Projekti: HÄMMËR

Tulin oikein erikseen tänne kertomaan että asbin ja mustafan mielipiteet tän nimenomaisen pyörän keskivertoudesta kiinnostaa mua aivan valtavasti! Kertokaa äkkiä lisää ja tarkemmin.

Konsta - 11:41, 16.4.2015 » Tulin oikein erikseen tänne kertomaan että asbin ja mustafan mielipiteet tän nimenomaisen pyörän keskivertoudesta kiinnostaa mua aivan valtavasti! Kertokaa äkkiä lisää ja tarkemmin.
No tossa pyörässä ei ole mitään ihmeellistä, poislukien [erikoisesti](https://www.google.com/search?q=gimmick) viilatut muhvin reunat, jotka nekin näyttävät suoraan sanottuna juosten kustuilta verrattuna useisiin muihin Hammernessin tekeleisiin. Loput on bulkkiosaa ilman mitään väriharmoniaa tai kantavaa ajatusta. Maaliduuni on mitäänsanomaton ja väri tylsä. Silti kommentit kuulostaa siltä, että yhellä jos toisellakin on soosit alkkareissa. Tätä en ymmärrä ja haluaisin että joku selvittää mistä tän buildin "erityinen kovuus" syntyy.

Auttoiko tämä?

Ei se auttanut.

En nimittäin usko, että oikeasti halusit jonkun selvittävän sulle mistä tän buildin “erityinen kovuus” syntyy.

Jos ihan rehellisesti sanon niin uskon että sulla on joku ikävä tunne jylläilemässä sisuksissas ja sen käsittelyä välttääkses tai hankkiutuakses siitä eroon tai whatever halusit vähän pikkuisen vittuilla. Jollakin mystisellä perusteella tää lanka sitten valikoitui kyseisen aktin suorituksen kohteeks.

Mutta. Painotan, että tämä on siis oma uskomukseni ja ymmärrän hyvin että voin olla ihan väärässäkin. Ehkä kuvailinkin yllä itseäni.

Ja sanottakoon vielä sekin että oikeasti millään tällä ei ole tietenkään yhtään mitään väliä. Foorumi-asbia ei oo olemassa eikä foorumi-Konstaa. Hädintuskin koko foorumia.

Joka tapauksessa:

e@e - 20:18, 15.4.2015 » http://sitruunajuhla.fi/emw/pyoro1.jpg
Konsta - 21:20, 15.4.2015 » Kaunis!
Tykkään myös tosta ovesta ja ovenkarmeista.

Kröhöm. Jatkakaa.

Ei ole minunkaan mielestä kaksinen kokonaisuus. Runkosetti on jees, mutta siinäpä se.

Konsta - 12:05, 16.4.2015 » Jos ihan rehellisesti sanon niin uskon että sulla on joku ikävä tunne jylläilemässä sisuksissas ja sen käsittelyä välttääkses tai hankkiutuakses siitä eroon tai whatever halusit vähän pikkuisen vittuilla. Jollakin mystisellä perusteella tää lanka sitten valikoitui kyseisen aktin suorituksen kohteeks.
Tää foorumi olis vitun paljon parempi, kun hiffais, että
kid_scientifik - 9:10, 26.3.2015 » kannattaa ylipäänsä jättää viestintuojan tarkotusperillä spekulointi ja keskittyä itse asiaan.
asb - 11:54, 16.4.2015 » kommentit kuulostaa siltä, että yhellä jos toisellakin on soosit alkkareissa. Tätä en ymmärrä ja haluaisin että joku selvittää mistä tän buildin "erityinen kovuus" syntyy.
No siis.

Siisti runkosetti: tykkään maalista ja geosta. Jopa gimmick-yksityiskohdat on hauskat. Buildissa on just sopivasti hällä väliä -asennetta, mut jokanen osa miellyttää. Okei mun seksuaalisuus on vähän kallellaan tonne ritcheyn suuntaan. En vaihtais ku satulan, tähän: http://cdn2.bigcommerce.com/server3500/2a467/products/1813/images/2648/ritchey_wcs_saddle__01036.1411554813.1280.1280.jpg?c=2

Tää näyttää just siltä et paranee vaa ku tähän rääkätään naarmuja ja rapaa.

ohjaamo ja istuin osastohan on aika selvästi säätämättä vielä lopulliseen kuosiinsa??? ja nehän tässä mättää joten mitä te nyt oikein kohkaatte täällä häh?

paras meno kun projektilangassa mouhotaan paskoista kuvista, ne vois säästää sinne AMAan ja olla vaan tyytyväisiä siitä että jengi ensinnäkin tekee projektilankoja sekä postaa niihin kuvia. tai jos ei oo tyytyväinen nii säästää ne kuvanlaadun ja tangon asennon arvostelut sinne AMAan jota ei koskaan tuu

kirkas tanko ja kiekot mainittu

ananasdas - 12:45, 16.4.2015 » paras meno kun [u]projekti[/u]langassa kerrotaan ettei pyörästä saa tykätä

Satula ja musta riseri häiritsee eniten, ja kuten asbikin mainitsi, niin jotenkin buildi on mitäänsanomaton ja tylsä. Tajusin vasta nyt, että tossa on seiskafemmat, katoin aiemmin, että kirkkaat omniumit…

Onko satula Supercorsa X? Jos menee skenen painostuksesta vaihtoon, saattaisi kiinnostaa.

Imo näyttäis paremmalta woundupilla ja mustilla osilla. Kirkkaat osat ei ikinä oikeen oo istunu mun silmään muutakun voimansiirto osastolla. Kiekoissa voi kaikki muu olla kirkasta paitsi kehät.

Ok

http://sitruunajuhla.fi/emw/Photo%2019.6.2015%2014.36.39.jpg

kesäinen juhannusheila, miksei pyöräkuvista tuu yhtä onnistuneita ku selffieistä?

Tää on silkkaa pornoa

Toi rungon väri = <3

Kaipaa jotain pientä oranssia johonkin.

http://sitruunajuhla.fi/emw/Photo%2030.6.2015%2015.27.25.jpg

no uus stemi testii, on kyllä vähä hölmön näkönen… pakko varmaa slämmää

Iikeli - 15:39, 19.6.2015 » Toi rungon väri = <3