Projekti: Dolan Seta, "musta joutsen"

Projektilankaa pystyyn.

Muutama vuosi VISPin kanssa alkoi kypsyttää sen verran että jotain parempaa piti saada. Suunnitelmat alkoivat realisoitua marraskuussa, kun käyttöön putkahti yllättäen ylimääräistä speksausrahaa juuri sen verran, että voi hemmotella hiukan itseään.

Levykiekko oli ollut wants-listalla jo pitkään, ja oikeutusta hankinnalle on haettu viime kesänä ajelemalla muutama “virallinen” fixed time trial. Se tuli hankittua muualla myynnissä -langan bongauksen perusteella, ilman ajatusta uudesta projektista.

No sitten yhtenä iltana kesken Guagenpeluun nimimerkki mannine pisti pm:ällä linkin Dolanin sivuille, jossa oli 1 kpl 56cm Setaa tarjolla sopuhintaan, ja tyypillinen yhden sanan viesti “otatko?”. Laitoin miettimättä ja kokotaulukkoa katsomatta tilauksen vetämään ja jatkoin pelailuja.

Mikään überkeventelyprojekti tästä ei lähtökohtaisesti tule, sillä pääasiallisessa kokoonpanossa takana on levy ja edessä 3-spoke. Kumitkin tulevat olemaan Contin raskaat Sprinter-tuubit.

Laitan tähän toistaiseksi vain yhden kännykkäräpsyn. Päivitystä ja mm. keula/kampispekulaatiota seuraa sitten kun saan käsiini paremman kameran.

Keulat: Alpina track vs Alpha Q GS-20
Kammet: Campagnolo Pista vs SRAM Omnium (hopea)
Eturatas: Shimano Zen 50t, 3/32"

Taakse hakusessa 17t kapea rataratas, ketjuksi mahdollisesti SRAM PC890.
Ohjaamon ja satulatolpan osalta on rautaakuitua tulessa.

Istuimseksi alustavasti perus-Flite (n. 220g), mutta joku kevyt (kuituinen) kiinnostaisi myös, koska kyllähän tämä on pakko puntarilla jossain vaiheessa käyttää.

Kepeät mutta jämäkät polkimet ovat myös hakusessa, tähän asti on ajelut menneet Shimanon 105 SPD-SL -maantiepolkimilla (322g).

Lempinimi tulee dolanin logosta joka tuo mieleen joutsenen, värityksestä ja tästä. Tähän lankaan ei sitten mitään hassuja Dolaneita postata, Gooby pls.

Edit: lisätty kuva valmiista

http://farm4.staticflickr.com/3754/11531860565_9644938de2_c.jpg
P1010085 by netspi, on Flickr

hyvä!

Haukka saa kilpailijan. Saa nähä kauan liiderit liidaa.

http://affinitycycles.com/wp-content/uploads/2011/08/6_MG_2609.jpg

nauratti toi pm-juttu, tutun kuuloista

Pelaako kukaan muka Quakea vielä?

Skene on pieni mutta elossa. Joka iltaisin on 4on4 -pelejä ja EQL-finaalit oli juuri viikonloppuna. Eipä uusia pelaajia juurikaan tule mutta onhan tuo Quakeworld pelattavuudeltaan (+bunnyhop) aika ylivoimainen verrattuna nykyroskaan.

:slight_smile:

Team Fortress taisi olla ensimmäinen oikea peli, jota oon pelannut interwebzin välityksellä.

edit. Hyvä pyörä tuloillaan. Sheivaat ainakin sekunteja pois TT-ajasta.

Kuake live on ihan hyvä, pitäis pelata useemmi. Hyvä on myös tää solan-setä. Tulleekos tähän ajomiesdroppihommia vai hhsb-riserimeininki? Ainekset molempiin kasassa ekan kuvan perusteella.

JES JES JES JES

tämä hyvä, kesällä velolla suhisee

Alpina Sprint tangoksi.

eipä äkkiä löytynyt safecracker biisiä mut kuvastaa tääki hyvin yön mustaa pommikonetta.

edit: safecracker

Vähän päivitystä tähän:

Postimies on tuonut Enven 90mm stemmin (~115g) ja kevyehkön satulatolpan kiristimen (~11g) …sekä kiinakuitua, bullis joka luvattu paino 165g±20g osoittautui omalla vaa’alle yllättäen juuri siihen asteikon yläpäähän, tasan 185g

Excelillä olen hieman jo leikkinyt, ja ainakin 6.5kg alitus tuntuisi mahdolliselta Coriman levyllä + HED 3C:lläkin. Kamera on myös tilattu, kuvia keulojen mallauksesta siis luvassa ensi viikolla, jos luoj…postimies suo.

^ Ai niin, ja katsoin eilen Escape from New Yorkin, kiitos mannisen.

Speksauslistalle ilmestynyt seuraavia asioita:
-musta aerokypärä visiirillä (kask bambino/giro advantageselector tms)
-giron mustat nahkahanskat, jotka taisin bongata ostoksilla-langasta

Leffassa melkein yhtä hyvä ääniraita ku hed3 ja coriman levyssä.

FAPFAPFAPFAPFAPKHH-KHH-KHH-KHH-KHH

Äijä ostaa.

Funtsin tota kiekkoasiaa: eikös tuollaiset levyt ja kolmipuolat paina aika tavalla enemmän kuin perinteiset kiekot? Onhan noi swäg ja shizzle, mut entä jos duunaisit keveät varakiekot noiden kavereiksi? Tai siis levykiekon hinnalla saa jo aika kivan ja kevyen alumiinivanteisen kiekkoparin.

670 ja 1080ish
saa kevyemmät mut ei nopeempia, siihen vaadittais shamalia.

ja eiköhä ne kinlin open pro sössötykset o vähä nähtyjä

On kyllä suunnitteilla, mutta hommassa on vielä avoimia kysymyksiä. Navoiksi varmaan MACKin low flanget (fix/fix). Pinnoiksi CN 424 Aero (jotka menee normireikiin). Pyöreät pinnat ei nimittäin ole 2010-lukua.

Kehät on vaan auki, kun en ole päättänyt että tuubit vaiko avot. Tuubeilla saisi kevyemmän. On mulla kuitenkin Ellipset joita voi varakiekkoina käyttää rad skidailussa.

E: Niin tosiaan, pääasiallisesti pyörä tulee kovaan ajoon eikä vaa’alle eli nopeus > paino.

Kyllähä sä viime lauantaina avasit tuskaasi puhelimessa 1am…

ne keveimmät tuubikehät ois 250g, ne kestäis sulla kyllä

Tuubi takakiekkoon tuli postissa ja se nyt saa venyä kehällä 72 tuntia ennen liimausta.
Satulaa ja tankoa/stemmiä mallailtu myös jo kiinni.

Maanantaina vuorossa myös haarukan lyhentäminen, mikäli rautasahaan löytyy motonetistä sopiva 32tpi terä. Pitäisi ottaa myös alpinan keulalla vertailukuva (nyt siis alpha q gs-20), mutta lopulta ajotuntuma päättää kummalla mennään.

http://farm6.staticflickr.com/5473/11484356455_5f293b9892_c.jpg
P1010056 by netspi, on Flickr

http://farm4.staticflickr.com/3723/11484364375_4180af41fc_c.jpg
P1010055 by netspi, on Flickr