Projekti: KHS Aero Track x2

Tällainen tuli taas hankittua, kun kovasti pidin edellisestä, valitettavasti liian pienestä rungosta. Tänään hain tullipostista, kun en jaksanut odottaa ensi viikkoon runkoa. Ensi silmäilyllä näyttää suoralle, mitä nyt takadropit ei ihan 120mm ole, mutta se ei haittaa. Pitää tässä kokeilla vielä kiekoilla, miltä tuo näyttää tai meneekö kiekko epäsuoraan.

Koko taitaa olla sama kuin Migloksella, eli todelliset mitat 57cc vaakaan ja 60ct pystyyn. Pelästyin laatikosta nostaessa, et tää ois samankokoinen kuin vanha, mutta miglokselta ja crustylta sain onneksi hieman kuva ja mitta apuja. Kyllä tämä taitaa onneksi olla koon isompi kuin vanha lotto-runko.

http://farm6.staticflickr.com/5504/11669147694_6ea85a3396_c.jpg

Ideata ei hirveesti kokoonpanosta ole, mutta Salsa tulee ekaks kokeiluun steminä. Ainut miinus siinä, et se ei mene tuota syvemmälle. Tolppana joku random Kalin, joka tuli rungon mukana. Vedän kokeiluun varmaan 3Gn eteen ja taakse Mavic 520+CXP14, kun vaan saan laakerin vaihdettua ja 3Gn epoksoitua tässä talven aikana. Noh, saa nähdä miten tämä kokoonpano tästä suttaantuu, kun saa jotain kasaan. Ajopyöräksi, jos päätyy niin sitten GTBn palat tähän suoraan, pl. stemi.

http://farm4.staticflickr.com/3694/11669134264_84a478f624_z.jpg

Eka homma rungon kanssa on katsoa pitääkö ohjainlaakeri vaihtaa vai onko se vaan kiristetty saatanan tiukkaan. Hyvä, jos tällä hetkellä haarukan saa pyörimään.

Tätä raamia oli kyllä ikävä! Toivottavasti tästä saisi ensi kesälle hyvän katurassin.

Ujot projektit sulla, on gangstaa pari gt:tä, khs…

pitäähän niitä rojekteja olla… kyl!

Hitto nää aerocrackit on mageita runkoja.
Hyvä proju!

Vittuko oon päättänyt etten hommaa enää yhtään pyörää tähän talouteen ja tällasia projektilankoja tuppaa ilmestymään kuin sieniä sateella. Perkule. Jään seuraamaan mitä tästä tulloo!

Mä lupasin siipakkeelle eilen, et en tänä vuonna enään osta yhtään runkoa.

Tarkoitus on löytää nyt hyvä katurataraami. Voisin sit myydä yhden, kun huvä löytyy. Voi olla, et syksyllä on enään vaan kaks tai maksimissaan kolme pyörää, kun pitää lukukausimaksut laittaa maksuun. GTB ei ole täydellinen mulle, joten tästä sen tilalle, jos toimii ja maantiepyörä lenkeille.

Jesh, hyvä Jerkku - teit oikein… Taas!

minkäs kokonen sun gtb oli :slight_smile:
tää o hyvä.

dibs

mistä näitä löytää, jostain craigslististäkö?

gtb on kokoa 56, eli samankokoinen kuin sun pulse, jos se ois 54 niin se pysyis mulla.

Ebaysta tää löytyi, mutta craigslistiin näitä kyllä kanssa tupsahtelee välillä.

Ohjainlaakeri ei ollut ainoastaan kiristettu liian tiukkaan vaan kyllähän laakerin oli ihan ruosteessa ja huonossa kunnossa. Yritin noita Shimanon 105 cartridge bearing BC1 huoltaa ja hyvin tää eteni, kunnes onnistuin puristamaan toisen pikkusen liian tiukkaan papukaijapihdeillä ja se ei enään pyörinyt. Yritin löysätä tota kiinnikettä ja se sit vaan repes, eli tuo on entinen ohjainlaakeri.

Jos jollain sattuu löytymään 105n laakeri/t ylimääräisenä mä voin ottaa vastaan. Kuka tekee tollaisia laakereita joita ei löydy mistään netistä myynnissä ja ei ole huollettavissa!

Toisessa projektilangassa totesit, että Kingi ei istunu, joten jouduit käyttää Mavicia. Kingi tähän?

Ei ku se on GTBssä… Siis Kingi ei sillon vuosi sitten sopinut GTBhen, joten sitä runkoa modattiin. Jos mä päätän laittaa jonkun laakerin ni sehän siihen laitetaan:D

Kyl toi etunen kääntyy paremmin kuin aiemmin, eli jossain välissä käyn vetää testilenkin tällä ja totean koko asiat.

No niin heitin tän kasaan, että pääs vähän testailemaan tota pituutta. Tuntui aika hyvälle tolla salsan 100mm stemillä. Tuo kapoisa tanko ja jyrkkä geo kyllä tuntui oudolta gangstalla ajelun jälkeen, mut kesä kun tulee niin tottuu taas vähän erilaiseen ajoon.

Varmaan lopullinen buildi tulee olee kanssa jotain tähän suuntaan, mitä nyt satulan vaihdot ja sellasta pientä… Kirkasta palaa kuitenkin kun sitä on kotosalla.

http://farm4.staticflickr.com/3778/12011039946_30dc97cdd9_z.jpg

Vähän tuolla rungon oikaisu topsussa jo kyselinkin tuosta oikaisusta ja tosiaan kohteena olisi tämä pyörä. Tää heittää muutaman millin tuossa takakolmiossa toisella puolella, eli oikea dropoutti on hieman lähentynyt toista. Takakiekon saa kyllä asennettua ja tulee jopa ihan suoraan, eli mistään suuresta tai pahasta tässä ei kyllä ole kyse.

noi salsan stemmit tässä ja crustyn pyörässä saa mahlani valumaan.

Ai ai tulee ikävä omaa A track:ii… Pitäis kyl hoitaa uus…

Ei tästä nyt kyllä oikein projektia tullut ikinä kun tää oli aika suoraviivaista toimintaa.

Vääntelin tästä eilen takakolmiota. Oikea puoli oli kuljetuksessa vääntynyt muutaman millin sisään ja lankulla vähän cold settasin kohdilleen. Nyt tuntuu ja näyttää suoralle. Aika helppo proseduuri kun ei mitenkään ollut vinossa pahemmin.

Vaihoin myös pari palaa ja laitoin tän ajokuosiin, jos tässä joku aamu uskaltais noilla renkailla uhmata sepeliä.

http://farm3.staticflickr.com/2303/13007484264_366b89245c_c.jpg

Mitäköhän sit… nyt pitäis vähän ajella ja sit noi gripit menee vaihtoon sekä satula, jos toi ei sovi mun peballe. Ainakin tää on jollain tasolla tuntunut hyvälle ajossa, mutta tosiaan ajoa on metrejä ei kilsoja:)

Hyvän ja ajettavan näköinen pyörä.
Melkoista helminauhaa nuo emäputken saumat.

Ihana, stemmiä on kuuma. Voisin laittaa omanikin ajokuntoon.