysät kammet ei oo vältsiin yhtn hyvä.

Kiitos ystävällisistä sanoistanne! Ganstahan toimi tän suorana elinten luovuttajana, joten sinänsä muutosta vanhaan ei oo juuri tullut…

Mites toi satulatolppa - mikä tähän voisi muu sopia kuin setback thomppa? Jotenkin vähän ahistaa jostain syystä laittaa thomppaa vaikka hyviä kokemuksia niistä on vaan kertynyt. Jos joku haluu vaihtaa ton inlinen taivutettuun vastaavaan niin pm :slight_smile:

todella hyvä
kiekoista ja tanwalleista +

Pientä muutosta kokenut. Stemi on ollut kokeilussa ja 110 -17 tuntuu jepalle, joten sen vois ehkä jossain välissä upgradee. Lokarit, koska kohta täällä alkaa sataa. Etujarru pitäis kikkailla, mutta ei oo jarrukaapelii tai kuorta sen ympärille, joten on menty nyt viikko ilman. Droppi tulee kanssa ennen pidempää ajoa tähän ja tarakka on kanssa suunnitteilla.

https://farm4.staticflickr.com/3917/15347352416_aa23f03090_c.jpg

https://farm4.staticflickr.com/3876/15183605099_2b156d0a8b_z.jpg

Tällasta tällä kertaa. Joo ja lokareista pitäis lyhennellä aisoja ja asentaa ne päätytupit, mut en oo jaksanut. On ollut myös erittäin outoa ajaa sträpeillä nyt kun edelliset 2-3vuotta tuli vedettyä lukkiksilla.

Täytyypä ottaa omasta Sebusta uudet kuvat. Aikamoisia pyöräkaksosia tällä hetkellä kun Bareknucklesta siirtyi Archetype-kiekot ja 75-kammet ja syksyn takia täyspitkät lokarit. Mutta on tämä erittäin hyvä! Punainen Kingi piristää!

Se on pinkki :smiley: ei voinut olla samis Jyrin kanssa…

Nätti! kivoja värejä