Projekti: Eka fixi, crescent världmästarcykel

Moi!

Viime kesänä tuli roskalavalla vastaan tällänen ilmestys ja siitä synty idis aloittaa fixi projekti. Käsiin jäi kohta tuon jälkeen velocityn kirkuvan vihreet deep veet ja nyt on tullu laitettua keskiö ja kammet kondikseen. Ajatuksena olisi pistää runko uusiin maaleihin ja mahdollisesti tarrat lakan alle. Väriksi olen ajatellut joko mustaa tai vanteiden vihreää.

Maalaukset hoituisi kaverin pajalla ruiskulla mutta hiomispuoli vielä auki. Hiekkapuhallus jossain pk seudulla tai kotikonstein hionta rälläkällä lienevät vaihtoehdot. Näkemyksiä tästä?

Kuvat

https://farm8.staticflickr.com/7600/16382408563_db3929f2f6_c.jpg
Edit: Kuvia näkyviin…

Ei näy.

Älä missään nimessä maalaa.

Edit: Hyvän löydön teit!

Joo älä maalaa, aja vaan ihan vitusti ja säälimättä. <3

Haha, maailman klisee “älä maalaa” mutta nyt on projekti, joka kaipaa vaan ajoo, ei mitään maalailua. Ihan turhaan maalailet, vaikka ei tossa mitään erityisen hienoa maalia nyt olekaan. Liian paska runko maalattavaksi.

Sitä paitsi, Cressu myy modernia fixiä ihan tossa värissä :smiley:

pistä kuva niistä vihreistä vanteista kans

Hyvä saada näkemyksiä. Voihan se olla että turha lähteä säätämään. Noh, toinen kysymys: Onko mitään järkeä läteä maalailemaan kiekkojen puolia vai onko se ihan idiootin hommaa? Värit nyt ei aivan mätsää tolla oranssi-vihreä-musta -akselilla…

Edit: Lisäsin tonne flickriin kuvan etuvanteesta…

aivan herkulliset värit ja letkeäkin
tarttis vaan vapaarattaan tai jalkajarrun ja paksut renkaat ja lokarit, niinkuin kaikki pappapyörät
maalaukseen kuluvan ajan käyttäisin ennemmin “paremman” rungon hakemiseen
puolat voi tussata

Heitä viiksi tai droppitanko keulille.

En ehkä hirveesti laittais oppirahoja kiinni tähän. Sille on syy, ettei fillarit nykyään enää näytä tuolta.

Äkkiä ajoon ja käyttökelpoiset osat siihen seuraavaan pyörään, jossa on 90-luvun geometria. Tähän sitte jotku käppäset osat kiinni ja loppuelämä baaripyöränä.

Joo, yhdyn muihin, eli ei varmaan kannata maalata kun jo parempien ruiskumaalien hinnalla alat saada parempaa runkoa! Aja tällä se mitä ehdit/jaksat ja katsele pikkuhiljaa omaa herkkurunkoasi johon sit sijotat säästyneet massit

Kyllä tässä täytyy varmaan vanhoja seppiä uskoa ja viedä hommaa eteenpäin neuvomallanne tavalla. :slight_smile:

Puolat eli pinnat voi sit rykiä mustalla kannulla ja pysyy ainakin jotenkin. Omaa kokemusta on. Sit vaan paikkailee kun tarvis.

en lähtis kyllä kannuttamaan. minimibudjetilla kasaan, kovaa ajoa ja kilometrejä niin saa tuntuman että millainen tuo pyörä on ajaa. sen jälkeen osaa arvostaa esimerkiksi asbin mainitsemaa modernimpaa geometriaa aika helposti.

e: ja kyllä tolla parin kolmen kilsan siirtymät baariin ajaa just nätisti eikä ole mitään valittamista.