Projekti: HOMM 3 - Armageddon's Blade

Tykkään, että oon päättänyt laittaa 650 fillarin. Vähentyykö toe-overlap vai tahdotko vain tiukemman geometria kuin saisit 700c kiekoilla? 24 tuumanen eteen ja sulla ois Suomen pienin pursuit. Tuon haarukan vaihtaminen taitaisi tosiaan puottaa aika paljon painosta pois.

Wau!

Tosi kiinnostava projekti!

Åhå!

Ehdotan muuten violettia (-tumman) maalia runkoon. Näyttäs aivan avaruudellisen härskiltä, varsinki GLITTERILLÄ.

Onnea proggikselle!

Tää projekti on hieman erityisempi
Mmh… mullaki on pikku fettari pikku pyöräsiä kohtaan.


olisi kiva testata mm. tällaista 24" yetiä, jostain syystä uci ei antanu noilla kisailla.

Alkujaan oli puhetta 700c kiekoista edessä ja takana, lievästi slouppaavalla vaakaputkella, eli ennemminkin rungon suunniteltu geometria läheni loprota kun prusuittia. Ajoasennosta halusin suht mukavan enkä uskonut että tiukalla pursuitilla tulisin pidempiä reissuja tekemään kuin himast mbariin ja takas himaan. Ns. pousailupyörä.

Kuitenkin moneen kertaan asiasta mainitsemisen ja yhden pienen kämmin ( :)) myötä suunniteltiin koko keissi uusiksi 650cn kiekoilla. Toe overlappi ei ollut niin paha kuin aiemmassa hahmotellussa rungossa ja saatiin tiukemmat kulmat = hot.

Muutenkin paljon kauniimpi ja tasaPANOisempi kokonaisuus pienen rungon ympärillä, n. 49 pysty 48 vaaka. bbdroppia 30mm, keskiö on about 280mm korkeudella maasta. alussa suunnitteilla oli leikkaus pystyputkeen, mutta päätin jätättää leikkauksen pois sit kuitenkin viime hetkillä. Mun mielestä pyörissä siisteintä on ehkä ainutlaatuisuus, sen takia tää onkin ehkä lähellä sydäntä. ei tuu kaupungilla toista vastaan fo sho :slight_smile:

Kiito Eetu ideasta, en edes tullut ajatelleeksi tota. Tästähän saa käytännössä funnybiken tolla 24"lla. Jumanzuigelo!

JA TOTA. Kyselyjä rungon tekijästä on tullut aika moneen otteeseen mulle peeämmänä, että tekijä voi vaikka itse ilmoittautua jos haluaa (: - en rupea rekrytoimaan kettään.

No nyt! Odotan jo innolla, että näkis kaupungilla “jotain sinistä” vilahtavan ohi.

Kameleonttimaali?
a

e
img
t
Fullspeed - 11:48, 10.8.2012 » rungon tekijästä on tullut aika moneen otteeseen mulle peeämmänä, että tekijä voi vaikka itse ilmoittautua jos haluaa (: - en rupea rekrytoimaan kettään.
Veikkaan kongaa sillä en o nähnyt vielä kuvia rungoista sen uudessa pukissa

Tää oli se maalaustentekniikka josta darrapäissäni höpötin kalasatamassa:
http://www.lfgss.com/post2400656-944.html

Ihan nättiä jälkeä

Mäkin haluan customin, älyttömän magee. Paljon maksoi! :slight_smile:

Tuli muuten vaan mieleen, että jos puuhaat tuohon 24"-etukiekkoa niin tuon neukkalaisen trispokenhan saat siirrettyä taakse, koska siinä on jännittävä kierrekasettinapasysteemi, johon saa siis ruuvattua takanavan. Sen leveydestä en sit toisaalta tiedä, enkä siitä että onko lukkorenkaalle kierteet. Tietty lukkorenkaan kierteethän sellaiseen tekijämies sorvaa hetkessä. No joo, meni jaarittelun puolelle.

Hauska projekti ja varmasti siisti fillari tulossa.

Väriksi tietysti kaikki sateenkaaren 16,7 miljoonaa sävyä.

Onhan tää kowa! Odotan mielenkiinnolla.
Rungon tekijäksi veikkaan myös vahvasti Kongaa. Suomi Customi kyllä kieltämättä kiinnostaa.

Toi Kingi on vissiin se Fillaritorin kapine? PRKL.

E:

Fullspeed - 0:01, 10.8.2012 » Ei olekaan normi 700ctakana650ceessä-pursuitti, vaan taakke tuleekin 650cn kiekko
Tästä plussaa.

fullspeed best

STARSHIPS WERE MEANT TO FLY-YYY

ps. When the paint is applied, it changes color depending on the light source and viewing angle.

mä rakastan sua

^ tää oli ihanaa.

Haluan lukea tältä foorumilta darudessa enemmän tämän kaltaisia kirjoituksia.

Kingin laakerit oli tosiaan joo ne sielä fillaritorilla. Jotkut ihmiset ilmeisesti oli vähä katkeria tästä, sen sijaan että olisivat onnellisia mun puolesta mutta what you gonna do, haters gonna hate ja meitsi rakastaa takasin. Hyvä janoinen, rakasta vaan beibe!

Saan rungon maalautettua mitä luultavimmin ens viikon aikana ja värityskin on jo selvää että millanen tulee.

Chromaflair olis ihan vitun kova, mut maksaa about kaks kertaa yhtä paljon ku koko runko, joten jätän väliin ellei löydy jalomielistä lahjoittajaa.

Muistaakseni Frede selitti tosta navasta jottain, että sen saa vaihettua myös taakke ja olisiko se manninen jolla oli jonkinsorttisia takanapojakin spokeille, joissa olisi kierteet lukkorenkaalle/tekee tämmössiä napoja vai muistanko ihan väärin? Mä en ikinä ole skidaillut tuubeilla, joten en niiden kestosta sitten tiedä? Kuka tietää.

Ehkä sadesäällä vois kokeilla.

Jos jollakin on valmiina kotona tulppia/suojia keskiön kierteille, satulaputkelle ja emäputkelle voivat ilmoittautua! (=