Projekti: DBS kilimanjaro a.k.a ruma ankkuri

Ysärina kaikki oli kauniimpaa. Mainio esimerkki tästä on epäsymmetrisellä takahaarukan alaputkella varustettu peto. Eilen tamperelaiset muotipyöräilijät pelasivat pooloa ja minä samoihin aikoihin talkoilin joukkueeni kanssa Tammelassa. Valitettavasti emme päässeet tyhjentämään pyörävarastoja, vaan pannuhuoneen, talonmiehen työhuoneen, ym, ym. Saalis tästä tapahtumasta oli DBS Kilimanjaro maasturi.

Riisuin pyörästä eilen melkein kaikki vaihteisiin liittyvän. Tänään pyörä sai uudet tassut ja ketju katkaistiin sopivan mittaiseksi, jotta koeajo voitaisiin suorittaa. Vielä on työtä edessä: eturattaan vaihtaminen, koska orkkis muistuttaa lähinnä kananmunaa, fauberin putsaaminen ja pienemmän rattaan poistaminen, lehtipakan poistaminen ja tilalle joko fiksi tai vapaaratas. Mielessä on käynyt myös rungolle uuden värin antaminen.

Ehostusehdotuksia ja vinkkejä otetaan mieluusti vastaan.

Runko mahdollistais hihnavedon. Sitä en tosin tiedä onko sellasen laittamisessa tuohon mitään tolkkua, mut olishan se vänkä.

Hihnaveto! Mahtaako ne olla shimanon biopacet, jos ne on kananunan muotoset?

zerospeed - 21:01, 15.5.2012 » [s]Hihnaveto![/s] Mahtaako ne olla shimanon biopacet, jos ne on kananunan muotoset?
[s]Eivät ole. Ainoastaan keskimmäinen ratas oli muna, muut melko pyöreitä. Ilmeisesti edellinen käyttäjä oli runttaillut käyttämättä etuvaihtajaa.[/s] Olin väärässä. Nyt kun tarkistin, niin onhan kaikki rattaat soikeat.

Ehkä noita sai sit tavallisillaki rattailla. Meiän faijalla on alkuperäisessä Biopacet btw.