Projekti: Nishiki Rally(?), myyty eteenpäin

Tämä myyty eteenpäin, oli itselle liian korkea.

Tämän poistin Pablolta vähän aikaa sitten ja en ole enää vakuuttunut, että kyseessä on Nishiki Rally. 86F00934 lukee keskiön pohjassa ja tätä en saanut wikipedian avulla yhdistettyä Nishikin pyöriin, joten jos on tylsää ja kiinnostaa selvittää alkuperä ja vuosi, niin thank you!

Tästä on tarkoitus tehdä huonon kelin pyörä. Täysipitkät lokarit, kirkasta osaa, kevät/kesä/syksy isommat renkaat, kun nuo 25cc gaattorit ja talvelle nastat. Hyvä tunne on tästä projektista. Vaikuttaa kivalta rungolta, mikä se nyt onkaan.

Sitten kuvia

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Mulla lojuu tossa Nishiki Rally mixte ja siinä: 87F00579 ja haarukan muhvit ainakin näyttää täysin samoilta. Itsekin tuota sarjanumeroa joskus pähkäilin.

Iikeli - 12:24, 31.8.2013 » Tästä on tarkoitus tehdä huonon kelin pyörä.
Oikein.

Eli mulla ollu jo jonkin aikaa käytössä vastaava > https://www.yksivaihde.net/old/8511

Keskiömuhvin pohjassa koodaus EC102168. Satulaputken ylempi tarra hieman erilainen ja alatarrat puuttuu. Haarukan tarra samanlainen. Rally ja Designed tarrat löytyy kans.

Vanhojen runkojen sarjanumeroita tihrustaneena näyttäisi siltä, että 2 ekaa numeroa kertoo valmistusvuoden (1987), kirjain kyseisen vuoden kuukauden ja loppu on juokseva tuotantolukumäärä tms. numero.

Nishiki siirtokuvat (keulalogo, designed jne) ja haarukanmuhvit ym. ym. yksityiskohdat ovat täysin identtiset omistamani 1983 Rally mixten, jossa puolestaan kirjainalkuinen sarjis.

2Fresh - 15:17, 31.8.2013 » Vanhojen runkojen sarjanumeroita tihrustaneena [i]näyttäisi[/i] siltä, että 2 ekaa numeroa kertoo valmistusvuoden (1987), kirjain kyseisen vuoden kuukauden ja loppu on juokseva tuotantolukumäärä tms. numero. Nishiki siirtokuvat (keulalogo, designed jne) ja haarukanmuhvit ym. ym. yksityiskohdat ovat täysin identtiset omistamani 1983 Rally mixten, jossa puolestaan kirjainalkuinen sarjis.
Tämä kuulostaisi järkevältä. Wikissä lukee näin:

Wittu liian iso, eli myyntiin! 70€ eli sama millä ostin.

Kannattaa kertoa koko.

toptube 56 c-c, seattube 59c-c, headtube 17.5, rear drop 124mm, 260 tolppa
Aika vähän mitään rälläköitävää. Ohjainlaakeri huonossa kunnossa. Ajettava, mutta kehotan vaihtamista. Paikoittain maali vähän rikki ja vähän ruostetta. Mahtuu 37c ja lokari. BSA, 1", jne

Tämä löytyy myös mun myyntitopicista.