Projekti: HOMM 3 - Armageddon's Blade

Good lord… Isoa peukkua täältä suunnalta!

No nyt!

Pursuit syksy 2012!

arvostan.

Onhan tää aika hullu projekti. Hyvä Suomi-kustomi siitä kyllä tulee, kun palaset alkaa loksahella. Mikä kiekko taakse?

Kerrankin jotain runkattavaa. I approve muchos.

Ei olekaan normi 700ctakana650ceessä-pursuitti, vaan taakke tuleekin 650cn kiekko ja kiinteällä mennään.

Takakiekon kasaan erinäisistä osista, koska missään ei myydä valmiina 650n fiksikiekkoa, ei missään. Kuulin huhua, että planet x:ltä joskus olisi löytynyt 650cn fiksikiekkosetti? Ei löydy enää. Alkuperäinen tarkoitus oli laittaa mavicin x223 MTB kehä jonka ostin kumiluodista kaverihintaan, mutta tulin toisiin aatoksiin kun 26" kehää ja tota spoukkia vertailin keskenään. Mun mielestä eroa niiden koossa oli liikaa, some might disagree. Taakke 650nen kanssa. Kehä löytyi, napa on. Pinnat ja puolaaminen jäljellä.

Laitetaan tähän vielä hupsista! topikkia sivuten kiva homma joka sattui tossa pari päivää sitten purkaessani vanhaa takakiekkoa onnellisena ja täynnä intoa. Tajusin vasta jälkeen kun olin pinnat kehästä irroittanut ja nippelit somasti pussiin asettanut, että lukkorengas ja ratas olivat yhä kiinni navassa. success!

edit: ja onneksi miulla on apua ollut saatavilla koko projektin ajan, koska profeettahan mie en ole :slight_smile:

Pikkupyöräpikkuvannesyksy 2012!

voi jukupätkä!

Eeppinen runko, eeppiset osat. Tulee kovasti mieleen Stanridge Speed High Street tosta rungosta. Tästä tulee hieno - poneilla tai ilman. Chapeau.

Tykkään, että oon päättänyt laittaa 650 fillarin. Vähentyykö toe-overlap vai tahdotko vain tiukemman geometria kuin saisit 700c kiekoilla? 24 tuumanen eteen ja sulla ois Suomen pienin pursuit. Tuon haarukan vaihtaminen taitaisi tosiaan puottaa aika paljon painosta pois.

Wau!

Tosi kiinnostava projekti!

Åhå!

Ehdotan muuten violettia (-tumman) maalia runkoon. Näyttäs aivan avaruudellisen härskiltä, varsinki GLITTERILLÄ.

Onnea proggikselle!

Tää projekti on hieman erityisempi
Mmh… mullaki on pikku fettari pikku pyöräsiä kohtaan.


olisi kiva testata mm. tällaista 24" yetiä, jostain syystä uci ei antanu noilla kisailla.

Alkujaan oli puhetta 700c kiekoista edessä ja takana, lievästi slouppaavalla vaakaputkella, eli ennemminkin rungon suunniteltu geometria läheni loprota kun prusuittia. Ajoasennosta halusin suht mukavan enkä uskonut että tiukalla pursuitilla tulisin pidempiä reissuja tekemään kuin himast mbariin ja takas himaan. Ns. pousailupyörä.

Kuitenkin moneen kertaan asiasta mainitsemisen ja yhden pienen kämmin ( :)) myötä suunniteltiin koko keissi uusiksi 650cn kiekoilla. Toe overlappi ei ollut niin paha kuin aiemmassa hahmotellussa rungossa ja saatiin tiukemmat kulmat = hot.

Muutenkin paljon kauniimpi ja tasaPANOisempi kokonaisuus pienen rungon ympärillä, n. 49 pysty 48 vaaka. bbdroppia 30mm, keskiö on about 280mm korkeudella maasta. alussa suunnitteilla oli leikkaus pystyputkeen, mutta päätin jätättää leikkauksen pois sit kuitenkin viime hetkillä. Mun mielestä pyörissä siisteintä on ehkä ainutlaatuisuus, sen takia tää onkin ehkä lähellä sydäntä. ei tuu kaupungilla toista vastaan fo sho :slight_smile:

Kiito Eetu ideasta, en edes tullut ajatelleeksi tota. Tästähän saa käytännössä funnybiken tolla 24"lla. Jumanzuigelo!

JA TOTA. Kyselyjä rungon tekijästä on tullut aika moneen otteeseen mulle peeämmänä, että tekijä voi vaikka itse ilmoittautua jos haluaa (: - en rupea rekrytoimaan kettään.

No nyt! Odotan jo innolla, että näkis kaupungilla “jotain sinistä” vilahtavan ohi.

Kameleonttimaali?
a

e
img
t
Fullspeed - 11:48, 10.8.2012 » rungon tekijästä on tullut aika moneen otteeseen mulle peeämmänä, että tekijä voi vaikka itse ilmoittautua jos haluaa (: - en rupea rekrytoimaan kettään.
Veikkaan kongaa sillä en o nähnyt vielä kuvia rungoista sen uudessa pukissa

Tää oli se maalaustentekniikka josta darrapäissäni höpötin kalasatamassa:
http://www.lfgss.com/post2400656-944.html

Ihan nättiä jälkeä

Mäkin haluan customin, älyttömän magee. Paljon maksoi! :slight_smile:

Tuli muuten vaan mieleen, että jos puuhaat tuohon 24"-etukiekkoa niin tuon neukkalaisen trispokenhan saat siirrettyä taakse, koska siinä on jännittävä kierrekasettinapasysteemi, johon saa siis ruuvattua takanavan. Sen leveydestä en sit toisaalta tiedä, enkä siitä että onko lukkorenkaalle kierteet. Tietty lukkorenkaan kierteethän sellaiseen tekijämies sorvaa hetkessä. No joo, meni jaarittelun puolelle.

Hauska projekti ja varmasti siisti fillari tulossa.

Väriksi tietysti kaikki sateenkaaren 16,7 miljoonaa sävyä.